Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Yeni PC'mi bugün kurdum -hayırlı olsun :)-, elemanlar korsan xp pro yükleyip yollamışlar sağolsunlar, daha update edilmemiş AntiVir taramasında TR/bilmem ne trojanı çıktı. Bu trojanı silmeden önce bir kez "yeni metin dosyası yarat" ile .txt yapmıştım ve içini açmıştım fakat trojanı sildikten sonra .txtleri notepad ile açmamaya başladım. WordPad ile açıyor ama Notepad ile açmıyor. Daha da ilginç olan ise notepad.exe'den notepadi açabiliyorum. Bu trojan mı yaptı bunu ya, notepad çok işime yarıyordu benim gerçi wordpad de aynı ama niye böyle oldu merak ediyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bişey anladıysam arap oliyim.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 herhangi bir klasörden araçlar > klasör seçenekleri > dosya türleri txt e yi arasından bulup açılacağı programı seçebilirsin[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya da CTRL + Sag click'te birlikte ac cikar, oradan daima bu programi kullanarak secenegine tiklarsan .txt dosyasini acarken, butun .txt'leri notepad ile acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 aramaya inanalım!!! :p bu konu altında karpuzun mesajındakileri yaptım düzeldi bendeki sorun, büyük ihtimalle sende de aynı sorun var :) said: karpuz, 28 Temmuz 2004 16:09 tarihinde demiş ki: bendeki sorunu çözdüm bi dene windows/system32/notepad.exe var bi de notpad.exe var notepad.exeyi silip notpad.exenin adını notepad.exe diye değiştirince düzeldi bende... bi dene istersen [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=79971[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 evet o da var ama orada hedehödönotepad.exe demişsin pek açık olmamış :) karpuzun mesajı daha açık sanırım bir açıklama yeter zaten arkadaşın anlaması için :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Dün sadece 2dk nete girebildim onun için birazcık inanç kaybını mazur görün :). Valla benim win klasöründe notpad.exe falan yok sadece notepad var. Aman ya zaten wordpad de güzelmiş, ben artık onu kullanacağım :P.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 notpad diye arat cıkanlardan 3 kb lık olanı sil 65 k olan kalıcak. sonra acılır hepsi[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Sağol elma. 2. kez aynı trojan (WARNING: The Trojan horse TR/Small.EP.2!) çıktı deli oldum, nereden geliyor bu small.ep.2?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 her zaman bilgisayarinizi parcalarini alip kendiniz toplayin daha guzel oluyo butun kutuleari tek tek acip boyle dokunulmami$ halini gormek =] xp'nizide kendiniz kurun diyorum cunku ben 4-5 sene once pc'yi kurdururken kendim beceremezdim baslarinda beklerken elemanlarin guzelce bi darbeyle cpu'yu zedeledigini gordum aynen degistirttim cpu'yu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 offf pc yi kurmak hasta olurum.. hele cpu böle kutudan çıkaramam genelde elimde tornavida böle delmeye çalışıyom kutuyu augıagauıogsuısg süperdi ya :D[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bu bi virüs yada trojan gibi bişeyden kaynaklanıyo bu arada.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar