huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=197195 çok önemli değil; ama bazıları gomplayer ile sorun yaşarken bu şekilde sıkıntısız izleyebildiğini söylemiş. gomplayer ile sıkıntısı olanlar bir deneyiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben hep izleyebiliyordum chrome ile bu premium izlemekle ilgili birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sayfanın içinde izliyorsun herhalde öbür streamler gibi bu şekilde. ben de denemedim; ama başlıkta yazmış normal şekilde izleyemeyenler işe yaradığını. gomplayer'da genel bir sıkıntı olduğu biliniyor, izleyemeyen varsa baksın dedim. konu ile ilgim bu kadar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yok ben de chrome ile normal izliyorum gom player'la, hiç sorun olmadı 3 4 pc değiştim hem de. ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar