Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Yaw birden bağlantı gitti. Reboot attım modeme, link ışığı yanıp sönüo sonra hep yanıo, data ışığı yanıp sönüo ama ip yok. Varmı böyle bişi başına gelen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 modem mi ip almıyor yoksa bir kere bağlantıyı onarmayı dene[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Yok yaw şimdi internetteyim dosya indiriorum,tak diye yavaşladı herşey baktım sağ alttaki ikona bilgi gönderio ama bilgi gelmio. Sonra zoom'un konsolu açtım hemen bi baktım ip var. Bekledim biraz düzelmedi. Sonra modemi reboot ettim ip değişsin diye. Link ışığı söndü. Sonra yanıp sönmeye başladı her zamanki gibi. Sonra sürekli yanar hale geldi. Bağlantı düzelmiş gibi data ışığı yanıp söndü bikaçkez. Console'a giriorum ip yok. Her bağlanmaya çalıştığında böyle yapıo ama ip yok. Arada bir de tek data ışığı yanıp sönüo. Modem'den olabilir belki diye bugün dükkandaki modemi götürüp denicem evde.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Haa birde uzun süre brakınca öyle modemin console'u açmamaya başlıo. arkasındaki switch ten kapatıp açıorum modemi o zaman görüo. O yüzden modemden şüpheleniorum. Önce driverları tekrar yükliim. Makinada dialup modemde yok firmware araştıriim :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben modemi alır almaz firmware update etmiştim biraz riskli bir iş ama, elektrik falan kesilmemesi gerekiyo tıpkı bios update gibi :) onu mutlaka yap derim bir çok değişiklik geliyo web console'a o update ile[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Haha sana bi olay anlatıyım onuda dikkate al.. Adsl kullananlar aşağıdaki muhabbeti çok iyi bilir. Hatta 444 0 375 'i arayın aynı muhabbet dönecektir gene.. Eski çalıştığım yerde 2 tane 2 mbit adsl vardı. Bir gün aynı senin dediğin gibi gitti hat. Sonra hat geldi ip almadı. Hiç bir şekilde ip almıyordu hatlar.. Sonra adsl'yi aradık. Muhabbet şöyle.. - Merhaba adsl hattımız gittide.. - Modeminizin ışığı yanıyor mu? - Yanıyor fakat ip almıyor - Kullanıcı adı şifreniz doğrumu? - Doğru hanfendi.. - Adsl numaranız? - *** - Hımm o taraflarda sorun yok. Ben arıza formu alayım.. - Alla alla.. Peki.. ---- 2 Saat sonra (çeşitli modemler denenmiştir..) - Merhaba adsl hattımız gittide.. Modemimizin ışığı yanıyor fakat ip almıyor.. - Modeminizin ışığı yanıyormu ? - Yanıyor dedim ya.. - Kullanıcı adı şifreniz doğrumu? - Doğru hanfendi.. - Adsl numaranız? - *** - Hımm o taraflarda sorun yok. Ben arıza formu alayım.. - Alla alla.. Peki.. ----- 2 saat sonra (Komşu işyerine gidilmiştir ordada hat yoktur..) - Merhaba hanfendi adsl hattımız gittide.. Ve komşu işyerimizdede yok. Ve biz burada çalışamıyoruz hattımız olmadığı için. Modemimizin ışığı yanıyor. Fakat ip almıyor. Kullanıcı Adı şifremiz de doğru. Bir inceler misiniz? - Modeminizin ışığı yanıyor mu? - ^'%%&&^' - Kullanıcı adı şifreniz doğrumu? - ^'+%&%+ - Adsl numaranız? - *** - Hımm o taraflarda sorun yok. Ben arıza formu alayım.. - Nasıl olmaz kardeşim. Bal gibi var. Bakın şefinizi verin her kimse.. Şef telefona alınır zorla.. (Biz reklam ajansıyız bunu yazıcaz, ne demek sizde sorun hat gitmiş tehditleri savrulur) Bi sn der ve döner. Beyfendi İGDAŞ kazı yaparken hatları koparmış düzelticez.. Ve hat 1 hafta gelmez.. Bizimde ağzımız yanar ve leased line a geçeriz..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Leased ha. Süper :D Bu arada dün gece aradım arıza kaydı aldı. Bugün öğlen aradı güzel şiveli bir adam, PPPoA VCMAX olcak felan encapsulation dedi felan. Eve gidince yaparım dedim. Ne zaman çıkıosunuz işten dedi, Bende 19:30 dedim. O zaman 1-2 saat önceden ararsınız eğer problem devam ederse, o zaman biz sizi gene ararız dedi. Tamam dedim teşekkür ettim kapattım. Teknik servisten aradılar beni yani :D Orda az biraz daha rahat konuşabiliosun :D Neyse eve geldim, kardeşimin laptop'tan dialup girdim modemin yeni driver'i indirdim 7mb kadar. Sonra eski driveri sildim benim makinadaki sonra yenisini kurdum. Aha, şak diye girdi nete. Geldiğimde kontrol etmiştim girmiodu gene yeni driver'i kurdum düzeldi. Belki driver bozulmuştu ama driverla ilgili bişide yapmıodum. Scandisk felanda yapmamıştım nasıl bozulur ki. Yeni driverdan sonra az önce firmware update ettim. Artık zoom modemimde port range forward yapabiliorum. O iyi olmuş işte. Türkiye için ayrı firmware yapmış adamlar :D Neyse oldu bitti sonunda. Yannız virtual server kısmında eskiden kendinden bikaç giriş vardı. Şu an yok. Bomboş. Telnet ftp için ayarlar vardı orda. Acep onları tekrar mı girmem gerekio. Neyse artık ftp sitelere bağlanamayınca anlarız ehehhe. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 06 Eylül 2004 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ya bide önemli mailleşiyosan kesinlikle dialup falan gir ole mail at.. Telekom 'un çoğu dsl ip leri spam yapıldığı için, banlandı buda nedendi hattı değiştirmemizde. Dsl ipleri blacklistte ve gitmiyodu.. Ben artık hiç telekoma güvenmiyorum. Benim 4 aydır hattım sorunlu evdeki. Ve bir gün arıza kaydı için geri aramadılar. (Yaklaşık 20 kere arıza kaydı doldurttum) Gerçi hiç armazlar artık çünkü ana avrat küfretmiştim, tabii ben olduğumu bulabilirlerse.. Hatta leased'a da güvenmeyip her ihitmale karşı, müdüre baskı yapıp uydu bile aldırmıştım..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama [Bu mesaj nedanko tarafından 06 Eylül 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Doritos reklamındaki beyaz saçlı dede gibi "Waaay" diorum sana. Neyse benim sorun çözüldü şimdilik ama soruna neyin sebep olduğunu ve neyin çözdüğünü hala anlamış deilim. İlerde olmaz inşallah.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bende de bi ara bağlantı gitmişti zoomun konsolunda ip yazmıyodu iki saat sonra modemi kapayıp açınca düzelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar