Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 floyd rose sonradan çıkmış ve çift esneyebilmesi ile,akort kaçırmaması ile bilinen bir tremolo sistemi.ancak bu her gitarda kullanılmıyor.floyd rose olmayan gitarların tremoloları hemen akordun bozoulmasını mı sağlıyor kullanınca?bunu açıklığa kavuşturabilecek olan varsa sevinirim.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hayır, bende gibson les paul var, ve onda tremolo bile yok ama, fenderlerden biliyorum akort kaçmıyor.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ama bildiim kadarıyla, floyd rose u olan gitarlardaki tremolo yu daha çok kullanabiliyosun, yani daha etkil, sesi daha çok inceltip kalınlaştırabiliyosun. fenderde daha sınırlı. şimdi fender diyince dicekler, floyd rose lu fenderler de var diye. ever var ama az var ya ondan şeettim. =)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 floyd rose da çift taraflı kullanabiliosun gitar maymun oluyor işte.ama çok dijital bir ton olmasını sağlıyor sanırım.neyse les paul rullz:) p.s:tremolo meraklısı biri değilim kendi gitarımda da yok ancak günün birinde olur da alırsam bi strat falan diye sordum.hardtail bridge benim gitarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben meraklısıyım baya hoşma gidio açıkcası herkeze tavsiye ederim:D[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 floydrose tamamen tellerin dengesi üzerine kurulmuş bi bridge sistemi ayrıca floydrose la beraber kilik sistemi de kullanılmazsa en baba akor kaçıran gitar olur :) kulanılan fenderlerda var doğru ama ben şahsen çubuu kullanmıyom dirke bileğimle oynatıyorum floydrose u[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 eheh bende:)[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bende strat tipinde yamaha pacifica var. klasik strat tipi tremolo var. vintage tremolo diye geçiyor sistem. teller arkadan takılıyor. kilit sistemi yok. gitar nerdeyse hiç akord kaçırmıyor. yeni diye olabilir gerçi (1 senesine anca girecek yakında). ama eskiden gün aşırı kontrol ederdim akord kaymışmı diye, ama hiç oynamıyor olurdu. sonradan iki haftada bir bakmaya başladım. arada böyle telin biri azcık gevşemiş oluyor. fırt bi gıdım sıkıyorum düzeliyor falan. gitar sağlamsa sorun olmaz akord kaçması falan. ha ama ben tremolo kolunu hiç kullanmıyorum gibi bir şey. çok kullanılırsa tabii ki floyd rose'lara göre yüksek bir hızla akord kaçırır.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 standart fenderelrdeki tremolo kullanıca pek akord kaçırmaz zaten senn bend yapmanla aynı germeye gelio floydrose sistemli olamdıgı için floydrose tremolo larda ise çogu gitarda kaçırmıo laikin bnm gitarım ilginç japon bir ibanez oalbilecek en kötü floydrose tremololardan biri wardı hep kaçırıodu kahler spider taktırdım süfer şimdi floydrose tremolo da gitarı maymun edebildigin için bi de üst kilitler war onları kilitliince kaçma ihtimali pek olmuo[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 fender stratocasterlerdaki vintage locking tremeloların özelliği zaten sağlamlığı, kaçırmaması doğal.[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tremolo sux! floyd rose sux! thrash sux! gibson rules! hard rock rules! :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 I rule:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Solonor, 05 Eylül 2004 22:16 tarihinde demiş ki: tremolo sux! floyd rose sux! thrash sux! gibson rules! hard rock rules! :) kesinlikle ![signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bi les paul için odamdaki herşeyi verirdim(albümlerim hariç:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 edge pro en güzeli :) akort kaçırma denen olay 0.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya bence tremolo pek gerekli bir olay değil.sustain i azaltıyor bir defa floyd rose bridge.gitarın kendi tonunu da öldürüyor.en iyisi tune-o-matic ya.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 öldürdüğü faln yok tonu güzel bir tremolo warsa bakınız kahler spider bendeki kendileri mükemmeldir lo pro-edge den bile iyidir kendileri edge prolar felaket zaten hiç girmiorum o konuya yeniliğin de kötüsü oluomus dioruz[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben de les paul istiyorum bohu. bu arada tremolo'lu les paul'lar gördüm bi sürü, nedir onlar? diğerleriyle aynı tonu vermez mi?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 tremololu les paul yok.şimdiye akdar bir tane var o da 50 lerde falan.bir de epiphone un les paul goth studio nun floyd rose lu verisonu var.sen prs single cut falan görmüşsündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 e ben gibson demedim ki zaten :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 diğerleri bi tarafımın les paul ü.les paul dediğin gibson olur:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 gibson'ın tremolosu oalbilir ama les paul lerin tremlosu olmaz bvence sen sallamaya başladın:)istiyorsn gibsoncustom.com dan da bak tüm modeller var orada şimdiye akdar gelmiş geçmiş.zamaında tek bir model üretilmiş tremololu o da iptal olmuş sonra.şu anda sadece epiphone les paul studio goth da floyd rose var o kadar.tremolo les paul de yok.ancak ilk üretilen sg nin adı ls paul sg custom'dı onda var dersen ha o doğru derim ama onun da adı les paul dür sadece modeli sg dir.les paul gitarın modelini beğenmediği için üzerinde adının yazılmasını istememiştir.o modelde les paul gitarın üretimini durdurttuktan sonra bir süre üretilmiştir.şu anda da custom sop da üretilmektedir.ardından talep çok fazla olduğu için les paul gibson la tekrar anlaşmıştır.ha bir de bilimiyorsundur belki les paul bir country gitaristi.kim cahil acaba...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 tepişmeyin:) ben bunu başka yerde yazmıştım alın size aldığım cevap. Şimdi Floyd rose bi kere sustaini kısıyor. Bizzat denedim ve gördümki tune-o-matic(gibson) köprülerde tele vurdunmu durmak bilmiyor o tel. Sonra Gibsonı genelde jazzcılar kullanırmış nedeni ise adamlar bi teli bend edip alttan bir telimi ne çalarmış. Normalde bu floyd roselu bir gitarda yapıldığında bend sırasında diğer tellerde ton olarak kayarmıymış neymiş.(kusra bakmayın hatırladığım kadarıyla). Ama Fender köprüleride gibsonlar gibi görev görüyormuş. O yüzden jazzcıların tercihleri genelde Fender zaten.(tabi ton olayı ayrı bi boyut) Floyd rose çift taraflı ayarlanıyor. Her türlü tel şeyi şuyu buyuyla oynanıp ciddi maymun edilebiliyo alet. Ayrıca tremolo kolu , whammy bar işte anlayın (herkez farklı isim takıyo) kullanılarak tür tür hareket yapma şansınız var fender köprüyle güzel olmuyo dive bomblar falan floyd rose ile daha iyi oluyo , daha kuvvetli yani kol floyd roseda. Hatta floyd roselu köprüde gitardan formula 1 sesi çıkarmak bile mümkün.(gözümün önünde yapılmıştır eheh)[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 gibsonda durmaz tabi diosun gibson aa+ kalite maun dan yapılmıs kalın ve bolt in neck li bir gitar bridgele alakası yok fender desen aynı floydrose olan kaç tane 2000 3000 doalrlık gitar çaldın en kaliteli ibaenzlerden flan ?[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim [Bu mesaj DeamoN tarafından 06 Eylül 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ben sustain kötü demiyorum zaten floyd roseda :) valla kaç bin dolarlık bilmiyorum bi kaç ibanez denedim japon malı ama pek hatırlamıyorum nasıldır . Denediğim gitar Gibson değildi zaten gayet dandik yurtdışında 200$ a satılan esp nin bi gitarıydı(f-50). Ama çok muhteşem bi müzik kulağım hedem hödö olmamasına rağmen vurduğumda tele baktığımda çok farklı bi şekilde titreştiğini gözlerim bile algıladı , sustaininin çok iyi olduğunu gördüm[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar