BoRaA Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 90 gunden fazla oldu daha var 60 kusur gun. Herkesi çok özledim ne yalan soylıyım. 66+10 gun sonra gorusuruz. Bütün camia ya sevgiler saygılar. Bora - MrBLaCK
manve Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 get a life diolar buna. git ananı babanı özle. sacma sapan bi oyunu deil. hadi ultimayi falan özlesen anlarim da starcraft ne
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 anamı babamı özlemedim diyormu.Yada annesini babasını özlese burayamı söyler.Bizde sana beyin bedava diyoruz. A.s bora sağlam gelirsin umarım.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bu starcraftçıların hepsi robot mu? espri anlayısınız sıfırlanmıs lan mikro makro peşinde koşmaktan.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hahaha,kolaymı abi starcraft bu.
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 adam oyunu özlememiş, ADAM BIZI OZLEMIŞ LAN. muhabbet olsun diye başlık açmış fail troll denemelerinizle bunaltmışsınız başlığı. olmaz ki böyle. şahsen arkadaşı tanımazdım ama bi sempati oluştu bu başlıktan sonra. bir de terran değilse babasından istemeye gelecem.
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sevgiler saygılar , oradan döndüğünde 50 minerallik marinelere daha bi sempatik bakarsın artık.
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 keşke nerde askerlik yapıyor falan durumu nedir onları da yazsaymış arkadaş 100den düştükten sonra nasıl bittiğini anlamıyorsun zaten hadi geçmiş olsun bitmş sayılır
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Arkadaşlar, adamın askerde olduğunu unutmayın. Saçma sapan da mesajlar atmayın. Ben askerdeyken uzak yakın ne kadar arkadaşım varsa arardım. Zor olay. Oyunu özleme aileni özle gibi saçma sapan mesajlar da atmayın. Oyunu değil ortamı özlüyor insan; normal bir şeyleri. Yapmadıysanız asker konuşmayın zaten. Attention whore bu değil hacı, troller attention whore.
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 manve said: get a life diolar buna. git ananı babanı özle. sacma sapan bi oyunu deil. hadi ultimayi falan özlesen anlarim da starcraft ne gerizekalı.
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 curmayın beyler adam dün öğleden sonra saat 5 sularında ölmüştü zaten
Memphis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 LombaK_Knight said: Arkadaşlar, adamın askerde olduğunu unutmayın. Saçma sapan da mesajlar atmayın. Ben askerdeyken uzak yakın ne kadar arkadaşım varsa arardım. Zor olay. Oyunu özleme aileni özle gibi saçma sapan mesajlar da atmayın. Oyunu değil ortamı özlüyor insan; normal bir şeyleri. Yapmadıysanız asker konuşmayın zaten. Attention whore bu değil hacı, troller attention whore. tunca said: manve said: get a life diolar buna. git ananı babanı özle. sacma sapan bi oyunu deil. hadi ultimayi falan özlesen anlarim da starcraft ne gerizekalı. fevzi abi sana bi gondermemi var (inceden)?
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ulan Memphis yeminle sopalıksın.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 JonBovi said: 2. mesaj ne kadar angut bir mesaj
Pipet Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 burdan anama babama ve starcrafttaki arkadaşlarıma selamlar
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Pipet said: burdan anama babama ve starcrafttaki arkadaşlarıma selamlar "Beynine, kendi konuştuğun dilde yazılanları okuyup anlayamayacak kadar az oksijen gitmesine rağmen hayat dolu olman göz yaşartıcı."
Öne çıkan mesajlar