Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 gene bi ben kaldım niye bi ben kaldım? neden her zaman ben!! hrr! neden ben.. bi ben.. general bozma moralini, ne güzel işte var mı miss gibi değil mi.. Napacan yalnız takılıp.. Yürü be arkandayız!! [signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. [Bu mesaj Prawler tarafından 29 Ağustos 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: screamer, 29 Ağustos 2004 23:50 tarihinde demiş ki: Fedo nun gazozuna hap attın değil mi ondan böyle oldu :D Çok mu belli oluyo??? :D[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Prawler, 29 Ağustos 2004 23:52 tarihinde demiş ki: gene bi ben kaldım niye bi ben kaldım? neden her zaman ben!! hrr! neden ben.. bi ben.. boşferr buda geçer =)[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Prawler ve standart lafı artık bu konuyu hükümet düzeltmeli yalnız nasıl düzeltir bilemem[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Lan praw yaşın kaç başın kaç hacı bizde yanlızız laf ediyozmu içinde sakla bunları[signature][hline]Alma? Mater?
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 20 sindeyim isyanlardayım.. içime saklaya saklaya patlayacam be! Yeter be! Oh be! [signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. [Bu mesaj Prawler tarafından 29 Ağustos 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 şu mutlu anın içine boşalmak kötü bişi be praw[signature][hline]Alma? Mater?
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 neyse ben susayım DIRINI NI NI NI Diyelim fedoyla nartanesine efendim mutluluklar[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Hakkaten yaw fedo nun böyle zor anını nasıl yakılayacaz bir daha - bir daha düşünür artık fedo nun hep zorda olacağını anlar -[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 artık bir dağ daha gitti ve black rose kaldı yanılmıyorsam :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Sırayla hepsini kaybedecez rakibimiz çok güçlü[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Prawler, 29 Ağustos 2004 23:00 tarihinde demiş ki: bi ben kaldım ve bir ben kalacağım taki bulutlar inip ufukta bir oluncaya,dağlar denize karışıncaya dek..... Sonra bir bakacağım, hiç unutmadığım aşkım beni yine orada bekliyor olacak....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! O Şimdi Londoncu
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=82146 e bulmuş madem istediği gibi kaybolmayanını ne uğraşıyosunuz :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: fedaykin, 29 Ağustos 2004 23:44 tarihinde demiş ki: valla şarabım geldi fındık fıstığım geldi ve mis gibi bir masaj da devam etmekte siz yanın durumunuza hani cehennemin screen serveri diye bi fıkra vardı ya bill gates ile ilgili ahada pls..[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Fedaykin Abi ne yaptın sen ya...Abi yüce başbuğumuzda bizi terkederse ne yaparız?Olur mu bu,yapılır mı bize.Hayatın bu alengirli yollarında(helede bayanların olduğu) bizi yalnız bırakma ;([signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bu günü fedo yu anarak geçirelim :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 kardeşim siz siz olun bekar gezin... Bakın ne güzel evde tek başıma güzel güzel takılırken yok şarapmış şuymuş buymuş çıktı başımıza. Sonuç ne oldu, yere dökülen şarap, yarım saat yer ovalamaca, ağrıyan kollar ve geçmeyen bir leke... Bekarlık güzel iş be kardeşim *! Derin bir ah çeker*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 abi fedaykinin şu anki durumuyla imzasına bakınca insanın aglıyası geliyor beh :([signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 aha itiraf etti ağrıyan kollar[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 öff abi ne admsın ya insanın canını çektiriyorsunu.istersin vermezler..öfff:) adam resmen dalga geçiyor bizle,geçer tabi hakkıdır.yuva kurmak kolaymı güven,özveri,tecrübe ister. Bonecim hiç umutlanma yalnız gircen.Buralar boş hatun matun yok[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Quivalen-soth, 30 Ağustos 2004 00:13 tarihinde demiş ki: abi fedaykinin şu anki durumuyla imzasına bakınca insanın aglıyası geliyor beh :( +1[signature][hline]Lil'Alur for Shar
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Püüüü idolümüz birde ev işi yapıyor... Ben birşey demiyorum artık.Hani insan değişirde bu şekilde 180 derece dönemezki :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 döner döner bilmezmiyiz karşı cinsi seni bile döndürürler korkun onlardan[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bi an patinin benden nefret ettiğini hissettim nedense :) Boşuna uğraşmayın arkadaşlar fedo benimdir benim kalacak, uslu uslu vedalaşın isterseniz :)[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 =))[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =)
Öne çıkan mesajlar