kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Şimdi playstation alır almaz içinden çıkan register hedesini yolladım. 1 ay falan geçti. Olmadı heralde diyip netten register ettim. Sonra nickimi beğenmedim.Aynı isimle tekrar register oldum. Ama ilk sefer model numarasını ikinci sefer seri numarasını yanlış girmişim. 1,5 ay sonra postayla 3 tane demo disc geldi. :) Bi kez daha deniycem tesadüfmü değilmi diye sonra bırakıcam ne işim olur demo disc le falan :) //Birde ne tür oyun seviyosunuz kısmına hep farklı şeyler yazınki farklı demo disc gelsin. [signature][hline][email protected] [Bu mesaj kiddo tarafından 28 Ağustos 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 eheh tam bir örnek kullanıcı.. Register falan etmiş ps ini =P[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 güzel ^^[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 PS2.Of alamadım gitti ya :([signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar