BoRaA Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 90 gunden fazla oldu daha var 60 kusur gun. Herkesi çok özledim ne yalan soylıyım. 66+10 gun sonra gorusuruz. Bütün camia ya sevgiler saygılar. Bora - MrBLaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 get a life diolar buna. git ananı babanı özle. sacma sapan bi oyunu deil. hadi ultimayi falan özlesen anlarim da starcraft ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 anamı babamı özlemedim diyormu.Yada annesini babasını özlese burayamı söyler.Bizde sana beyin bedava diyoruz. A.s bora sağlam gelirsin umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 2. mesaj ne kadar angut bir mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 attention whoringe kasmış boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bu starcraftçıların hepsi robot mu? espri anlayısınız sıfırlanmıs lan mikro makro peşinde koşmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hahaha,kolaymı abi starcraft bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 adam oyunu özlememiş, ADAM BIZI OZLEMIŞ LAN. muhabbet olsun diye başlık açmış fail troll denemelerinizle bunaltmışsınız başlığı. olmaz ki böyle. şahsen arkadaşı tanımazdım ama bi sempati oluştu bu başlıktan sonra. bir de terran değilse babasından istemeye gelecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sevgiler saygılar , oradan döndüğünde 50 minerallik marinelere daha bi sempatik bakarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 keşke nerde askerlik yapıyor falan durumu nedir onları da yazsaymış arkadaş 100den düştükten sonra nasıl bittiğini anlamıyorsun zaten hadi geçmiş olsun bitmş sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Arkadaşlar, adamın askerde olduğunu unutmayın. Saçma sapan da mesajlar atmayın. Ben askerdeyken uzak yakın ne kadar arkadaşım varsa arardım. Zor olay. Oyunu özleme aileni özle gibi saçma sapan mesajlar da atmayın. Oyunu değil ortamı özlüyor insan; normal bir şeyleri. Yapmadıysanız asker konuşmayın zaten. Attention whore bu değil hacı, troller attention whore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 manve said: get a life diolar buna. git ananı babanı özle. sacma sapan bi oyunu deil. hadi ultimayi falan özlesen anlarim da starcraft ne gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 curmayın beyler adam dün öğleden sonra saat 5 sularında ölmüştü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 LombaK_Knight said: Arkadaşlar, adamın askerde olduğunu unutmayın. Saçma sapan da mesajlar atmayın. Ben askerdeyken uzak yakın ne kadar arkadaşım varsa arardım. Zor olay. Oyunu özleme aileni özle gibi saçma sapan mesajlar da atmayın. Oyunu değil ortamı özlüyor insan; normal bir şeyleri. Yapmadıysanız asker konuşmayın zaten. Attention whore bu değil hacı, troller attention whore. tunca said: manve said: get a life diolar buna. git ananı babanı özle. sacma sapan bi oyunu deil. hadi ultimayi falan özlesen anlarim da starcraft ne gerizekalı. fevzi abi sana bi gondermemi var (inceden)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ulan Memphis yeminle sopalıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 JonBovi said: 2. mesaj ne kadar angut bir mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 burdan anama babama ve starcrafttaki arkadaşlarıma selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Pipet said: burdan anama babama ve starcrafttaki arkadaşlarıma selamlar "Beynine, kendi konuştuğun dilde yazılanları okuyup anlayamayacak kadar az oksijen gitmesine rağmen hayat dolu olman göz yaşartıcı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoRaA Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Eyw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar