neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 :))))) fazla mı sıktım acaba:)))))
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 fede said: biraz fazla oldu. ayarı kaçırma ok kardeşim ama beni deli zannedip kaale almamaya çalışmayın çünkü değilim musaf çarpsınki:)))))
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bu ne lan? bold yazmayı kes bu arada. bildiğin iğrenç gözüküyor
Horrible Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 öncelikle adam gerçek angaralı beyler =) bi "la bebe" demediği kalmış =D ikinci olarak @neo; sakin ol şampuan !!
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 agzimbozukcebimdelik said: tawnoçlar göreve sana mi?
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Horrible said: öncelikle adam gerçek angaralı beyler =) bi "la bebe" demediği kalmış =D ikinci olarak @neo; sakin ol şampuan !! adamım şampuan g.t e sürülmez denemeye kalkmada söyleyeyim sizin bu sitede kimliğimide gizleyerek muhabbet ederdim fakat bu kadar gerçek hayatta gizli biriysem sanalda gerçek olmak iyi diye düşündüm sizin gibi dallamalar lavuklarçıkacağını bile bile hemde:)))))
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 YURU BE FIDAYDADA ANGARALIIIM FIDAYDAAAA BESYUZ ALTIN YEDIIIN BIR AAAYDAAA GITTI DE GELMEDI NE FAYDAAAA BASIMI DA YEDIII BU SEEEVDAA
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Horcrux said: gidici. değilim adminde bizden dimi lan:)))))
agzimbozukcebimdelik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aquila said: agzimbozukcebimdelik said: tawnoçlar göreve sana mi? ne yanlışımı gördün? poker face poker face poker faaaaaace, casting poker face to the TW. bluf bluf bluuuuf casting bluf to the TW
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aquila said: YURU BE FIDAYDADA ANGARALIIIM FIDAYDAAAA BESYUZ ALTIN YEDIIIN BIR AAAYDAAA GITTI DE GELMEDI NE FAYDAAAA BASIMI DA YEDIII BU SEEEVDAA aa seni görmedim admin öle ortaya sölemiştimn ben :)))))
Horrible Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 neo said: sizin bu sitede kimliğimide gizleyerek muhabbet ederdim fakat bu kadar gerçek hayatta gizli biriysem sanalda gerçek olmak iyi diye düşündüm uuu csi ankara diosun yani =P neo said: adamım adamın değilim.
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Horrible said: neo said: sizin bu sitede kimliğimide gizleyerek muhabbet ederdim fakat bu kadar gerçek hayatta gizli biriysem sanalda gerçek olmak iyi diye düşündüm uuu csi ankara diosun yani =P neo said: adamım adamın değilim. ankaralı adamın anasını ziyarete gider ankaralıların istanbullulardan farkı budur akıllı ol
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 said: ankaranın nesini seviyorsunuz? http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg
Horrible Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hasudhauhdaudhsau =D =D =D oldu iyakşamlarozaman =D
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 neo said: Horrible said: neo said: sizin bu sitede kimliğimide gizleyerek muhabbet ederdim fakat bu kadar gerçek hayatta gizli biriysem sanalda gerçek olmak iyi diye düşündüm uuu csi ankara diosun yani =P neo said: adamım adamın değilim. ankaralı adamın anasını ziyarete gider ankaralıların istanbullulardan farkı budur akıllı ol yani mezarına gider demek istedim bu ülkede bizim gibi insan çoktur ankaralı silahıyla uyur geceleri gündüzleride sizin gibi lavukları çevirip saç sakal kontrolu yapar istanbulda bu yok !!!
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Viktor said: said: ankaranın nesini seviyorsunuz? http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg viktor bu adamı ankara sevmiyor:)))))
Horrible Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 1.si ankarada yaşıyorum 2.si lavuk değilim =)
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 3.su ANGARAAA ANGARAA GUZEL ANGARAAA SENI GORMEK ISTER HER BAHTI GARAAA
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Horrible said: 1.si ankarada yaşıyorum 2.si lavuk değilim =) ha o zaman kusura bakma arkadaş! ben burda kimseyle kavgalı olmak istemem özellikle ankaralılarla sadece geyik yapıyoruz burda güleriz eğleniriz ama kimseyide incitip kırmayız ancak bazı lavuklar var hakketen ama bende burdan üzerlerine işeyesim geliyor işte kusura bakma ...
Öne çıkan mesajlar