Kaspar Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tabi ki ezdik. hll team güzel maçtı gerçekten, sonlarda biraz kopana kadar özellikle acaip dengedeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hakan topu elle kesti bizim takım ateşlendi sdfs saol lan hakan kralsın=p yankı sen baya iyiydin bu hafta ya yetişemedim hızına resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Bi yerde topukla çok şık geçti seni. Ardından da öncü ya da ildenizi geçti sanırım birine daha çalım attı :) cavanagh said: hakan topu elle kesti bizim takım ateşlendi sdfs saol lan hakan kralsın=p aynen abi. bi anda ateşlendiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ben de seni klas geçtim lan topu havalandırdım sektirdim kafayla indirip yarım vole gol attım bütün bunlar 10-11 saniye fln sürdü yavaş yavaş sindire sindire yaptım sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Sen bi yerde Hakan'ı güzel geçtin topun dibine girerek. Cem de iki kişi arasındayken güzel şekillerde geçti birkaç kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 gerçekten elle kesilen pozisyonlar bizi kendimize getirdi onun dışında gollerim var ama kötüydüm bu maç , sadece röveşata-vole karışımı şutum girmedi ona üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Hayvan herif benden kurtulup koşup vurdu bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 zorlanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Oooo :) Maçın başında takımdakilerle konuşuyoruz. "Cem'i nasıl tutacağız! Topu aldığı anda düşürün! Ayağına kayın!" falan gibi şeyler söylüyorlardı. Oradaki sert çocuk bir adım ileri çıktı ve cool bir şekilde "Onu bana bırakın." dedi :D Tam animelerde yaşanan dialoglar gibi eheh millet ooo çekti bi de sen de duymuşsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 İlginin benim üzerimde olmasını takım arkadaşlarım çok iyi kullandı dribbling yaparak goller attılar , bi ara resmen ceza sahası önünde kapandınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Filenin Sultanı Hakan'ın galibiyetimize katkısı yadsınamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Biz bu maçı kazanacak güçte oynadık bugün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Biz ise kazanmayı bildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 lol filenin sultanı hakan iyiymiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginho Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Slm herkese :) .. ben de aranıza katıldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Ahahah çirkefliğim rakip takıma yaradı. Kamuoyundan özür diliyorum, profesyonelliğime yakıştıramadım o hareketi, zira ilk elle kestiğim topu tam olarak durduramadım. Kısmet ilerideki maçlara. Ama kafayla çok kötü vurduğum topa üzüldüm adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar