cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 smrnoff said: beyler uyuyamıyorum geri döndüm ama her an gidebilirim. bak diyaframdan nefes almaya başla uyuyamadığında o zaman beyin salağı uyuyorum sanıyo hemen uykuya dalıyon sadgdsahfsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 seroquel atsam uyurum ama o ilaç beni fena çarpıyo.iki gündür bıraktım tekrar içersem kalkamayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben ciddiyim ha o konuda.ilaca falan gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 her şeyi denedim. ilaçtan ötesi uyutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 diaframdan nefes aldığımızı nasıl anlayabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ahah nası anlatıyım.nefes alınca göğsün değil de karnın şişiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 denedim çok garip sesler çıkabiliyor dikkat beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hmm. ben hep öyle nefes alıyorum. demek ondan rahat uyuyorum sdfs. ama sağlıklısı göğsün şişmesi değil mi? artık ona alıştırmaya çalışıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 içmeye gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 diyaframın artistik bir havası varmış bu arada fark ettimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 diyafram nefesi daha sağlıklı diye biliyorum ben. hem daha ekonomik konuşurken şarkı söylerken vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 diaframdan nefes alınca göbek varmış gibi oluyor ama. diğer türlü kaslıymışsın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 uzun süre nefes veriyosun yoruyo yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 çocukluğuna inmek lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 of aynı muhabbet baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 smrnoff said: arada ses ediyo ama uykuma geri dönüyom. yok ya problem teşkil etmiyo. sadece uyuyamıyorum. ondan gittim zaten psikologa. psikiyatriye yönlendirdi. kardeşimde de wardı bir ara uyuma problemi sabah namazı okunmadan uyuyamıyordu ilginç tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yok ya bende 10 senedir nerdeyse var. uyuyamıyorum. sabahın köründe kalkıyorum ama gece üçten beri yatamıyorum. ne zaman seroquel aldım 23 saat uyudum. sonra fark ettim ki herkes kafasına göre ilaç veriyo bıraktım ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 smrnoff said: yok ya bende 10 senedir nerdeyse var. uyuyamıyorum. sabahın köründe kalkıyorum ama gece üçten beri yatamıyorum. ne zaman seroquel aldım 23 saat uyudum. sonra fark ettim ki herkes kafasına göre ilaç veriyo bıraktım ilacı. kardeşimde bu sene başladı uyuyamıyordu iğrenç bi durum aslında sabah ezanına kadar yatmıyordu karanlıkta hiç yatamıyordu zaten son bir haftadır sızıyor yoksa götürücektim ben de doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 götür ya iyilik edersin bıktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 tv izliyim bari sıktı pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Zaybird said: hastanede internet mi var? hastane bütün ssk sorgulamalarını internet üzerinden yapıyor. orda olmayacak nerde olacak. moonfall said: arkadaşlar bu geceyi hastanede gecirmek zorundayim ancak dns ayarları yapınca internet baglantısı gidiyor. otomatik dns atadigimizda da okey royal e ya da minecraft a baglanmiyor. genel olarak herhangi birşey indiremiyoruz. bunu aşmanın bir yolu varmıdır? hangi hastanedesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 şifreli mifreli olmasın. korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar