Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ordo Militaris Supremus [Guild Planı]

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Herkes kendi guild'ini kurar, yukarida bi arkadasimin dedigi gibi, isteyenler toplanir. Ha gerektigi zaman, illa dayanisma olacaksa, guild isimleri yazilir kenara koseye, bakar insanlar aaa bu da bizdenmis, yardim edelim, ya da aa bu da bizdendi, ama satip gitmisti der... herkesi tek bi kaliba haliyle sokamayacaksiniz, kasmayin..

[Bu mesaj riglous tarafından 04 Eylül 2004 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bilemiyorum ben sadece allianceleren bir guild kurmayı planlıyorum ayrıca yabancı bazlı bir yerde türkçe isim koymak o kadar da anlamlıdeğil açıkçası. Turk koymadıktan sonra yani millet ne türk oldugunu anlar ne anlamını anlar. Latince de ayrı bir çekicilik buluyorum ben şahsen sonuçta birçok dilin anası yani özenti ecnebicesi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

birlik olma cabanizi anlamiyorum. tamamen sacma geliyo acikcasi. tamam hadi beraber falan diyosunuz da; oyle bi guild de her sey beraber olmaya bakar ki birlik bi defa bozulursa butun duzen alt ust olur.. birligin bozulmasi da gayet muhtemel, hatta saglanmasi imkansiz...

onun icin gelin bu sevdadan vazgecin, somut bi seyler icin uurasin, oynayan oyuncularla irtibata gecip dunyanin 4 bi yanina yayilin. boylece bircok guild'de adam olur. bilmediklerinizi oorenirsiniz. yabancilardan da bi seyler kapmis olursunuz. ha is yardima gelince, zaten konustugunuz insanlar size yardim ederler (kendi oyun anlayislari icerisinde).
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 04 Eylül 2004 21:36 tarihinde demiş ki:
said:
StRencher, 03 Eylül 2004 13:42 tarihinde demiş ki:
Vallahi ben bir ve tek bir guild, Paticik Guild'i kurulmasından yanayım...

budur. +1

E bende istemiyorum ole pati guildinde takilmaz benim olayi baska hadi bakalim olmadi birlik simdi.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

bence ottomans olsun hem yabancılar kim olduğumuzu anlar hem de türk oyuncular bence mantıklı ama siz bilirsiniz bu arada eskiden knight online oynuyodum emin olun büyük bi clna kadrosuyla braber asla problem olmuyo sonuçta hiyerarşiyi belirkediğin zaman dayanışma oluyo rp yaparsan tabi adamın teki kalkıp niye senin istediğini yapayım falan da diyebilir o ayrı neyse sadede geleyim knight online da bi caln vardı days & nights abi böle bi ekip olamaz adamlar savaşa bi giriyo 100 kişi böle warriorlar önde assasinler kanatlarda okçular magelerin arkasında falan bence problem olmaz zaten biraz da serbest olmalı illa ata bincen yok kırmızı pelerin takçan şeyleri olmamalı saçma olur ama bence ottomans mantıklı hatta ben sırf türk olduğum anlaşılsın diye nickimi
nigh[t]stalke[r] yapçam çünkü destek görmek hoşuma gidiyo bu tarz oyunlarda oyunun başında bi adam pazarda 3m ye satılan silahı bedava verdi sizce bu takdire şayan değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

"Pati" yerine "Claw" (Pençe) nasıl olur?

Bende bütün Türk oyuncuların bir server'da ve guild'de toplanmasını isterim. Ama en basitinden oyunda "Alliance" ve "Horde" olarak 2 taraf var. Bütün Türklerin aynı guild'de buluşması bu yüzden zor görünüyor. Ben şahsen Alliance tarafında oynamak istiyorum ve Alliance içinde bir guild planım var.

Alliance tarafında oynamak isteyen oyuncular birden çok guild kurup dağılmak yerine hepimiz aynı guildde birleşirsek bunun bir çok avantajı olur. Ben böyle bir guild kurulumuna üye veya yönetici olarak her türlü yardımcı olurum.

Ayrıca tamamı "Paladin" veya "Warrior" üyelerden oluşan guildler kuralım diyorsunuz ama bir savaşta her türlü birlik gerekir tek tip birlikten oluşan bir ordunun bence tek şansı sayıca üstünlük kurmak olur ki zaten bu şansıda sadece X meslek diyerek yok etmiş oluyor. Zaten oyunun dengeside bunun üzerine kurulmuş her meslek bir diğer bir mesleğe karşı zayıf, yani hepsini zayıf ve güçlü tarafları var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 05 Eylül 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
ahahhahaha daha simdiden iskoc klanlari gibiyiz, gelin benim altimda birleselim, hayir gelin benim altimda birleselim... ne koy olur ne kasaba..

bu yazdığını benim yazdığıma cevap olarak mı yazdın?[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P)
Master Rifleman - Master Swordsman - Fencer
Imperial Colonel

Satto of Eclipse (R.I.P)
Master Doctor - Master Politician - Artisan
Mayor of Hi'lal City
Sosyal ağlarda paylaş

Offf of neden Türk olduğumuzu milletin gözünün içine sokmaya çalışıyoruzki biz bilmiyo muyuz?Eğer adam merak eder de sorarsa da söylemeyecek miyiz?Neden illa yabancı olsun ki isim neden bizim anladığımız birşeyi karşı tarafta anlamak zorunda?Neden?böyle gider bence bu onun için oyunun closed betası bi çıksın sonra olursa open çıksın sonra oyun çıksın sonra burdaki patiler alsın oyunu başlasın aynı serverda ondan sonra bir guild ya da tek bir anlaşma altında bir çok guild birleşir illaki![signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Sosyal ağlarda paylaş

Clan kurmak için gereken tek sey bes kisi bulmak. Ister istemez zilyon tane klan türeyecektir. Turkler tarafindan açilan ortak bir chat kanali yeterli olacaktir zira ayni klanda olmanin ortak chatten baska bi getirisi yok henüz (siege falan).
Ben ve birkaç samimi arkadasim hordeda bi klan kurma niyetindeyiz fakat tüm turkleri bünyemizde barindiracagiz gibi bi misyonumuz yok henuz (daha klanda yok ortada :p).[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Sosyal ağlarda paylaş

ya, chat kanalı olayı kafadan olacağı için üzerinde durmamıştım. Ya ortak bir türk kanalaı yada bir paticik kanalı açılması allahın emri....

Vallahi ben isim konuusnda izin verilirse paticik guildini açıcam ya da açanın yanında durucam. Gelmeyenleri de kolundan çeke çeke getiririm :P[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

StRencher ben varım. paticik ismi gayet güzel.

bir klanın, loncanın bir amacı olması gerekir. zorunlu olmasa da bu amaç genelde isme yansır (özgürlük savaşçıları, kaos bebekleri vs). bence bizim amacımız belli ve ismimiz de bunu gayet güzel yansıtıyor.

ilkemiz, paticik'te birliği sağlamak. yeni başlayanlara, bir şeye ihtiyacı olanlara yardım etmek, birlikte oyunun tadını çıkarmak olmalı bence.

said:
dreagloth, 06 Eylül 2004 01:04 tarihinde demiş ki:
Offf of neden Türk olduğumuzu milletin gözünün içine sokmaya çalışıyoruzki biz bilmiyo muyuz?Eğer adam merak eder de sorarsa da söylemeyecek miyiz?Neden illa yabancı olsun ki isim neden bizim anladığımız birşeyi karşı tarafta anlamak zorunda?

katılıyorum. paticik ismi hem biz türk'üz diye bağırmıyor, hem de isim yabancı olmalı kaygısından uzak.

paticik için el ele kampanyasını başlatalım. yippie.

(ben önde bir yerde fantazimden bahsetmiştim. fighters' guild. sırf rp içerikli, hiyerarşinin olduğu, sadece fighter'lardan oluşan bir lonca. bunun amacı ne savaşlarda milleti ezmek, ne de başka class'ları dışlamak. yine birlik olmak. her türlü eski çağlarda geçen dünyada vardır bu tür birlikler. rp içerikliydi sadece. ne paticikle ne türklerle ilgisi vardı. belki ilerde yine düşünürüm ama paticik rp'den de fantazilerimden de önden geliyor tabii ki)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Peki diğerleri neler yapıyor,
Ultima Online OSI'den tanıdığım gruplar yeni oyunla ilgili ne gibi hazırlıklarda ileteyim.

LLTS yada diğer adı ile Syndicate'ler, ki kendileri OSI/Atlantic'de en fazla üyeye sahip grup, 450'den fazla üyesi ile WOW'a hazırlanıyorlar. LLTS'lerden dragon lakaplı yöneticisi ile görüştüğümde WOW'da yapılanmaya başladıklarını şu anda beta-test de yer alan arkadaşları ile bu yapılanmanın devam ettiği ve Horde olarak oynama üzerine yoğunlaştıklarını belirtti.

ORC yada diğer adı ile Stromreaver Orc Clanı, onlar direk horde'da örgütlendiklerini ve WOW'da sadece orc mu yoksa diğer ırklarda olsun mu onun tartışmasını yaşadıklarını öğrendim, bu grubun şu anda OSI/Atlantic'de 150 aktif oyuncusu ve en fazla savaş açılmış guild olması özelliği ile.

Gelelim yew'in sakinlerine,
Clan Moor ile yaptığım görüşmede WOW için örgütlenmenin bittiği ve Alliance olarak oynayacaklarından bahsetti.

Gördüğüm kadarı ile online oyun camiasında yer alan büyük gruplar - ki büyük grup diyorum adamlar E3 fuarlarına 100 kişinin üzerinde katılıp developer'lar ile toplantı yapabiliyorlar-WOW için örgütlenmelerine ya başlamışlar ya da tamamlamış durumdalar.

Bu grupların üyelerinin bir çoğu beta testinde yer almakta ve kendi guild forumlarında izlenimlerini sürekli tartışmakta ve paylaşmakta

Bilgilerinize
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 03 Eylül 2004 14:56 tarihinde demiş ki:
Kafanın üzerinde Pati yazınca neden Rp yapamıyormuşsun İlla War Lords, Holly Warriors diye isimler mi olması lazım rp için?

Yabancıların hiç biri Patinin ne olduğunu anlamayacak sonuçta o yüzden rp ni etkilemez (ki anlasalar da bir şey değişmez)

tmmyle katılıorm bu dusunceye kurulursa bu guıld bnde varım=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...