RamsesII Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Şimdi arkadaşlar ben yüksek lisans yapmak istiyorum fakat umutsuz bir insanım,çünkü ortalamam çok düşük.Ha bölüme göre bakarsan oranladığında o kadarda içler acısı çıkmaz ama...Gerçi baktığım üniversiteler requirements a koymamışlar not olarak sadece bachelor u eline almak yeterli diyolar sitelerinde.4. sınıfım bu dönem bitiriyorum(inşallah alttan ders mers yok).Şimdi almanyada tamamen self-financing bir sistemde aileminde desteğiyle yüksek lisans yapmak istiyorum.Şansım var mıdır yok mudur?YÜksek profilli üniversitelerde zaten gözüm yok.Şöyle orta-düşük seviye üniversiteler bile olur ama almanya istedim.Ege üniversitesi kimya mühendisliğindeyim,bölüm %100 ingilizce.Doğal olarakta almanyada %100 ingilizce bir bölüm istiyorum.4-5 üniversite çıkardım kendim.Ama şansım ne olur bilmiyorum.Hİç biri gre istememiş mesela ama gre not required but recommended demiş,girme şansınızı arttırır yazmışlar ne yapsam bilemedim.4 tane üniversite var kafamda ulm,offenburg,magdeburg,oldenburg.Hepsi kendi bölümümle ilgili enerji,process vs gibi konular.Bİ yardım eli uzatırsanız çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Hunharca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 not ortalaman kac? b2 veya b1 var mi elinde, veya alabilirmisin? finans konusunda bilmemde, cs konusunda benden 10kat vasifsiz adamlar yuksege gitti alamanya'ya, ki bende ortalama cs'cilere bakilnca vasifsizimdir gayet. cs konusunda girmesi biraz kolay sanirim, alaman univlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Olur bence, niye olmasın. Da niye almanya tek kelime almanca bilmeden? Madem paran var git İngiltere'ye falan ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 almanyada cüzzi bi miktar karsiliginda ingilizce master da yapabiliyosun. pek bir bilgim yok yine de her üninin de not ortalamasi istedigini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hocam almancam yok o yüzden zaten ingilizce bölüm istiyorum.Çok olsun istiyorum gençler,bi elimden tutun tavsiyelerinizi dinlemeye hazırım.Abi ingiltere de yüksek lisans min 10000 STERLİN.26 milyar abi,o kadar cash anında veremem.Üstüne 1 yıl orada kalacam yiyecem içicem pahalı ülkede.Nereden baksan almanyanın çok fazla üstünde bir rakam ediyor.Hadi 5000-7000 sterlin olsa anlıcam yıllık ücret.Belki collegeların finans masterlarının falan düşüktür paraları ama engineering ile ilgili branşların parası maalesef çok yüksek ingilterede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 senko said: not ortalaman kac? b2 veya b1 var mi elinde, veya alabilirmisin? finans konusunda bilmemde, cs konusunda benden 10kat vasifsiz adamlar yuksege gitti alamanya'ya, ki bende ortalama cs'cilere bakilnca vasifsizimdir gayet. cs konusunda girmesi biraz kolay sanirim, alaman univlerine. abi cs nedir anlayamadım açar mısın bi?Bİ de not ortalaması bi terslik olmzsa sene sonu 2.2-2.25 civarlarında olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cs den kasıt sanırım computer science, arkadaş konuyu biraz yanlış anlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Usta öyleyse DAAD'a başvuruyorsun, onlar sana üşenmeden ücretsiz rehberlik yapıyorlar: http://www.daad.de/miniwebs/icistanbul/tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 SpiderS_DangeR said: cs den kasıt sanırım computer science, arkadaş konuyu biraz yanlış anlamış sdf hizli okuma bana gore degil, finance'yi gorunce aha finans okuyacak dediydim :) parasiyla yaparsin isin ozeti, 2.25le fln ama alaman univleri galiba illa almanca bisiler bil istiyor, zaten bil yani az bucuk nasi yasican orda. onun disinda tek bildigim teknik alaman univlerinde kan alindigi oturma organindan, girmesi kolay cikmasi zor diye nakledildi bana hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 çok sağolun arkadaşlar.O zaman ben daad nin izmirdeki sorumlusuyla bir irtibata geçsem herhalde bana bir yol haritası çizer.Ya girmesi olsunda illa bi şekilde çıkartıcam artık gerekirse her yerden kan aldırırım veririm problem değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Evet arkadaşlar offenburga pre-application yapmıştım ama bazı belgeleri falan sağlamayamamıştım tam,geri dönüşü şu şekilde oldu ama olsun.Üzüldüm gerçi...NEyse,daha 4-5 ünviersite daha var başvuracağım hayırlısı bakalım.Adamların cevabı: Thank you very much for your interest in our master`s degree programme "Process Engineering" (MPE) by submitting your application online. We are sorry to inform you that in view of the large number of applications we could not short-list your application. I wish you all the best for your future career. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar