Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sponsor

Elron_Cervantes

Öne çıkan mesajlar

said:
Elron_Cervantes, 06 Eylül 2004 13:08 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar Serverimizi Acmak Uzere sponsor ariyoruz su anda shard da 120 player var ve acilali 2 gun oldu eyer sponsor olmak isteyen arkadaslar varsa [email protected]
a mesaj atsinla yada buraya maillerini veya telefonlarini biraksinlar farketmez !!!

Yanlız unutmayalımki burası Script Sharing formu ve sponsorlar aman ultima online serveri bulayım diye gelip sponsor aramıyor. bence sağlam hostlara başvuru yap.
Sosyal ağlarda paylaş

Sponsora ne gerek varki? :)
Diyeceksiniz bu adam ne diyor.
Zaten adam gibi sağlam bir staff toplamanız lazım yani kadronuz olmalı değilmi?
Ve bunu tanıdığınız güvendiğiniz bildiğiniz insalar olacak hatta realden tanıdığınız kişiler olmalı bir shard açmak için bir grup olduktan sonra üstünden gelebilirsiniz..

Şu anda yurtdışında host ederek rahatca sunucunuzu açabilirsiniz 100$ vererek 1300gb bandwith limiti ile mis gibi server açılabilir 5 arkadaş toplansanız 20$ vermek zormu?

+ Senelik domain zartu zurtu 25$ desek tamamdır..

Sizde bu çokmu zor?[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| ||
²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Sosyal ağlarda paylaş

Sponsor olmasa bile seni idare edebilecek cep yakmayan bağlantı ayarlıyabilirim o sırada sen player sayını çoğaltırken bi yandan da reklam alır, sponsor ararsın mailim gözüküyor msn'e eklersen ayarlarım sana ucuz yollu bişiler..[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Sponsor olmasa bile seni idare edebilecek cep yakmayan bağlantı ayarlıyabilirim o sırada sen player sayını çoğaltırken bi yandan da reklam alır, sponsor ararsın mailim gözüküyor msn'e eklersen ayarlarım sana ucuz yollu bişiler..

arkadasim peki bana ulas [email protected]
ulas bana ayarlayalim konusalim tmm bana uyar beklicem
Sosyal ağlarda paylaş

"* Elron_Cervantes has joined #nebula
* Elron_Cervantes arkadaslar script bulabileceyim server yada elinde 7x stone scripti olan arkadas varsa acele ozelime gelebilir mi?"
Böyle konularda konuşmak istemiyorum ama insanları kandırmak bu kadar kolay mı?, 120 kişi ha !!![signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...