Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 şahane maç dönüyor boşverin onu bunu da izleyin
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Idra vs Huk maçı: _Spartacus_ said: doubtful said: LAN diyorum, problem olmaz diyorum.Bilgisayar da çökmüş olabilir. İnternet gitmiş olsaydı Idra da düşerdi. Undisclosed said: HuK disconnect olmuş Hakkaten farklı turnuvaları izlemişiz. (Bkz. MLG Dallas başlığı 10. sayfa)
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 doubtful said: Idra vs Huk maçı: _Spartacus_ said: doubtful said: LAN diyorum, problem olmaz diyorum.Bilgisayar da çökmüş olabilir. İnternet gitmiş olsaydı Idra da düşerdi. Undisclosed said: HuK disconnect olmuş Hakkaten farklı turnuvaları izlemişiz. (Bkz. MLG Dallas başlığı 10. sayfa)Yahu MLG'de 3 günde 100 tane sorun çıktı. 1 tanesi battle.net nedeniyleyse 99 tanesi MLG'nin ağ bağlantısı nedeniyleydi. Streamin bile sürekli çöktüğü bir durumda, tabii ki onlarca disconnect olacaktır. MLG rezaleti hiçbir şekilde LAN olmamasına bağlanamaz. LAN olsaydı da aynı rezalet, anca %10 daha iyi bir biçimde, tekrar edecekti.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nasıl döndü
Sage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 O MICRO! Adam herşeyi nasıl bu kadar mükemmel ayarladı ya.
Sage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Stormundan vikinglerin pozisyonuna bilmemnesine herşeyine oha oEAHA.
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Kaede said: abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nasıl döndü cidden gsl farkı var yani bi mlg ye bak bide su maclara bak butun turnuvada söyle bi mac yapamadı avrupalılar
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 lan sanki 20 yıllık JUST AS PLANNED bi dropla templar al arkadan probları blue flamele temizle iki tane mükemmel emp at colossus snipela lan herşey 10 saniyede oldu bitti ahahahahahahahah o nasıl maçtı ya
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Kalın yazmayınca tam anlayamadım ama %0'dan %10'a çıktı lan olmamasının yaşanan problemlere oranı. Geliştirebiliyoruz yani ilginç.
Sage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Şey vardı desperados commandos gibi ama böle herkesin yapacağı şeyleri ayarlıodun sonra bastığında işte biri bunu yapıodu falan filan aeaha adam resmen sanki zamanı durdurdu yaptı herşeyi ve run a bastı. Ofghdfsg
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 doubtful said: Kalın yazmayınca tam anlayamadım ama %0'dan %10'a çıktı lan olmamasının yaşanan problemlere oranı. Geliştirebiliyoruz yani ilginç.Şimdi biraz matematik dersi: said: yaşananların neredeyse hepsi MLG'nin kendi hatasıydıdemişim. Neymiş? "Nerdedeyse hepsi". Yani %100'ü değil. Ama insan hatalı olduğunu kabul etmek istemeyince mouse problemlerini bile LAN olmamasına bağlayabiliyor. Bu yüzden ve konuyu da daha fazla kirletmemek için konudaki son mesajım bu.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 o değilde dreamhack amma oyuncu toplamış be
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Ahaha en son betada yapılıyordu bu :D
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 scv cekiceğine 3 rax daha atar döverdi sırf marinelerle
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Expoya saldırmayıp direkt main'e gitse yenerdi sanki, emin değilim gerçi.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 mc yi japonyaya göndersinler ya adamın kriz idaresi 10/10
Sage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Oyunu bitirmeliydi ama ahah o 3 zealot baya iş yaptı.
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 doubtful said: ahahhahah We want LAN pankartları hislerime tercüman oldu. MLG'yi yerinde izleyenler bu kadar faili yaşayınca ellerindeki dövizlerin arkasına "MLG sucks" değil "we want lan" yazıp ekrana gösterdi ilginç di mi. _Spartacus_ said: Şimdi biraz matematik dersi: Sevgili arkadaşım senin gibi ben de kendi fikrimi savunuyorum. Bununla birlikte kendi savımı savunurken belli bir seviyenin altına düşmeden de bu işin yapılabilineceğini düşünüyorum. Not: Yanlış anlaşılmasın ben spartacus'ün genelde yorumlarını ve değerlendirmelerini çok beğenirim.
Öne çıkan mesajlar