Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ya bu nedir böyle şirinliğe bakar mısınız şundaki? Feci ya bayıldım.[signature][hline]MSN : [email protected]Radio eXiLe WJeXiLe UO Shard Staff MemberKüçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."| ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hehe çok şirin :D ama tabi benim paşam varken yani bilemiorum...[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya sbora sen o kediyi nerden buldun :) kedileri fazla sevmem ama seninki manyak birşey..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 herşeyin bebek hali süper tatlı olur[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 :) arkadaş saolsun kedisi doğurunca kaptım hemen bitane[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hmm hangi şehirdeydi şu arkadaşın :) başka yavrusu varmı ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ehuehu bnm kedi rulzz ama resmi yok aslında var scan etmeye useniorm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 @ sbora : Aman allahım o ne? Hoca ben de bu sene bi kedi istiyorum arkadaş olarak. Senin o arkadaşın nerde oturur? Ne zaman yavrular bunun annesi?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bi dişi bulursam çiftleştirecem benimkiyle o zaman tüm patilere verebilirim yani siyam yavrularından :))[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Nerde oturuyosun hoca sen? Hdi onu bıraktım da bu yavru ne zaman çiftleşme dönemine giricek? (Kaç sene bekleyecez?)[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Laistragon ağlama cocuğun kedisi harbi güzelmiş :-) çok şirin bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 fiiibi (bkz: phoebe) den krali yoktur bu alemde kendi kedilerimi bile gectim =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar