zeper Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Merhaba,amerika'da yaşayan veya daha önce yaşamış olanlardan fikirlerini almak istiyorum.Virginia beach bölgesi,yazın 3 ay geçirmek için nasıl? Hala öğrenciyim,hani yaşama şartları,gezeleim,görelim eğlenelim,hayat standartları,insanları ....gibi daha birçok konu da deneyim ve görüşlerinizi merak ediyorum arkadaşlar. trol serbest diyim de peşin peşin;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Eğer W&T için gidiyorsan VB de sıkıntı çekmen mümkün, yazın mekanı slavlar - doğu avrupalılar parselliyor, işsiz kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 iş buldum;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 gezdim tozdum bölümüne taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 İşte ben de ondan bahsediyorum, bulduğun iş patlayabilir, çok güvendiğin birileri aracılığı ile gitmiyorsan sakat baya VB, hoş W&T her türlü sakat, şans işi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 pha tamam teşekkürler dikkat ediceğim o bilgilere falan,iş garantiemye çalışcam..Başka bilgisi olan var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar