Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Arkadaslar Serverimizi Acmak Uzere sponsor ariyoruz su anda shard da 120 player var ve acilali 2 gun oldu eyer sponsor olmak isteyen arkadaslar varsa [email protected] a mesaj atsinla yada buraya maillerini veya telefonlarini biraksinlar farketmez !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Hangi shard olduğunu sölylersen daha çabuk bulursun[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Hadi bakalım hayırlı olsun.. Sponsor bulursan banada soyle. Bu arada benim nbl'daki account'umu ne yaptın?[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Huzur istiyoruz UO SHARD[signature][hline] Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 arion degil miydi dun actınız ama dun server bile kapalıydı 120 player ı bırak[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Black_Lupin, 06 Eylül 2004 13:15 tarihinde demiş ki: Huzur istiyoruz UO SHARD i huzuru kendi içinde yasamalısın ilk önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 120 kayıtlı kullanıcımı yoksa 120 online player'mi ? yanıltmayalım.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Elron_Cervantes, 06 Eylül 2004 13:08 tarihinde demiş ki: Arkadaslar Serverimizi Acmak Uzere sponsor ariyoruz su anda shard da 120 player var ve acilali 2 gun oldu eyer sponsor olmak isteyen arkadaslar varsa [email protected] a mesaj atsinla yada buraya maillerini veya telefonlarini biraksinlar farketmez !!! Yanlız unutmayalımki burası Script Sharing formu ve sponsorlar aman ultima online serveri bulayım diye gelip sponsor aramıyor. bence sağlam hostlara başvuru yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bizde en az 100 var ama reklam veren bile yok :D[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Valla Herkez Değişik Bişi Söylüor Nese Elron Senin için Ne Iyi Olcaksa O Olsun Derim Kardeşim ...[signature][hline]-------------- -[b]| R/U 07 | - --------------[/b] And she will be loved She will be loved.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Black_Lupin, 06 Eylül 2004 13:15 tarihinde demiş ki: Huzur istiyoruz UO SHARD :horace:[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Arkadaslar 120 player i var shard in ismi Arion Uo eyer ana makina saglayabilcek birini bulabilirsem player larada madur olmuyacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Arkadaşım benim 2 ay geceli gündüzlü ekip olarak çalıştığım manyak world war elimde ben ona sponsor bulmuş değilim. çooooook araman lazım. biyerlerde tanıdığın yoksa uğraşma değmez hiçbişey garanti değil. üstelik scriptlerin IYI OLMALI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Sponsora ne gerek varki? :) Diyeceksiniz bu adam ne diyor. Zaten adam gibi sağlam bir staff toplamanız lazım yani kadronuz olmalı değilmi? Ve bunu tanıdığınız güvendiğiniz bildiğiniz insalar olacak hatta realden tanıdığınız kişiler olmalı bir shard açmak için bir grup olduktan sonra üstünden gelebilirsiniz.. Şu anda yurtdışında host ederek rahatca sunucunuzu açabilirsiniz 100$ vererek 1300gb bandwith limiti ile mis gibi server açılabilir 5 arkadaş toplansanız 20$ vermek zormu? + Senelik domain zartu zurtu 25$ desek tamamdır.. Sizde bu çokmu zor?[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: DIEMASTER, fi tarihinde demiş ki: Bizde en az 100 var ama reklam veren bile yok :D :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Sponsor olmasa bile seni idare edebilecek cep yakmayan bağlantı ayarlıyabilirim o sırada sen player sayını çoğaltırken bi yandan da reklam alır, sponsor ararsın mailim gözüküyor msn'e eklersen ayarlarım sana ucuz yollu bişiler..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yukarıdaki mesajımı okuyun derim en azından sponsorun ağız kokusu ile iş yapmazsınız.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 100$ iyi güzel hoş da kaç kişi kaldırır.150 kaldırsa yeter ama yurtdışı. PS:Birde siteyi verirsen ben bi bakayım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merciles Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Artık o günler geçti güzel kardeşim devasa bi proje ile gitmediğin sürece hiçkimse sana sponsor olmaz bana kalırsa hiç boşu boşuna kasıp da kendini helak etme...[signature][hline]Bir gün gelecek hepsi bir olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 elimizde makina ve net baglantisi yok bir internet cafe bile sponsor olsa kardir diye dusnuyorum sizce? staff im cok iyi scriptlerim hepsi orginal ama imkan olmadiktan sonra haklideyilmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Sponsor olmasa bile seni idare edebilecek cep yakmayan bağlantı ayarlıyabilirim o sırada sen player sayını çoğaltırken bi yandan da reklam alır, sponsor ararsın mailim gözüküyor msn'e eklersen ayarlarım sana ucuz yollu bişiler.. _______________________________________________ arkadasim peki bana ulas [email protected] ulas bana ayarlayalim konusalim tmm bana uyar beklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 "* Elron_Cervantes has joined #nebula * Elron_Cervantes arkadaslar script bulabileceyim server yada elinde 7x stone scripti olan arkadas varsa acele ozelime gelebilir mi?" Böyle konularda konuşmak istemiyorum ama insanları kandırmak bu kadar kolay mı?, 120 kişi ha !!![signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 mzdUHAUaha[signature][hline]Thrael ve`n anj` p'ou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Robert, l0lz..[signature][hline]NoFear NoRegret W,02 eylül 2004 23:45 tarihinde demiş ki: kardeş ben bu account u sövmek için aldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kardesim ben kimseyi kandirmadim ve nebula da ole bisey yazmadim adama bak o zmn sende yazdin deli etme adami ewt serverim 120 player var inanmazsan gelde gor!senle herseyine iddaya girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar