Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Altta Gordugunuz parcaları arıyorum kaza gıbı nalet bır program bulamıyor nedense bulsamda kımse ındırmeme ızın vermıyor bu parcaları olan bana yardım ede bılırmı ? ----------------------------------- the_ataris - boys_of_summer-ph.mp3 Allister - I Want It That Way (BSB punk cover).mp3 Catch 22 - Wreck Of The Sloop John B.mp3 Dashboarf Sonfessional - Jamie (weezer cover).mp3 Dead Kennedys- Viva Las Vegas.mp3 Face To Face - One Way Or Another.mp3 Five Iron Frenzy - 10 - It's Not Unusual (Live).Mp3 Goldfinger - 99 Red Balloons.mp3 Green Day - My Generation.mp3 Guttermouth - 20 - Born in the USA (Live).mp3 Hi Standard - California Dreaming.mp3 Hi-Standard-Can't Help Falling In Love With You.mp3 Hippos - Our Lips Are Sealed.mp3 Hippos- A Groovy Kind Of Love.mp3 Homegrown - Come Undone (cover).mp3 Lunachicks - Heart of Glass.mp3 Me first and the gimme gimmes -All My Loving.MP3 Me First and the Gimmie Gimmies - Tainted Love.mp3 MxPx - I Saw Her Standing There.mp3 No Doubt - Obla Di Obla Da (Live With Goldfinger & Eric Stef).mp3 No Use For A Name - Enjoy The Silence.mp3 Punk cover - still the one.mp3 punk covers - Eleanor Rigby.mp3 PUNK-SKA COVERS - TURNING JAPANESE.mp3 Ramones - Somebody To Love.mp3 Ramones - Spider Man Theme.mp3 Reel Big Fish-New York Reel Big Fish - Boys Dont Cry(Cure cover).mp3 Reel Big Fish - Take On Me.mp3 Rich - Uptown Girl.mp3 rykers - you'll never walk alone.mp3 Save Ferris - Come On Eileen.mp3 Save ferris - ob-la-di.mp3 Skadaddyz - Hotel California.mp3 Yellowcard - Everywhere (cover).mp3 Home Grown - Barbie Girl.mp3 LTJ - Summer Nights.mp3 LTJ - You're The One That I Want.mp3 A New Found Glory - I Don't Want To Miss A Thing.mp3 LTJ - Greased Lightnin'.mp3 A New Found Glory - (Every Thing I Do) I Do It For Yo.mp3 A New Found Glory - My Heart Will Go On.mp3[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hiç denemedim ama soulseek diye bir program varmış. her şeyi buluyormuş. diye çok duymuştum bi ara. kazaa lite'ı değişik versiyonlarını da denemeni tavsiye ederim. bazısı iki üç kat daha iyi arıyor, daha fazla şey buluyor falan. ama hep unutuyorum hangisi iyi hangisi kötü. emule'da da bulabilirsin, ama çooook yavaş inerler. hepsini emule'a girip beklersen belki bazıları iner. kolay gelsin. sinir şeyler bu p2p programları. hele eski ve az bulunan şeyler arıyorsan.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 valla sana cd'ye çeker yollardım elimde olanları ama cd yazıcım bozuk vede bilgisayar şirkette şu an[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 06 Eylül 2004 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Demon_of_Hell, 06 Eylül 2004 14:45 tarihinde demiş ki: valla sana cd'ye çeker yollardım elimde olanları ama cd yazıcım bozuk vede bilgisayar şirkette şu an varmı sende bunlar[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hepsi yok ama çoğunu soulseekle indirdim...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 one abı[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa
Öne çıkan mesajlar