oktarb Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Evet arkadaşlar Anatolia UO çok yakında sizlerle. serverda full ph açık olacak. herkesi bekleriz. serverın sitesini veya ipsini birkaç gün içinde vereceğiz. Developer Skyberg & GM Prudent & Developer Neville Herkesi bekleriz. [email protected] [email protected] [email protected] account açmak isteyenler bize başvurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ba$arılar.. Server hakkında biraz bilgi verseydin daha ii olurdu..[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Reklam özdenetim kurumu Kuralları okudunmu ?[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa.. rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki xharloan: Hay allah esti işte :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktarb Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yani herkes reklam yapıyor biz niye yapamıyoruz. server için bilgiyi msnmize ulaşırsanız konuşabiliriz.[signature][hline]-Alo? Heşmerim nasılsın? -Ne höşmerimi gardaşım? -Höşmerim deil baklava -Ha!? Sen kimsin kardeşim? -Ketoların ketosu! -Ne?!!! -Ketoktar Hıyartoooo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktarb Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 serverımızda staff alımı YOKTUR. dikkatinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Kendim icin demiyorum, herkez icin..[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 guluoz iyi oluo devam :)[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Msn'den online destek pehhhhh daha web siteniz yok ne olduğunuz belli değil direk reklammm anlamıyorum akşam rüya görüüyor geliyor topic açıyor sizin yüzünüzden hak edenlerde veremiyecek yarın bir gün..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa.. rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki xharloan: Hay allah esti işte :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 rex salla yaw guzel oluo bırak tuketici destek hattı borumu :)[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ph'nin full acık olması bütün lamerleri çeker amaclarıda bu zaten gibime gelio lamer olsun adam olsun :)[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 su ph cok feci bisey zati keske kimse cıkarmasaydı bu ph olayını varya ph ıcın server acılıo :) nebula da ph yok ama yınede delı gıbı ınsanlar kasıo ve hepsı bu kasıs sırasında ogrenıo bıseyler 3 ın lor gm mage degıl en azından bıseyler yaparken bıseyler ogrenmeye yarıo ph ı kapa az ama kalitelı player topla daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Uo shardimiz acik degildir Zaten bi serverimiz bile yoktur Account alimi acik degildir Staff alimi yoktur Sitemiz yapim asamasinda degildir. Huzur istiyoruz UO SHARD Admin "none"[signature][hline] Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Eylül 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hade ya :) 1 hafta az olm ph kapanana kadar ayakta durucaklarından emin ol ama olayu şu olcak adam gm sw gelcek gm e ana avrat küfür edicek :) 2 dakkada yine gm sw kascak TLa dada aynısı oldu lakin artık TLA oynanmaz 2 hafta geri aldı lamerler serveri :P[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 keske nebula scpleri yayınlanmasaydı. belki o zaman bıseyler olurdu turkiye ve uo arasında :) sıkı bir iliski sıkı ve sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya bıras gec kaldım ama server da kac staff var acaba sadece yukarı 3 staff yazılmısda eger bir server da 3 staff varsa o server gider bence hic acma sen sinir hucrelerine yazık yaw burası turkiye player hep birseyler bekler (bende beklerim taibki ) istek ve arzular surekli vardır ve 3 staffla bunu karsılayamassın bide ustune yedgin kufur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Onlar nebulaya ait scpler deil . Sadece modifikasyon ![signature][hline] Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Abi bende açıyorum bir server ph açık olcek Staff alımı yoktur Tek Staff Admin Hadescik Acc alımları için [email protected] a mail atabilirsiniz.Speede Kesin Çözüm :P Bu nedir ya önüne gelen shard açıyo Off bronx offf p.k mu vardı bu scpleri yayınlıyon[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Herkes oldu owner ya Gerisi lafyaa Rüşver,edit,lag,speed Playerin hakkı dead Bak bana usta nebula scriptleri suxda Kalbim bronxta Sphere buglarla hepsi burda Bunu ya anla yada anlama Ama reklam yapmaaa Ciddiysen durdaa Böyle olmaz ama Topic,topicc YEter yaAaa!! Uazatma Kapa bunu burada Owner ayaklarına yatmaaa Ama sakın unutmaa Cezaaaa burada :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 vay be neler yaptırıomus insana :)[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ceza dinioz bu arada :) ps.rexx ile aynı cafedeyiz.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Lyricz'e yazmam lazımdı galiba :P[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: rexx, 06 Eylül 2004 14:52 tarihinde demiş ki: Lyricz'e yazmam lazımdı galiba :P O zaman sana sadece sunu diorum neyim var ki uodan gari ? asddfgdf dgdfg dfgfds sdfsdf dsf[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktarb Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bakın her yenı serwerda ph acılır bunu bılmıyosan ogren gel hmm!! player alımıda wardır ınanmayın ... yalnız staff alımı yok onlarıcın mesaj atmyın /////////////////////*Developer Syberg*////////////////////////// [email protected] biz kimsenin dusuncesiyle hareket etmeyiz Anatolia UO Shard[signature][hline]-Alo? Heşmerim nasılsın? -Ne höşmerimi gardaşım? -Höşmerim deil baklava -Ha!? Sen kimsin kardeşim? -Ketoların ketosu! -Ne?!!! -Ketoktar Hıyartoooo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktarb Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bide Unutmayalim ki Anatolia uo bir kac kere daha acildi? we serwer cok seviliodu Butun duzgun uo culari bekleriz LoginServer=195.174.230.206,2593 Butun herkesi bekleriz!! Developer Skyberg[signature][hline]-Alo? Heşmerim nasılsın? -Ne höşmerimi gardaşım? -Höşmerim deil baklava -Ha!? Sen kimsin kardeşim? -Ketoların ketosu! -Ne?!!! -Ketoktar Hıyartoooo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 nasıl bisey madem bu kadar konusuosunz free yapın acclarıda bakalım kimse urasmaz mail'la[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar