KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 arkadaslar sabah 6:00 da kanald de verılen tusubasada su an nankatsu vs meıva macı var izlemenizi şiddetle tavsiye ederim nankatsu tsubasa ve wakabayashi meiva da ise hyuga ve wakashimazu(keratacı) var animedeki en kusel maclardan bırıdır kalkın ızleyın[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura-----
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ora makoma banako.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Absolut, 07 Eylül 2004 13:24 tarihinde demiş ki: Ora makoma banako. Af buyur!!!![signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura-----
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 "onak oma banako" değilmiydi ya[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 "ora makoma buramako" olması lazım. ben demiyorum tabi diyenlerin yalancısıyım yanlış anlaşılma olmasın :P[signature][hline]kender on the roof
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bende demiyorum canım.ben duyduğumu söylüyorum[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
Öne çıkan mesajlar