Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anatolia UO

oktarb

Öne çıkan mesajlar

arkadaşım bak tamam aferim güzel server hazırlamışsın da ya server bitmeden topiği açmanın manasını ben anlayamadım bunu yazarak milleti heycanlandırdıını mı sanıyosun mesajı okuyup allah shard açılıyomuş (gene) yupiiiiiim açılsada girsek hadi ama dien birinin olduunu sanmıyorum serverını açarsın web siteni tamamlarsın sphere scripting bilmemne var en üstte oraya server web adresini verirsin tamam bu kadardır bu olay.... gereksiz işler yapıyosunuz ayrıca server a dair hiç bir bilgi ermemişsiniz bağlantı ram falan......[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

STAFF KADROSU=
Owner Delrah
Owner2 Max
Admin Draw
Admin ElfShu
Developer Skyberg
Developer Neville
Developer Dreamline
GM Cruel_ghost
Seer Please Wait
Counselor Gordon[signature][hline]-Alo? Heşmerim nasılsın?
-Ne höşmerimi gardaşım?
-Höşmerim deil baklava
-Ha!? Sen kimsin kardeşim?
-Ketoların ketosu!
-Ne?!!!
-Ketoktar Hıyartoooo!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu serverda bugüne kadar staffdım. Bunlar daha ph nin nasıl açılacağını bilmiyorlar. Developerları var scp yazamıo.
Her sey hazır scp baska bişiy yok. HAzır world dosyası ohoo daha neler.
Sevrerı kafeden açıcaklar 2048 bağlantı ile. Adam uçmuş lagsız 200 kişiyi kaldırırız dio. 2scp gonderen seer 4 scp gönderen gm 5 scp göndereni gm yapıyorlar. :)
Sosyal ağlarda paylaş

işbölümü herserverde olur ama işleri kontrol edecek bir başkan olmazsa server batar bunu unutmayın.
Ownersen herşeyden sorumlusundur çünkü o alan senin sahandır ve sen sahana sahip çıkman lazım. bu nedenlede parmağın herşeyin içinde olacak. herşeyi denetliyeceksin. benim göüşüm böyle
*!kaptanı bol olan geöi nasıl batarsa kaptanı olmıyan gemide batar.*

buda içimden geldi :-)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar lütfen anatoliğa yi klone serverlarla ve lamer shardlaral kariştirmayin benarkadaşlari yakinen taniyorum güzel şeyler yapmaya çalişiyorlar ve inaniyorum yapicaklar.
Yapamazlşarsada ben ve ekibim arkalarindayiz.
Serverlarını açıcaklar ve bir çok servera örnek olucaklar. Lütfen biraz daha değer vererek yazi yazalim çünki bunu hak ediorlar.
Tek eksikleri biraz tecrübesizler ve paticiğide takip etmemişler herhalde yoksa serverlri açilmadan konuyu açmazlardi zaten.
Abidik ubudik adamlara ne kadatr tahmül ediorsaniz en az yarisini anatolia staffi hak edior.
Yazilarimda imla yanlişi olmuş olabilir çünki monitör bozldu bakmadan yazdim.
iyi günler.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Sosyal ağlarda paylaş

İşte Türkiye'de ultimanın geldiği son durum..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

Abi noter çagırında Guiness rekorlarına gireriz / Dünyaya en çok ultima serveri bahşeden ülke 5661 Rakamıyla Türkiye Bankacılık gibi açılan batyor açılan batıyor her zaman ki gibi eski taşlara bişiy olmuyor bakınız: Ziraat bankası bakınız Nebula hala ayaktalar :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN
Sosyal ağlarda paylaş

Verilebilecek en güsel örnek :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...