Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu laptop markalarını nasıl bilirsiniz?

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Sleeep said:

beyler 3 günlük araştırma sonucum bugünlerin fırsatlarından sipariş verdiğim laptopu sizle paylaşıyorum varsa benim durumumda olan laptop alcak kaçırmasın :P

http://www.pcdepo.com/asp/product/79566/Dell-INSPIRON-Notebook-5010-H48F45-i5-480-4GB-500GB-15-6-Siyah

Bu inspiron, bizim studiolardan nispeten daha iyi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

geç kalmışım konuya =) ben 1 senedir samsung r620 kullanıyorum. bilgisayarımla ilgili bir iki sıkıntı oldu. Fakat samsung teknik servisi hiç bir sorun çıkartmadan adaptöründen bataryasına ana kartına kadar bilgisayarı yenilediler sağolsunlar =). Performans / fiyat oranları yüksektir. Kız arkadaşımın Dell vostro 1000 laptobu var fakat yurtdışından geldiği için garantiden yararlanamamıştı. O yüzden dell'in garanti kapsamı nasıl çalışır bilemiyorum. Fakat kendi laptopumu kardeşime vermem gerektiği için kendime bende şu aralar laptop bakıyorum. sadece şu an için konuşayım performans/fiyat oranı baktığımda dell çok daha makul gözüküyor gözüme. Fakat samsung piyasaya hızlı ve iyi bir giriş yapmasına rağmen şuan dell gibi iyi donanımları dell kadar uygun fiyata bırakmıyor. Diğer markaları es geçiyorum bu ikisinin yanına yaklaşamıyorlar en azından şimdilik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...