Dolis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Arkadaşlar 19 inch LCD monitör kullanıyorum, Windows 7 yükledim monitör 1600x900 kullan recommend ediyoruz diyo ama windows 7 nin içerisinde öle bir ekran çözünülürlüğü yok bu sorunu nasıl çözebilirim bir bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Monitörümün desteklemediği çözünürlükleri, tazeleme hızlarını gizle gibi bir seçenek olması lazım. Oradaki işareti kaldırıp denesen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 O işaret zaten kaldırılmış durumda direk varsayılan monitöre göre ayarla diye bir şey seçili. Başka bir çözüm veya önerisi olan varmı? Yada onun belirlediği aralıklarda seçmem lazım illaki o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bazen windows kafasına göre gizleyebiliyor çözünürlükleri, bir de ekran kartına ait yazılımdan değiştirmeyi denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ekran kartını device manager'dan sil yeniden yükle.çözülücek sorun.bana da oldu aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Monitörün driverini kur. Generic driver kalınca öyle yapabiliyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Başlığı silin ya =) Wallahi silin formatlayan yerdeki iq oranı düşük arkadaşlar ekran kartını tanıtmamışlar sorun çözüldü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Başta pekaziz olmak üzere yardımcı olan herkezede ayrıca teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar