Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

win xp pro'da .txt açamama sorunsalı.

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Yeni PC'mi bugün kurdum -hayırlı olsun :)-, elemanlar korsan xp pro yükleyip yollamışlar sağolsunlar, daha update edilmemiş AntiVir taramasında TR/bilmem ne trojanı çıktı. Bu trojanı silmeden önce bir kez "yeni metin dosyası yarat" ile .txt yapmıştım ve içini açmıştım fakat trojanı sildikten sonra .txtleri notepad ile açmamaya başladım. WordPad ile açıyor ama Notepad ile açmıyor. Daha da ilginç olan ise notepad.exe'den notepadi açabiliyorum. Bu trojan mı yaptı bunu ya, notepad çok işime yarıyordu benim gerçi wordpad de aynı ama niye böyle oldu merak ediyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

aramaya inanalım!!! :p

bu konu altında karpuzun mesajındakileri yaptım düzeldi bendeki sorun, büyük ihtimalle sende de aynı sorun var :)

said:
karpuz, 28 Temmuz 2004 16:09 tarihinde demiş ki:
bendeki sorunu çözdüm bi dene
windows/system32/notepad.exe var bi de notpad.exe var
notepad.exeyi silip notpad.exenin adını notepad.exe diye değiştirince düzeldi bende... bi dene istersen
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

evet o da var ama orada hedehödönotepad.exe demişsin pek açık olmamış :)
karpuzun mesajı daha açık

sanırım bir açıklama yeter zaten arkadaşın anlaması için :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Dün sadece 2dk nete girebildim onun için birazcık inanç kaybını mazur görün :). Valla benim win klasöründe notpad.exe falan yok sadece notepad var. Aman ya zaten wordpad de güzelmiş, ben artık onu kullanacağım :P.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman bilgisayarinizi parcalarini alip kendiniz toplayin daha guzel oluyo butun kutuleari tek tek acip boyle dokunulmami$ halini gormek =] xp'nizide kendiniz kurun diyorum cunku ben 4-5 sene once pc'yi kurdururken kendim beceremezdim baslarinda beklerken elemanlarin guzelce bi darbeyle cpu'yu zedeledigini gordum aynen degistirttim cpu'yu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

offf pc yi kurmak hasta olurum.. hele cpu böle kutudan çıkaramam genelde elimde tornavida böle delmeye çalışıyom kutuyu augıagauıogsuısg süperdi ya :D[signature][hline]Boo
www.willow.gen.tr
Shift Protector
thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki:
BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...