Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

her sabah

Laorx

Öne çıkan mesajlar

said:
Alarmım çalınca zınk diye kalkıyorum.

abi şu winner olmanın kuralı olabilir ama

bir yüz yıl sonra, benim evladım,canım yavrucum benim gibi alarm çaldığında "bi 5dk daha uyuyayım yaaa" diyorsa ve 20dk sonra bile uyuyor oluyorsa hiç karneleri beklemeden sanayiye vereceğim anında. o da olmadı esnaf olsun.. okula gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte sıkıntıbende uyuma arlığım da dar.. 4 de fln yatıyorum.. e her akşam da "uykm yokkken şuu bunu da aypayım" diyorum sorna 4 oluyor "saah erken kalkarım akşama yorulup uyurum nasılsa" diyorum.. ama 13:00 den önce kalmadığımdan olmuyor haliyle :/

ama bu gece karkalıyım.. ders çalışıp o kadar çok sıkıalcğaım ki yorulup yatacaım.. tabii bunalrı söyldiğim sıraca çay kahve içmiyor olmam gerek
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

sır bu yüzden de yazarlık kariyeri yapmak benim için oldukça mantıklı :P gece çalışıyor bünye gündüz hiç bir şey yapamıyorum.. verim 0 ama gece 10 kaplan gücündeyim

İnsanın kafası en iyi güneş doğmadan önce/doğarken çalışıyormuş yanlış hatırlamıyorsam. Ama uyumayınca olmuyor öyle işler işte, 8'de yatıp 6'da kalkmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

BabacumMostors said:

sır bu yüzden de yazarlık kariyeri yapmak benim için oldukça mantıklı :P gece çalışıyor bünye gündüz hiç bir şey yapamıyorum.. verim 0 ama gece 10 kaplan gücündeyim

İnsanın kafası en iyi güneş doğmadan önce/doğarken çalışıyormuş yanlış hatırlamıyorsam. Ama uyumayınca olmuyor öyle işler işte, 8'de yatıp 6'da kalkmak lazım.

alamanyalşara göç ettiğimde işte yanen bu oalcak.. ama türkiyede böyle bir hayat yaşamanın ve aynı zamanda sosyalleşmenin mümkünatı yok.. en kralı almanya hllanda belçika fln.. 6 dedin mi kapatıyorlar dükkanları.. 9-10 gibi de uyuyorlar taa ki sabahın ilk ışıklarına kadar.. ben türkiyede bunu yapmaya kalksam sosyal hayatım 0 olur
Sosyal ağlarda paylaş

mesela büyük şirketlerde mesai 08:30-09:00 gibi başlıyor değil mi.. büyük yalan İNANAI SKSİNLER!! en geç 10:00 a kadar işlem ypılmaz anca laklak ve kahvaltıyla geçilir o saatler..

halbuse sabahın ilk ışıklarıyla uyansa bünye ve ona göre bir gün öncesidnen uyusa.. hem iş hem de sosyal hayat dengelenir daha verimli olunulur
Sosyal ağlarda paylaş

-olmaz hayatım ağzım kokuyor

-olmaz hayatım yüzümü yıkamadım

-olmaz hayatım sabah sabah a-aaa

-olmaz hayatım saçım başım

-olmaz hayatım kahvem

gibi bahanelerle karşılaşırsa türk erkeği.. e seks olamz zaten, kaldı ki tabu yani "sabah sabah" kavramına giriyor diğer bir çok şey gibi (bkz: sabah sabah bira)
Sosyal ağlarda paylaş

bizim ofiste 9da mesai oluyor ama 10 dan önce gelen pek olmuyor. geyik fln zamanını da düşünürsek 11 de başlar işler =) tabi download edilecek bi dosya varsa linke tıklıyoruz bak. o konuda takdir ediyoruz kendimizi hatta. =)
Sosyal ağlarda paylaş

alarm
ertele
alarm
kufret
kalk
cis
dus
10dakka corap ara
bi 10 dakka anahtar ara
disari cikiyorum -5~15 arasi gotum donuyor
sonra ise gec kaliyorum
isten cikiyorum eve geliyorum
bi iki dizi izleyip yatiyorum
hafta sonu su alarm ertele kismi yok sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Zaybird said:

meh ben de yazayım bari.
artık saat kaçta uyanırsam bilemiyorum herhangi bir saatte kalkıyorum.kasanın power tuşuna basıp elimi yüzümü falan yıkıyorum işte klasik şeyler.sakal uzamışsa kesiyorum falan.oturuyorum pc başına.artık ne zaman acıkırsam veya ne zaman tuvalet ihtiyacımı karşılamam gerekirse o zaman kalkıyorum başından.sonra geri dönüyorum pc başına.pcde bu kadar napıyosun dicekseniz oyun oynuyorum dizi-film izliyorum.arada nadiren çizgi roman okuyorum.

Post kasiyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Uyanırım ufoyu açarım ısınana kadar tekrar yatarım

10dk sonra kalkar ayağımla pc'yi açarım

sonra tuvalete giderim işer yüzümü yıkar çıkar pcdeki oturum şifresini girerim

bu sırada pc rahatlayana kadar salona gider tvyi açarım buzdolabından ne yesem diye bakarım

odaya döner, msni falan açarım

tekrar salona dönüp tost vs için malzeme çıkartır yapar ntvsporu açar kahvaltımı yapar pcye otururum sonrası lens tak vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...