tinu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 DEXONIC BT3548-HR HD EXTREME FULL HD OYNATICI / KAYDEDİCİTeknop Fiyatı :255 TL KDV dahiL HD Medya dünyasını Televizyonunuza taşıyın! Dexonic Full HD 1080P medya oynatıcı ile hem Full HD film izleme keyfini yaşayacak hem de video kayıt özelliğiyle kendi video arşivinizi oluşturabileceksiniz. Dexonic Extreme Player Full HD, sabit disk, USB bellek, hafıza kartı, ağ ve internet üzerindeki ses ve görüntü içeriklerine ulaşmanızı ve onları kusursuz bir şekilde oynatmanızı sağlar. HDMI ve Optik çıkışı sayesinde de emsalsiz görüntü ve ses kalitesi deneyimi sunar. Video Çıkış Özellikleri Yüksek Tanımlı (HD) ses ve görüntü kalitesi için HDMI V1.3 çıkış Analog ses ve görüntü iletimi için Kompozit ve Komponent çıkış Yüksek kaliteli ses iletimi için S/PDIF Koaksiyel ve Optik ses arabirimleri Ayarlanabilir video çıkış çözünürlüğü (PAL, NTSC, 480p, 576p, 720p, 1080i, 1080p) Video Kayıt DVD Kalitesinde Kompozit girişten doğrudan video kayıt! Video Formatları: AVI/MKV/TS/TP/TRP/M2TS/MPG/MP4/M4V/MOV/VOB/ISO/IFO/DAT/ WMV/ASF/RM/RMVB/FLV Ses Formatları: MP3/OGG/WMA/WAV/AAC/FLAC Resim Formatları: HD JPEG/BMP/GIF/TIF/PNG Video Codec'leri: MPEG-1 HD MPEG-2 HD MPEG-4 SP/ASP/AVC (H.264) WMV9 (VC-1) RealNetworks (RM/RMVB) 8/9/10, 720p'ye kadar Ses Codec'leri: MP2/3, OGG Vorbis, WMA (DRM, ve Gelişmiş Profil desteklenmez, PCM, LPCM, MS-ADPCM, LC-AAC, HE-AAC, COOK, RA-Lossless Ağ Özellikleri Ethernet (10M / 100M) ve (802.11b/g/n -opsiyonel-) A/V akışı ve izleme Samba server ile dosya paylaşımı BitTorrent dosya indirme (Web server üzerinden kontrol ve yönetim) UPnP Media Sunucu üzerinden A/V akışı Dosya Kopyalama Hafıza Kartı, USB, HDD ve AĞ arasında dosya kopyalama ve taşıma USB 2.0 desteği USB Aygıt Port (bilgisayar bağlantısı için) USB Giriş Çıkış Port x 2 (USB veri depolama aygıları için) Giriş Çıkış Birimleri 3.5” SATA HDD USB 2.0 Giriş Çıkış port x 2 (USB 1.1 ile uyumlu) Hafıza Kartı Slotu (SD/MMC/MS Pro) USB 2.0 Aygıt Port (PC bağlantısı için) Kompozit (CVBS) A/V çıkış Komponent Y/Pb/Pr çıkış HDMI V1.3 arabirimi S/PDIF koaksiyel & optik çıkış 12V DC Giriş Dosya Sistemi Desteği FAT/FAT32/NTFS/EXT3 Desteklediği Altyazılar Tamamen Türkçe SRT, SMI, SSA, ASS, IDX/SUB, SUB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Hmm ben arıyordum böyle birşey, eski VHS kasetli videolarla aynı işlevi gören meret =P Markayı duymadım gerçi, alan varmı daha önce?, tavsiye eden? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info¤cy=TRY&manufacturers_id=15&products_id=1721&language=en bu türkiye ithalatcısı daha cok resim var , ben kullanmadım ama geçen kampanyada da satmıştık 6 adet şikayet eden olmadı. http://dexonic.com/ bu da kendi sitesi. bir incele istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuya tam hakim olmadığımdan soruyorum bu cihaz TV kapalıykende kayıt yapıyormu (eski videolar gibi), birde mesela kablo TV yi tv ye oradanda hdmi ile cihaza mı bağlamak gerekiyor yoksa direk kablo tv yi bağlayabiliyormuyum =P (zaten 2. si olursa tv kapalıykende kayıt olur herhalde dimi hehe) Birde son olarak bir yerlerde firmware güncellemesi yapın kesin deniyor , sen bu cihazı denedinmi acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yok denemedim ama tv kapalıyken kayıt yapıodur doğal olarak, dh de bir başlık vardı bu ürünle ilgili, hatta son güncelleme ile ilgili nelerin düzeldiğide yazıyor. http://forum.donanimhaber.com/m_46100472/mpage_2/key_/tm.htm sitesinde tum guncellemeler var... http://www.dexonic.com/downloads.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar