Dolis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Arkadaşlar 19 inch LCD monitör kullanıyorum, Windows 7 yükledim monitör 1600x900 kullan recommend ediyoruz diyo ama windows 7 nin içerisinde öle bir ekran çözünülürlüğü yok bu sorunu nasıl çözebilirim bir bilgisi olan varmı?
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Monitörümün desteklemediği çözünürlükleri, tazeleme hızlarını gizle gibi bir seçenek olması lazım. Oradaki işareti kaldırıp denesen.
Dolis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 O işaret zaten kaldırılmış durumda direk varsayılan monitöre göre ayarla diye bir şey seçili. Başka bir çözüm veya önerisi olan varmı? Yada onun belirlediği aralıklarda seçmem lazım illaki o zaman..
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bazen windows kafasına göre gizleyebiliyor çözünürlükleri, bir de ekran kartına ait yazılımdan değiştirmeyi denesen?
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ekran kartını device manager'dan sil yeniden yükle.çözülücek sorun.bana da oldu aynısı.
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Monitörün driverini kur. Generic driver kalınca öyle yapabiliyordu diye hatırlıyorum.
Dolis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Başlığı silin ya =) Wallahi silin formatlayan yerdeki iq oranı düşük arkadaşlar ekran kartını tanıtmamışlar sorun çözüldü =)
Dolis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Başta pekaziz olmak üzere yardımcı olan herkezede ayrıca teşekkürler =)
Öne çıkan mesajlar