Nuwdor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 arkadaşlar umarım sorunumu anlıyabilirsiniz. serverımda herşey gayet güzel ama bi gün serverı kapayıp açtığımda tüm accountların şifreleri tamamen yok oluyor ve ilk girerken şifreleri istediği şekilde giriş yapılabiliyor sadece accname bilinmesi yeterli direk hackleniyor accountlar bunu ne düzeltebilir.[signature][hline]Nuwdor Ultima Online Shard Owner System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 belki dosya salt okunurdur dicemde senin sorunun apayrı bişey gibi *!KaFAsI KaRIŞıR* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yapmn gerekenler ; -bilgisayarın bağlantılarını söküyorsun -kasayı açıp hdd yi çıkarıyorsun -en yakın inşaat alanına gidip , hdd yi silindiirin altına koyuyorsun -eve gidip buz dolabını açıyorsun -bir şişe çıkarıp içindekini bardağa dolduruyorsun -bütün bunların üzerine soğuk su içiyorsun ;)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merciles Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Dostum bi kere herşeyden önce sorunu doğru dürüst soramamışsın. Soruna cevap verebilmem için öncelikle serverini hangi sistemi kullanarak açtığını belirtmen ve sorunu daha net sorman gerekiyor.[signature][hline]Bir gün gelecek hepsi bir olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 salt okunur olup olmadığına dikkat et.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Souk su... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ben de bir tahminde bulunayım, Account Application full guest modunda? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuwdor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 arkadaşlar lütfen yardımcı olun salt okunur değil[signature][hline]Nuwdor Ultima Online Shard Owner System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: SimSeK, 07 Eylül 2004 10:07 tarihinde demiş ki: Ben de bir tahminde bulunayım, Account Application full guest modunda? :P simsekin yukarda soledigi deidigi seyi denedinmi sphere.ini den belki oladir bi bak bu arada bende oynuyom cabuk halledek sunu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuwdor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 denedim ve kapadım guest grişini ama olmadı ne yazıkki[signature][hline]Nuwdor Ultima Online Shard Owner System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 makinada deep-freeze, net recovery genius, go-back, systemup felan kurulu değil dimi ;) eeuh[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Adam gibi soru sormus,adam olun'da adam gibi cevap verin veletler. Dostum sende daha aciklayici bir bicimde yazsan su sorununu.En azindan forum'daki arkadaslarda daha iyi bir sekilde yardim eder. [signature][hline]Silezya - Justice Kahraman - Justice [Bu mesaj sirplaya- tarafından 07 Eylül 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hop hemşerim biz veletsek sen cevap ver ??[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: sirplaya-, 07 Eylül 2004 12:19 tarihinde demiş ki: Adam gibi soru sormus,adam olun'da adam gibi cevap verin veletler. Geyik : Veletlik göreceli bir kavramdır, Bir Elf'e göre 100 yaşındaki bir insan da velet sayılabilir :P ya da bir kelebeğe göre bizler bilgelerin bilgesi olabiliriz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Hop,mop diyeceginize verdigim cevap'i kimler icin attigimi gormeniz gerekir.Laf'i ortaya attim isteyen ustune alinir.Asagi yukari bu forum'da kimin ne oldugu belli.[signature][hline]Silezya - Justice Kahraman - Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar