silent Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 arkadaşlar ugrasmayı sevıyorum ve kendimi gelıstırmeye de calsıyorum.Zebula ocak sayısnda factıon sıstemı vardı bu sıstemde oynamalar yaparak ırk sıstemıne cevırmeye calsııyorum yanı bırbırıne dusman 4 ırk.ve su ana kadar hersey yolunda fakat stoneların scpo lerı aynı oldugu ıcın ırk secımını yaptıktan sonra ayrı mekanlara gonderemıyorum bunun ıcın ne yapmalıyım.yanı scp nin ıcın de ekleyebılecegım yerı bılemıyorum.src.act.go xxx tarzı bısı koyucam ve buna ayrı eventlar eklemek ıstıyorum. bunun için bana yardımcı oalbılırmısnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 kardeş butonlara src.go xxxxxx şeklinde ekleyebilirsin mesela y irkinı seçmek için tuşa bastığında src.go istediğin yer yapabilişrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 tmm orası olede dıyorumkı bu ırk stonelerı bırbırının aynısı yanı nbl factıon sıstemını bılıyosundur onda tek bır event uzerıne yazılmıs stonelar (shamino,jakama vs.) ben bunalra eklemeyı sormustum ayrıca src.act.go xxx gıbı tusa atadıgın zaman tum ırklar aynı yere gıdıyo benım sıtedıgım bunları ayırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 niye ille stone ya da gate lazım? gumpla olmuyor mu?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bende irklarimi birbirine dusman edemiyorum :D nasil olur bilgisi olan varsa lütfen..[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 aasd inceledim bişey anlamadım :D[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 su an halletım tmmdır 4 ırk var bunalr bırbırıne dusman.yardımcı olmaya calısanalrada tesekkurler. Bırbırıne dusman etmek ıcın nbl factıon sıstemınden yaralanabılrıısnız. oradan zaten anlasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 okduum ama nalamadım bi yollasanız o dusmanlık kodlarını incelesem de anlasam :D[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 biri yardım etsin yeni konu mu açayım biliyorsanız lutfen yardım edin?[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 zbl ocak'taki faction sistemini tam olarak bilmiyorum,hiç incelemedim ama adamın ırk'ını tag'ına attırıyorsan bi function yaz f_evegonder mesela bu functionda adamın tag'ını kontrol ettir, src.go ekleyip istediğin yerlere gönder bu tag kontrolune gore.. sonra src.act.go'yu src.act.f_evegonder yap.. çalışır..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Aradel birbirine düşman yapabilmek için ilk once server'a 4 tane irk guildi kurucan, ve bunlari birbirine savaşli hale getircen sonra senin irk'a girme satırları altına; try uid..applytojoin böylelikle bir hepsi birbirine turuncu gözükür.[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 guild kurmadan mumkun değil mi? ırk sistemi baya detaylı guilde donusturursem baya kasar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Turuncu yapmak sanırım başka yolla mümkün değil 55i'de, o kadar zor birşey değil kasmaz yani..[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ee nasıl yapacam? Zaten sadece iki ırk birbirine düşman olacak Elf ler ve Vampirler . İki tane guild kursam stoneları star chamber da dursa Elf Stone ve Vampir Stone yapsam bu adamların kendilerinin guilde girmesini nasıl sağlarım ben onaylamadan??? bi anlatır mısın nasıl yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 asd yokmu bilen yahu[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 asd kimse doğuştan suçlu değildir onlara da ha ktanımak lazım :D o id ye guild stone nin idsini mi vercez? ya guild kuracam 2 tane Adam ben onaylamadan tam uye olmalıı[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 adamin kurdugum guilde guild stone olmadan direk girmesini nasıl sağlarım? tabi ayrı bir taş ile [Bu mesaj Aradhell tarafından 15 Ağustos 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ayrı bı stone sc p sı yazıp guıld stone scp sıne linklersen sorunun cozulur mesela nbl nin faction sisteminden biraz bilgi alabılırsın bu konuda.İlk basta bende ugrasmıstım ama su an cozdum gayet duzgun sekılde calısıyor bende.faction sistemini ırk veya ne ıstıyorsan ona cevırmeye ugras.[signature][hline]Retired NBL Player: Silent Morniel Now, he is only . . . Silent kimdir,nedir,necidir...?[spo1=Silent] -Bu imza için Coder 'e teşekkür eder. -İBU'de Biyoloji(ing) bölümünde okur. -Uo Oynardı bi zamanlar. -Emekli NBL/North rally pilotu. -Sc : Bw Hastasıdır. -Script Yazmaya çalışır. -Cs Oynar.(iidir) -Koyu bir BJK taraftarıdır. -Avenia'da stafflık yapar. -Bu tip imzaları birinden çalar.(bu kesin) -En büyük ideali Blizzard'ta temizlikçi olmak. :)[/spo] Avenia / [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Mike, 07 Eylül 2004 17:36 tarihinde demiş ki: gercekten son zamanlarda eski threadleri uplamak moda oldu =9 Kesinlik doğru adamlar mesaj artırmak için eski treadleri upluyo iyimi[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar