SoulCube Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 http://desivideos.net/uploaded_images/daler-3-750869.jpg
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 aslında var ya bu durum tamamen geleneksel yetiştirme kurallarından kaynaklanıyo.kız çocuğu küfür etmez,düzgün oturur,bağırarak konuşmaz vs vs şeklinde bastırılınca noluyo.büyüdüklerinde de sohbetleri,eğlenceleri aşırı kontrollü oluyo.hani kontrolsüz olmamalı tabi ama bi laf etmeden önce kafada kırk tilki dolandırıyo.ama erkek çocuğu 'göster amcalarına pipini','hadi oğlum bi aq de amcalarına' yönlendirmeleriyle gayet rahat frensiz büyüyolar.büyüdüklerinde de iletişimlerine yansıyo tabi . e şimdi azcık samimi muhabbet isteyen kızlar da cidden diğer kızların o kasıntı muhabbetlerinden sıkılıyo.erkeklerle belki kız arkadaşlarının 'aaa çok ayıp' dediği muhabbetleri gayet rahat konuşuyo,içinden gelince basıyo küfürü ve kimse yadırgamıyo. hani kızla kızın arkadaş olması kadar normal erkek arkadaşının da olması.
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cerebralis said: aslında var ya bu durum tamamen geleneksel yetiştirme kurallarından kaynaklanıyo. You're right my darling.
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bunu artistik duruş için huy edinmiş kızlara demiyorum yanlız.işte 'ben çok zekiyim diğerlerinden inemiyorum seviyelerine' diyenler için değil.ama anlaşabilmeli zaten kızla erkek arkadaş olarak.yani sadece çiftleşmek için karşı cins gözüyle mi baksın sdgfgdh
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 mutfaktan cıkmasın da naparsa yapsın
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 benim muhabbet edip düzenli şekilde konuştuğum 3 tane kız var lan. 3ünün de kız arkadaşı yok gibi çok, sapım bariz. bi de ayarlamıyo yavşaklar hiç, diyorum ayarla. napçan lan o salak! diyolar. a yok lan 4müş şu an geldi aklıma biri, pek de sap değilim. ama sapım.
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 eteğin altına kot pantolon giyenler var.
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 FromTheHell said: benim muhabbet edip düzenli şekilde konuştuğum 3 tane kız var lan. 3ünün de kız arkadaşı yok gibi çok, sapım bariz. bi de ayarlamıyo yavşaklar hiç, diyorum ayarla. napçan lan o salak! diyolar. a yok lan 4müş şu an geldi aklıma biri, pek de sap değilim. ama sapım. dostum sen meriç olmuşun.
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yok meriç olmadım lan hiç. net söylüyorum hiç
kozalak Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kimya müh. kız ya. şansı yağver gitmiyo sdfds
Öne çıkan mesajlar