neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben depresyon olmuş şizofreniye yakın psikotik hsatayım ilaç tedavisi görüyorum özel doktorum var benim gibi milyonlarca hasta var ve hiçbirisi benim gibi hasta olduğunu bilmiyor belki sizde bir psikotik hastasınız ilaçlarım çok ağır evde tedavi görmekteyim bu yüzden sosyal değilim eskiden bir tomar arkadaşım vardı şimdi 1 tane bile yok benim arkadaşım olurmusunuz sanalda? siteyi yeni keşfettim daha bugümn ve burda olmaktan çokmutluyum her hsatanın korktuğu gibi deli gözüyle bakmazsanız seviirim:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 panpa yavaş git takip edemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agzimbozukcebimdelik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 neo said: eskiden bir tomar arkadaşım vardı arkadaşların kağıt bebek miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 agzimbozukcebimdelik said: neo said: eskiden bir tomar arkadaşım vardı arkadaşların kağıt bebek miydi? toplumda önemli yere sahip kişilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Medyum Memo'nun Keto'ya caktigi gibi caksam sana ne iyi gelir ha. Bildigin duzelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 di said: Medyum Memo'nun Keto'ya caktigi gibi caksam sana ne iyi gelir ha. Bildigin duzelirsin. onu geç denedim ve yaptım onu deliler içinde az yatmadım ama ben deli değilim yanlış teşhis kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 çözüm : dayak net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Fistan said: çözüm : dayak net arkadaşım ben sizden daha zekiyim bu hastalıklar çok zeki olmaktan kaynaklanıyor ormal bi insanda bu hastalık çıkmaz bu yüzden çok şanslıyım ve sizin bilmediğiniz bir çok konuyu ben biliyorum araştırdım didar birisiyim varsa g.t ne güvenen tartışalım:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Cok fena yemisler olm seni. Bi skim degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 di said: Cok fena yemisler olm seni. Bi skim degilsin. sana g.t ümle gülüyorum :))))) bende bişeyim demedim sadece hastayım dedim öyle hz.isa felan değil anlatsam inanmazsın o yüzden sus adam sansınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agzimbozukcebimdelik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 kibarlıktan kırılacaksın bu kadar ince olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 agzimbozukcebimdelik said: kibarlıktan kırılacaksın bu kadar ince olma hakedene hakettiği gibi davranacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Zeka konusunda tek pozitif yönün yöneticilerin işlerinin olduğu zamanlarda aktivitede bulunman sanırım. Ama o da 30 dk max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Ahahaha. Lan cok zeki hakkatten be. Aninda anliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 psikotik http://paidcontent.org/images/editorial/_original/bobby-kotick-o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bu siteyi daha bugün keşfettim ben askerim tamammı m.i.t te de görevliyim bunumu duymak istiyordunuz duydunuz çünkü görevleri devlet veriyor inanmazsınız dedim çünkü varlığım devletçegizleniyor nasıl görevimiz tehlike filminde yakalanırsan sen bizi bizde seni tanımıyorsunuz deniliyor benimde durumum bundan ibaret kendimi acındırmak istememiştim:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 evde tedavi olan adaqmı nasıl mite aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Llama said: evde tedavi olan adaqmı nasıl mite aldılar 2004 de dayanıyor bunun geçmişi fazla derinlere dalmak istemem:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bi 5 yil once bicakla uyudugunu itiraf etseydin bekledigin hiti alabilirdinde siteyi biraz gec kesfetmissin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben de allahtan görevli mehdiyim dostum şşhhh, bunlar anlamaz bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Fin said: bi 5 yil once bicakla uyudugunu itiraf etseydin bekledigin hiti alabilirdinde siteyi biraz gec kesfetmissin sanirim. bunun gibi çoğu siteye üyeyim bu site başka geldi çünkü daha değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bişey söyliyimmi bana seçilmiş diyorlar :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bu çizimleri nerden buluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar