Bittus Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aha bi deli daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 :))))) fazla mı sıktım acaba:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 biraz fazla oldu. ayarı kaçırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 fede said: biraz fazla oldu. ayarı kaçırma ok kardeşim ama beni deli zannedip kaale almamaya çalışmayın çünkü değilim musaf çarpsınki:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agzimbozukcebimdelik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 tawnoçlar göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bu ne lan? bold yazmayı kes bu arada. bildiğin iğrenç gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 öncelikle adam gerçek angaralı beyler =) bi "la bebe" demediği kalmış =D ikinci olarak @neo; sakin ol şampuan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 agzimbozukcebimdelik said: tawnoçlar göreve sana mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Horrible said: öncelikle adam gerçek angaralı beyler =) bi "la bebe" demediği kalmış =D ikinci olarak @neo; sakin ol şampuan !! adamım şampuan g.t e sürülmez denemeye kalkmada söyleyeyim sizin bu sitede kimliğimide gizleyerek muhabbet ederdim fakat bu kadar gerçek hayatta gizli biriysem sanalda gerçek olmak iyi diye düşündüm sizin gibi dallamalar lavuklarçıkacağını bile bile hemde:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 gidici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 YURU BE FIDAYDADA ANGARALIIIM FIDAYDAAAA BESYUZ ALTIN YEDIIIN BIR AAAYDAAA GITTI DE GELMEDI NE FAYDAAAA BASIMI DA YEDIII BU SEEEVDAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Horcrux said: gidici. değilim adminde bizden dimi lan:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 adamım oğlum ben demiş. 24 O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agzimbozukcebimdelik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aquila said: agzimbozukcebimdelik said: tawnoçlar göreve sana mi? ne yanlışımı gördün? poker face poker face poker faaaaaace, casting poker face to the TW. bluf bluf bluuuuf casting bluf to the TW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aquila said: YURU BE FIDAYDADA ANGARALIIIM FIDAYDAAAA BESYUZ ALTIN YEDIIIN BIR AAAYDAAA GITTI DE GELMEDI NE FAYDAAAA BASIMI DA YEDIII BU SEEEVDAA aa seni görmedim admin öle ortaya sölemiştimn ben :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 neo said: sizin bu sitede kimliğimide gizleyerek muhabbet ederdim fakat bu kadar gerçek hayatta gizli biriysem sanalda gerçek olmak iyi diye düşündüm uuu csi ankara diosun yani =P neo said: adamım adamın değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Horrible said: neo said: sizin bu sitede kimliğimide gizleyerek muhabbet ederdim fakat bu kadar gerçek hayatta gizli biriysem sanalda gerçek olmak iyi diye düşündüm uuu csi ankara diosun yani =P neo said: adamım adamın değilim. ankaralı adamın anasını ziyarete gider ankaralıların istanbullulardan farkı budur akıllı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 said: ankaranın nesini seviyorsunuz? http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hasudhauhdaudhsau =D =D =D oldu iyakşamlarozaman =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 neo said: Horrible said: neo said: sizin bu sitede kimliğimide gizleyerek muhabbet ederdim fakat bu kadar gerçek hayatta gizli biriysem sanalda gerçek olmak iyi diye düşündüm uuu csi ankara diosun yani =P neo said: adamım adamın değilim. ankaralı adamın anasını ziyarete gider ankaralıların istanbullulardan farkı budur akıllı ol yani mezarına gider demek istedim bu ülkede bizim gibi insan çoktur ankaralı silahıyla uyur geceleri gündüzleride sizin gibi lavukları çevirip saç sakal kontrolu yapar istanbulda bu yok !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Viktor said: said: ankaranın nesini seviyorsunuz? http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg viktor bu adamı ankara sevmiyor:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 1.si ankarada yaşıyorum 2.si lavuk değilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 3.su ANGARAAA ANGARAA GUZEL ANGARAAA SENI GORMEK ISTER HER BAHTI GARAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 o her şeyi açıklıo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Horrible said: 1.si ankarada yaşıyorum 2.si lavuk değilim =) ha o zaman kusura bakma arkadaş! ben burda kimseyle kavgalı olmak istemem özellikle ankaralılarla sadece geyik yapıyoruz burda güleriz eğleniriz ama kimseyide incitip kırmayız ancak bazı lavuklar var hakketen ama bende burdan üzerlerine işeyesim geliyor işte kusura bakma ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar