Gilean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bugün herzamanki gibi bilgisayarı açtım..açılmadı..onun üzerinde windowsu üzerine tekrar yükledim eski haline döndü..fakat swgyi açtığımda bana download directory istedi..bende bi an boş bulunup c:/ directorysine evet dedim..halbuki benimki d: directorysinde..şimdi açınca fullscan yapio ve doğal olarak c:deki boş yeri görüo..o yüzden tüm patchler tam olmasına rağmen patch yapmaya başlayacak şimdi..bunu nasıl düzelticem?lütfen çok acil yardım..yarın okul açılıo:)bugün oynamam lazım adam gibi son kez..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 registery den silmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 registry nerde?[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 registry buldumda ordan nasıl değiştiricem sorun o[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 beyler hadi düzeltmem lazım bu olayı..sithler gelecek ben yokum[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 d dekilerin hepsini c ye taşımayı dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 gereksiz bi hata verdi denedim..acaba copy paste yerine cut/paste mi yapsam?[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 patch dosyalarını bir yere kopyala her iki taraftaki swg directorylerini sil (uninstall kullan önce),oyunu bir daha yükle ve kopyladığın patch leri yeni yaratmış olduğun swg directory sine koy, format çekerken ben böyle yapıyorum[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 07 Eylül 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hmm..hangileri patch onların? 01,02 fln yazıo onlar mı?yoksa bazı değişik şeyler var onlarda var..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 01 02 yazanlar olması lazım boyutlarına bak işte büyüktür onlar 20 mb 30 flandı galiba[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar