Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 piyasada baya marka var, her markanin da x tane ayni model urunu var. Silikonlu mu teflon mu nano teknoloji mi, meguiars mi sonax mi turtlewax mi, amac parlaklik mi cizik kapatma mi boya koruma mi? kimler ne kullaniyo bi gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben hiç bir arabamı böyle ekstralarla uğraşacak kadar sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 benim kadar bo$ zamanin olsa,sen de sevebilirdin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bi dönem o işlere girmiştim araç temizlik ve bakımına. bizim sistemde, ve tahmin ederim ki cogu sistemde, boya koruma denen şey 3 aşamalı bi işlem. ince çizik giderme, pasta vari bi uygulama yani boya koruma uygulaması teflon veya silikon cila webde meguiarsın eski tarihli bi videosu var, 1 saatlik falan, aracınıza hangi urunle nası uygulama yapmalısınız uzerine, feci guzel bişey. izleyerek uzman olabilirsiniz. linki bilmiyorum suanda ama. edit: boya koruma ve temizlik konusunda maslak sanayi meguiars bayağı başarılı duydugum kadarıyla. ama folyo kaplama falan kesinlikle onermiyorum, veya herangi baska bi uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 gecen arabayi yikattim, ertesi sabah tavanda marti pisligi falan. allahtan folyo varmis tavanda. eger yanlis gormediysem temizledikten sonra zemin matla$ti resmen folyoda. belki de temizleyememi$imdir bilemiyorum sdfa. yani teorik olarak pvc folyonun asitten zarar gormemesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Ertesi sabaha boya çürütecek kadar asitli değil ama benimkinde tatile gittiğimde 3 hafta kalmış tavanda dikkatli bir gözün yakalayacağı belirgin bi zedelenme var. Bildiğim kadarıyla 2 günden falan sonra zedelemeye başlıyor. Boya koruma olduğunda bu zedelenmenin engellendiği söyleniyor, onların yalancısıyım. Yıkama imkanı olmadığı durumlarda ıslak selpak vb koyup yumuşatıp pisliği temizlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Vodan said: Bildiğim kadarıyla 2 günden falan sonra zedelemeye başlıyor. Boya koruma olduğunda bu zedelenmenin engellendiği söyleniyor, onların yalancısıyım. engellenmez tabi ki canım, sadece kalıcı hasar alma süresi biraz uzar. boya koruma aracına çok hassasiyet gösteremeyen ama kıymet veren insanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi marti folyoyu matla$tirdi diyorum sadf, boyaya ne yapiyodur kimbilir. yani bugun detayli bi temizleyemeye cali$icam ama komedi yani. pvc , hcl den etkilenmez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bugun cilaladim arabayi, folyolar bile parladi baya. cila cok ilginc bi$ey onu bi kere daha anlami$ oldum. turtle wax in teflonlu cilasini kullandim. yalniz bazi yerlere fazla uygulayinca, kuruduktan sonra temizlemesi zor oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 butun araca sıkıp sonra yapmadın herhalde? bölgesel bölgesel ve dairesel hareketlerle uygulamak lazım küçük küçük. ışık pürüzsüz yüzeyden en yüksek oranla yansır, pasta yüzeydeki cizikleri aynı yükseklige getirmek için katman inceltir, cila da kılcalları doldurur, mis gibi bebek poposu olur araç :) benim de camurlugum boyandıktan sora bikaç pasta gereken hatalı yer kalmıştı, aylardır useniyorum yaptıramıyorum, yaptırsam sonrasında tampon için autokinge vericem, sonrasında da bi güzel pasta cila baştan sona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 pasta sevmiyorum ben ya. boyayi sifirdan itibaren max $ekilde korumak lazim i$te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 imkansız tabi, başka araçlar yayalar hava şartları vesaire derken, 1 sene sonrasında bile pasta çığır açıyo. ki pastayı sevmemek için neden yok. uzman ellerle uygulandıgı surece aracın pastalanabilecek katmanından çok ufak yiyerek yapılıyo, bisürü kez yapılmaya da olanak tanıyo. beyazda daha rahat ama kılcal da çizik de daha az belli olur, pastasız idare etmek daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Selam, Ben genelde Sonax kullanıyorum. Nano boya koruma yaptırmayı 3 aydır düşünüyorum. Bir türlü fırsatım olmuyor :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar