Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biri yardım etsin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben sormak isterim bazı şeyler
1. Dual talent olayı var sanırım yada 3. talent lvl kacta alınır bunlar nasıl alınır cvp yazarsanız mutlu olurum.

2.Craft kasmak önemlimi yani rift forumlarında çocuğun biri instance bile yapmak gerek olmadığını questlerle bile alınan itemlerin iyi olduğunu sölemiş doğrumudur? Bana göre değildir ama yinede sormak istedim.

3. Rogue de wow daki gibi sap ilerde sanırım cheap shot tarzı birşeyde çıkıyor sanırım ama kidney shot tarzı combat içinde stun edilebilecek skill varmıdır assasin tarafında acep? İngilizcem var ama tembelim kusura bakmayın şimdiden cvp lar için sağolun ek birşeylerde ekleyebilirsiniz çok süper olur
Mesaj tarihi:
1- Dual talent değilde 4 tane role alabiliyorsun işte. 1 role için 3 soul birleştirip kendine göre kombo yapiyorsun. Role almak için level istemiyor parayı basıp alırsın. Yani bi class açtınmı her bokunu oynayabiliyorsun teknik olarak.

2-Valla ben questleri sevdim.insatnce girmiyorum gerçekten.Craft kasmadım ama pişmanım ilgilenicem onunlada çünkü craftlar eğlenceli gözüküyor ve şöyle birşey var craft itemları oldukça iyi. İnstance yapmayıp kendin craft etsen itemlarını devamlı daha iyi bile olabilir.

3-Ben melee olarak bladedancer oynuyorum, dodge yapınca counter attack olarak çakıyorum stunı. Her class ın stunı var assassin içinde vardır mutlaka birşeyler.
  • Yeni Oluştur...