cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 20 Mart 2011 17:00 - 18:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 4TL !! haraç sistemi geri döndü bozuk para getirsin herkes, 5 TL verenlerden 1TL daha fazla verenlerden 2 TL kesinti yapıcam para üstü verme derdini kaldırıyoruz ortadan, paralar biriksin=p yoklama başlasın belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onlar yok sayılacaklar. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 3 midterm üm var sonraki hafta, gelmem zor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 cumartesi çalışmazsam artık gelebilirim diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 1 aylık haftada 3 maç serimi ne yazık ki sonlandırıyorum. yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Akarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 dünkü maçtan sonra sol dizim kaputt. bu hafta gelemem. tahminen çarşamba'da oynayamayacağım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 no shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 gelirim ben ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 nasıl yoklama lan bu kimse gelmiyo mu maça=) hadi lan geliyom desin 5-6 kişi=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Ben yokum maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Öldünüz mü gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu hafta kesin yalan olduk olm.. cts ye falan mi alsak artik maclari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Benim de zor gibi görünüyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Pazarligi'nde oynamazsam gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 recep emrah cem ildeniz geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Oynarız ya gerçi artık maçları Maltepe Ghetto Boys olarak ele geçirdik patiye ihtiyacımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ghetto - Metropol maçları yapacağız ve tabi ki başarıya aç hırslı ghetto çocukları kazanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bu sefer '96 real away formamla ordayim. davor suker aramizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 gelip gelemeyeceğim yarın belli olacak sağ ayağımda bi şişlik var çarşambadan kalma. 12-1 gibi durumuma bakıp karar vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ahah=) işin yoksa gel olm adam çıkaramıyoz zaten=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 cavanagh pha esh fde wishmaster babacum recep benhur dracos görkemle emrahı da sayarsak 9 ettik=p muratla sertaça da soriim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 oha. bu hafta yalan oldu cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Enginlere falan sorabilirsiniz zaten aşağı yukarı herkes tanıyodur artık adamları Baki,kıvanç falanda gelebilir, görkeme aratırsınız Edit:Yalnız şu tayfayı böyle görkem istemiyorum,geçen yaz dışarda adam kalırdı şimdi 16 tamamlanmıyo Defansda kalmamış, şu kurslar bitsin kırıcam herkesin ayağı torayla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hehe adam buluruz ya umuyorum=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar