Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fedaykin Sona Vardı (Fedo&Nartanesi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
screamer, 29 Ağustos 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
Fedo nun gazozuna hap attın değil mi ondan böyle oldu :D

Çok mu belli oluyo??? :D[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...
Mesaj tarihi:
artık bir dağ daha gitti
ve black rose kaldı yanılmıyorsam
:)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 29 Ağustos 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
bi ben kaldım

ve bir ben kalacağım taki bulutlar inip ufukta bir oluncaya,dağlar denize karışıncaya dek.....

Sonra bir bakacağım,

hiç unutmadığım aşkım beni yine orada bekliyor olacak....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
O Şimdi Londoncu
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 29 Ağustos 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
valla şarabım geldi

fındık fıstığım geldi ve mis gibi bir masaj da devam etmekte

siz yanın durumunuza

hani cehennemin screen serveri diye bi fıkra vardı ya bill gates ile ilgili
ahada pls..[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi...
Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki:
oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir
Mesaj tarihi:
Fedaykin Abi ne yaptın sen ya...Abi yüce başbuğumuzda bizi terkederse ne yaparız?Olur mu bu,yapılır mı bize.Hayatın bu alengirli yollarında(helede bayanların olduğu) bizi yalnız bırakma ;([signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
kardeşim siz siz olun bekar gezin...

Bakın ne güzel evde tek başıma güzel güzel takılırken yok şarapmış şuymuş buymuş çıktı başımıza. Sonuç ne oldu, yere dökülen şarap, yarım saat yer ovalamaca, ağrıyan kollar ve geçmeyen bir leke...

Bekarlık güzel iş be kardeşim

*! Derin bir ah çeker*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
abi fedaykinin şu anki durumuyla imzasına bakınca insanın aglıyası geliyor beh :([signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi...
Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki:
oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir
Mesaj tarihi:
aha
itiraf etti
ağrıyan kollar[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
öff abi ne admsın ya insanın canını çektiriyorsunu.istersin vermezler..öfff:)
adam resmen dalga geçiyor bizle,geçer tabi hakkıdır.yuva kurmak kolaymı güven,özveri,tecrübe ister.
Bonecim hiç umutlanma yalnız gircen.Buralar boş hatun matun yok[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
döner döner bilmezmiyiz
karşı cinsi seni bile döndürürler korkun onlardan[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
Bi an patinin benden nefret ettiğini hissettim nedense :)

Boşuna uğraşmayın arkadaşlar fedo benimdir benim kalacak, uslu uslu vedalaşın isterseniz :)[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...
  • Yeni Oluştur...