Chemical Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ya bana ya eğitim sistemine 7 sene fizik görmedim, 6 sene de matematik görmedim, dil okudum, öss mat fiziği 1. bölüm çakma yapıp geçtim, güzel sanatlara gittim, sonra bi lise hocasından calculus dersi almaya başlayıp calculus ve fizik dersleri aldım üniversitede 4. senemde yandal yapcam lan ben diyip. yarın fizik 1 midterm var, kalırsam çok pis bana kapak olacak, geçersem rus hocamın dediği gibi "you are trying to lift Кремль in a month" olacak, kalırsam bi de yazın tekrar alıyorum, o da kötü tabi fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 fizik 1 kolay yeaaa nolcak.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben olayın akıbetini merak etmekteyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ya çalışın diye verdikleri sorulardan 1-2 tane çıktı onları yaptım, devamının sorularını eve gidene kadar anlamadım panik yapıp, hiç bi fikrim yok kaç geliceği konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 açıklandımı lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 okumamışlar daha ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ya bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 fiz 1den geçemezsen bırak zaten sayısalla ilgili hiçbir şey okuma. heykel falan ypamaya çalış, fotoğraf makinesi alıp kızlarla cafelere git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ama eger fiz1 geçersen CERNe BAŞVUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 fdsfds geçmişim lan, ortalama 32, 48 ile geçmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 oyes, 44 average'ı olan calculus sınavından da 66 almışım, güzel sanatlar gücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar