Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

opel-c4-vw polo

saturn

Öne çıkan mesajlar

Bundan aldı bi arkadaşım 34.850 verdi heralde baya dolu araba ve sıfır. (Benzinli)

Ben satmayı istiyorum aslında ama üzerinde satılık yazmıyor yani yanlış anlamayın. Piyasasını falan da bilmiyorum ama 27'den aşağı vermeyi de gönlüm el vermez açıkçası.

2005 model Astra 1.3 CDTI Enjoy + Spor Paket. 60.000km'de diyebiliriz az bişey kaldı. Genelde Dizeller baya yüksek kilometreli ve hırpalanmış oluyor, benimki orcinal.

Ön çamurluk değişti, Paticik'ler hatırlar "Kör olası çöpçüler" başlığımı :) Sol arka çamurlukta da lokal bi boya var o da benzer şekilde faili meçhul, dururken vurup kaçmış birisi. Onun dışında tamponları saymıyorum.

Temiz araba bence, ama dediğim gibi şu an aktif olarak satıyor değilim. Eğer uygun bişey bulamazsanız bakalım isterseniz piyasası falan ne ise, daha detay da veririm o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

@Esh, yok abi Scirocco düşünüyordum ama fiyatları çok abarttılar. Opel'den sıkıldım bir de premium hatch'e fln doğru gitme niyetim var artık yavaştan. Askerlik bekliyor benim daha, 1 yıldan az kaçabileceğim en fazla. Artık sonrasına alırım ben.

@Fistan, dediğim gibi piyasayı hiç bilmiyorum ama sen böyle deyince Sahibinden'de Opel | Astra | 1.3 CDTI Enjoy | 0-75.000 km arattım. İlk çıkan en ucuzu 24.800 TL, ilan açıklaması şöyle bitiyor:

"KASKOLU ARACIM KOPMLE BOYALIDIR PARCA DEGİŞİMİ YOKTUR..ALICISINA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN....BOYA TAKINTISI OLAN ARAMASIN ......"

Komple boyalıları fln geçtim, iki parçasında lokal boya vardır diyen ilk mütevazi ilan 26 bin TL. Dediğin gibi daha yeni arabalar var ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Artık bi rahat bıraksınlar zaten arabayı 1 yılda 2-3 kez makyaj görür mü bi araba çeşitli yerlerinden..

Yalnız VW'nin şu yeni geçmeye başladığı köşeli far tasarımını hiç beğenmiyorum, çok eblek geliyor bana özellikle yeni Passat ve Jetta.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
saturn said:

gitmiş aten ilanda c4 ler tavsiye edermisiniz. Kullanan varmı nasıldır yakıtı arıza çıkartma durumları vs vs
otomatik dizel vardı arkadasimda, sanziman 70 80k kmde sıkıntı cıkarmıstı, vitesler gecmiyodu, ama yakıt baya tutumlu.
6 ileri otomatik 1.6 dizel 110hp motorla, depo kaç lt bilmiyorum ama, 900 1000km civarı gidebiliyodu arkadas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...