dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 said: Alarmım çalınca zınk diye kalkıyorum. abi şu winner olmanın kuralı olabilir ama bir yüz yıl sonra, benim evladım,canım yavrucum benim gibi alarm çaldığında "bi 5dk daha uyuyayım yaaa" diyorsa ve 20dk sonra bile uyuyor oluyorsa hiç karneleri beklemeden sanayiye vereceğim anında. o da olmadı esnaf olsun.. okula gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Abi ben uyku konusunda çok takıntılı bir tipim ama, o konuda her şeyim win. asdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 topiğin %90ında obsesifkompilsifbozukluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 09:00 alarm "beş dakka daha" ricası 13:30 kalkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 BabacumMostors said: 09:00 alarm "beş dakka daha" ricası 13:30 kalkış ben.. sırf "ya olm kalkamam ben şimdi. vakit kaybı hep uyanma dönemi" diye uyumadığım çok olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ben de onu yapamıyorum işte. Şu konuştuğumuz durumda benimki daha sağlıklı tabii de, yazın kumsalda "hadi içelim sabahlayalım" diye millet eğlenirken ben 9'da uykum geldi diye eve kaçıyorum asdfeg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ya işte sıkıntıbende uyuma arlığım da dar.. 4 de fln yatıyorum.. e her akşam da "uykm yokkken şuu bunu da aypayım" diyorum sorna 4 oluyor "saah erken kalkarım akşama yorulup uyurum nasılsa" diyorum.. ama 13:00 den önce kalmadığımdan olmuyor haliyle :/ ama bu gece karkalıyım.. ders çalışıp o kadar çok sıkıalcğaım ki yorulup yatacaım.. tabii bunalrı söyldiğim sıraca çay kahve içmiyor olmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 BabacumMostors said: 09:00 alarm "beş dakka daha" ricası 13:30 kalkış ben bugün sadece 1 saat geçtim kalkma saatini. şükredeyim bari halime =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sır bu yüzden de yazarlık kariyeri yapmak benim için oldukça mantıklı :P gece çalışıyor bünye gündüz hiç bir şey yapamıyorum.. verim 0 ama gece 10 kaplan gücündeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 BabacumMostors said: sır bu yüzden de yazarlık kariyeri yapmak benim için oldukça mantıklı :P gece çalışıyor bünye gündüz hiç bir şey yapamıyorum.. verim 0 ama gece 10 kaplan gücündeyim İnsanın kafası en iyi güneş doğmadan önce/doğarken çalışıyormuş yanlış hatırlamıyorsam. Ama uyumayınca olmuyor öyle işler işte, 8'de yatıp 6'da kalkmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 @baba: aynen.. =( başkası yazınca çok kötü görünüyor ya.. bir de aldığım kararları unutuyorum. misal bi kitap çıktı alıcaktım. dün 3.00gibi böle bi karar aldım ama bugün 21.00 gibi hatırladım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sesu said: BabacumMostors said: sır bu yüzden de yazarlık kariyeri yapmak benim için oldukça mantıklı :P gece çalışıyor bünye gündüz hiç bir şey yapamıyorum.. verim 0 ama gece 10 kaplan gücündeyim İnsanın kafası en iyi güneş doğmadan önce/doğarken çalışıyormuş yanlış hatırlamıyorsam. Ama uyumayınca olmuyor öyle işler işte, 8'de yatıp 6'da kalkmak lazım. alamanyalşara göç ettiğimde işte yanen bu oalcak.. ama türkiyede böyle bir hayat yaşamanın ve aynı zamanda sosyalleşmenin mümkünatı yok.. en kralı almanya hllanda belçika fln.. 6 dedin mi kapatıyorlar dükkanları.. 9-10 gibi de uyuyorlar taa ki sabahın ilk ışıklarına kadar.. ben türkiyede bunu yapmaya kalksam sosyal hayatım 0 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 mesela büyük şirketlerde mesai 08:30-09:00 gibi başlıyor değil mi.. büyük yalan İNANAI SKSİNLER!! en geç 10:00 a kadar işlem ypılmaz anca laklak ve kahvaltıyla geçilir o saatler.. halbuse sabahın ilk ışıklarıyla uyansa bünye ve ona göre bir gün öncesidnen uyusa.. hem iş hem de sosyal hayat dengelenir daha verimli olunulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 mesela naklarada.. şubeler özellikle.. adamlar 09:00 kapıyı açar ama 10:30 dan önce 1 yada 2 kişi girer.. ben bir tek harç yatıracağım zaman gidiyorum o saatte ki adamlar arkada poğaça güpletiyor daha o saatte.. "hey how!" diyorum en gençlerini yolluyorlar.. sanki bakkala ekmek almaya gidiyor pezevenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kimse sabah uyandığında seks yapmıyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben yaptım 3. sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 -olmaz hayatım ağzım kokuyor -olmaz hayatım yüzümü yıkamadım -olmaz hayatım sabah sabah a-aaa -olmaz hayatım saçım başım -olmaz hayatım kahvem gibi bahanelerle karşılaşırsa türk erkeği.. e seks olamz zaten, kaldı ki tabu yani "sabah sabah" kavramına giriyor diğer bir çok şey gibi (bkz: sabah sabah bira) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Pipet said: ben yaptım 3. sayfada Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bilimsel olarak açıklanmış olan verilere göre en fazla seks saat 5-6 suları oluyomuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 o araştırmanın konyada yapılamdığı belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 konyayı haritada göster desen bulamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bizim ofiste 9da mesai oluyor ama 10 dan önce gelen pek olmuyor. geyik fln zamanını da düşünürsek 11 de başlar işler =) tabi download edilecek bi dosya varsa linke tıklıyoruz bak. o konuda takdir ediyoruz kendimizi hatta. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 alarm ertele alarm kufret kalk cis dus 10dakka corap ara bi 10 dakka anahtar ara disari cikiyorum -5~15 arasi gotum donuyor sonra ise gec kaliyorum isten cikiyorum eve geliyorum bi iki dizi izleyip yatiyorum hafta sonu su alarm ertele kismi yok sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Zaybird said: meh ben de yazayım bari. artık saat kaçta uyanırsam bilemiyorum herhangi bir saatte kalkıyorum.kasanın power tuşuna basıp elimi yüzümü falan yıkıyorum işte klasik şeyler.sakal uzamışsa kesiyorum falan.oturuyorum pc başına.artık ne zaman acıkırsam veya ne zaman tuvalet ihtiyacımı karşılamam gerekirse o zaman kalkıyorum başından.sonra geri dönüyorum pc başına.pcde bu kadar napıyosun dicekseniz oyun oynuyorum dizi-film izliyorum.arada nadiren çizgi roman okuyorum. Post kasiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Uyanırım ufoyu açarım ısınana kadar tekrar yatarım 10dk sonra kalkar ayağımla pc'yi açarım sonra tuvalete giderim işer yüzümü yıkar çıkar pcdeki oturum şifresini girerim bu sırada pc rahatlayana kadar salona gider tvyi açarım buzdolabından ne yesem diye bakarım odaya döner, msni falan açarım tekrar salona dönüp tost vs için malzeme çıkartır yapar ntvsporu açar kahvaltımı yapar pcye otururum sonrası lens tak vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar