-NeoN- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Merhaba size 2 sorum olucak.. Ardım bulamadım 1.sini su vendorlar 9999gpden fazla almıyo onu nasıl yaparız. 2.si ise mesela ben bi newbie center gibi bisey yapıcam ve event vericem soyle bisey istiyorum adamlar normal newbie olmayanlan playerlara vuramıcak npclere vurabilicek ve npclerde bunlara vurabilicek ama normal playerlar vuramıcak bunun scirptini yaparsanız sevinirim.. denedim olmadı[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenixAlfa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 2.younglık sistemi senin dediğin olayla bayağı birbağlantılı ... playerlar birbirlerine attack edemiyor ve loot yapamıyorlar... Tabii bununda bir suresi var...Ben pek tutmuyorum..Ava-Exile Uo Shardında kullanılıyor.. (coder cevaplayabilir owner o çünkü) Ama google da arat bulurusn herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 tam bilmiyorum fakat soyle birsey yapabilirsin bir yerde okumustum yeni bir tiger vardı @attack diye denemedim ama herhalde soyle kullanılıyordur "act" attack verdigin kisi olarak gorurse eventi soyle olur [events e_newbie] On=@Attack if () sysmessage @55 Newbie lere dalamazsiniz. return 1 endif bence bu script yanlıs ama deneme fırsatım olmadı.daha iyi bilen bir arkadas yardım ederse daha saglıklı olur :)[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 [regiontype r_newbiecenter] on=@enter src.events +e_newbie [events e_newbie] on=@hit if () src.sysmessage Bu alanda oyunculara zarar veremezsiniz..! return 1 ENDIF on=@hittry if () src.sysmessage Bu alanda oyunculara zarar veremezsiniz..! return 1 ENDIF on=@spelleffect if () src.sysmessage Bu alanda oyunculara zarar veremezsiniz..! return 1 ENDIF böyle olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bu daha mantıklı :)[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya hayal gücünüzü kullanın :) adama bir tag verirsin , bu taga sahip olan birine dalıncada "ne dalıom kardeşim ezik adama" gibi bi laf atarsın , hatta aynısını ezik adam içinde yaparsın . mesela şöle : "ne dalıon ezik halinle millete" . işte böle :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ay süperdi bu[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar