xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 konsolosluğa gitmeden hemen şunu internetten bulabilirsem mükemmel olur. internette yeni halini bulamadım bir türlü. eliniz de falan varsa bi lütfen paylaşın acil yau. tinks bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 E-Konsoluk sayfasinda sag üst kösede ülkeyi secip gereken formlari indirebilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 çalışanlar için bi form bulamadım tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 2. ve sonrasi ertelemeler icin Linkler ayri verilmiyor galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 aha buldum. gerçi siteden değil bi karşılaştırmak lazım. 2011 yeni belgeler çıkmış çünkü. her sene değişiyo mu la bu formlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Sanmiyorum, benim 3 seneki öncekiyle 1 ay önce yaptirdigim birebir ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 2. VE SONRASI ERTELEMELER İÇİN diyor bu ya amcoğlu ben yurt dışında ilk defa erteleme yapıcam. elimde 5 tane sayfa var şimdi. müteakip askerlik erteleme için gerekli belgeler müteakip yurt dışı erteleme başvurusunda bulunan yükümlüler için safahat belgesi vatandaşlık kimlik bilgileri kayıt formu çalışma belgesi tebliğ belgesi ve taahhütname bu mudur yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Linkleri ayri veremedim yazmistim yukarda :P ama ilk verdigim linkde "Askerlik Erteleme başvurusu – İlk erteleme (Oturma veya Çalışma İznine Sahip Olanlar)" secersen orda ilk erteleme icin gereken bilgiler vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ilk verdiğin linki göremiyorum ki :D fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargon Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yeni ertelettim, gerekli olan evraklar sunlardi, calisma belgesi disinda. 2 tane calistigin firmadan alinmis olan firmamizda calisiyor vs yazisi, 2 kere butun pasaport`un fotokopisi, 2 nufus kagidi fotokopisi, sigorta ile ilgili evraklarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Sanirim ülkeden ülkeye degisiyor. Almanya'da sadece isverenden calisiyor belgesi, pasaport ve nüfus cüzdani fotokopileri yeterli. Ama zaten formu önceden doldurmana gerek yok, sen sadece siran gelmeden fotokopilerini hazirla. 10 dk. icinde hallediyorlar gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 benim pasaport bilgileri-vize-oturma izni belgeleri vs vs her şey okay zaten. form doldurmam gerektiğini söylediler. şimdiden konsolosluğa ulaşamıyorum sorucam açmıyor adamlar telefonu. sıra diye bişi olmuyor zaten burda. ya oraya gittiğimde onlarla birlikte halledicem her şeyi ama daha önceden hazır olmakta da fayda var işte dfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar