Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Elimde bi avatar var siteye upload edicem ama arkadasımın dediğine göre sitenin hex kodu 4A4A4A ' mış ne oluyosa bilmiyorum buna ayarlamamız lazımmıs avatarın arka font rengini yardım edebilecek varmı 2 gündür msn deki tüm liste sordum yok yok.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Görsel sanatlar kısmında yardım bulabilirsin.. Horace iyi bilir ps özel mesaj atabilirsin..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Evet yeride yanlış oldun kusura bakmayın. mod'lar gördüğünde silerse sevinirim.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 photoshopu aç. sonra avatarını aç. sonra iki renk var biri üstte biri altta toolboxta. bi tanesine bas. aşaada #ile başlayan bi yer var. oraya renk kodunu yaz. arka planı da o renkle doldur bi şekilde.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar