smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 saolasın eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ya bişi sorcam meraktan walla ne diyorlar abi sana travmalar ciddi vakalardır kendini biliyor olman çok güzel en azından tedaviyi reddetmemiş sayılırsın ve kurtulma htimalin var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 abi benim travmalık dururmum yok. saçmalıyor diyorum. adamla dalga geçtim. aptalın teki. selam falan diyolar ne bileyim aklıma gelmedi. eski evimizdede barış mançoya benzeyen bi adam vardı. özledim herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ya yeme bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 gece falan uyandırıyorlarsa döverim ben öyle duvarı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 arada ses ediyo ama uykuma geri dönüyom. yok ya problem teşkil etmiyo. sadece uyuyamıyorum. ondan gittim zaten psikologa. psikiyatriye yönlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 madem duvarlarla anlaşabiliyosun desene abi beyler bakın uyuyamıyorum sessiz olun az diye. laftan anlar heralde duvar da eşşek değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 geçmiş olsun. saldırgan delilerdenmisin yoksa walter bishop gibi hafif mi tırlatmışsın. sölediler mi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 konuştumuda deli diyonuz asıl deli eden sizlersiniz. ben yatmaya gidiyom haydi hepiniz hayırlı geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ya bişi dicem aslında söylememem gerekli ama gene de dayanamadim. ya biz aslında yoksak? senin hayal ürününsek? bunları düşündün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hastanede kalman akıllıca olur abi tavsiyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VQCmHA8gCuA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 artık koyalım bunu http://www.youtube.com/watch?v=VQCmHA8gCuA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ya bi git abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 beyler sizlerde harikasınız. Kalpleriniz birmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 fede yaşlanmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 gençlerin önün açayım dedim bekledim koyan olmayınca iş başa düştü yine dedim. geç kalmış oluyosun yani üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Sizin içiniz çömelmiş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben seni utandırmak için bekledim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sismik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bence de deli fln değilsin ben de görüyorum başka boyuttan onlar bana gelecekten haber getiriyorlar arkadasların bu boyutlarda yer degistirmeden haberi yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 sismik vaka çıktı başımıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 beyler uyuyamıyorum geri döndüm ama her an gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 napalım lan sallayalım mı seni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bu arada yok mu arttıran? bana bir teşhis koyun bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Bloodless said: napalım lan sallayalım mı seni ? ninni söylesenizde olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar