Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 GSL World Championship Seoul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elinin ayarı yokki camışın
insan gibi basmıyor

- müdürüm ofislere kalem lazım. alalım bir kutu
+ FABRİKASINI ALIN

herif ülker gibi çalışıyor
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

yildirimokur said:

Erken tank yaparsan Mutayla cezalandırır.
Evet Marauder Hellion gidince Muta'ya karşı çok iyi oluyorsun çünkü...

MVp sürekli baskı uygulayarak JulY'ın mutaya çıkmasını geciktirdi.Helionla Marauder bu işe yaradı. Eğer tank yapıp base'de otursaydı. July erkenden Mutaya çıkıp hayvana bağlardı işi. (Zaten hayvana bağladı)
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

_Spartacus_ said:

yildirimokur said:

MVp sürekli baskı uygulayarak JulY'ın mutaya çıkmasını geciktirdi.Helionla Marauder bu işe yaradı. Eğer tank yapıp base'de otursaydı. July erkenden Mutaya çıkıp hayvana bağlardı işi. (Zaten hayvana bağladı)
O baskıdan hemen sonra Tank-Marine'e geçebilirdi (Factory'e reactor vermeyip blue hellion yaptığı factory'de hemen sonra siege tank üretimine geçebilirdi). Oyunun başından Tank çıkarsaydı demiyorum.
Mesaj tarihi:
o büyük saldırıyı kaybedicğeini bilerek yaptı zaten. işcide 40 food fark varken kazanacğını beklmiyodur zaten, tekrar tkerar saldırıp etiymeyi planlıyodu işte
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

yildirimokur said:

_Spartacus_ said:

yildirimokur said:

O baskıdan hemen sonra Tank-Marine'e geçebilirdi (Factory'e reactor vermeyip blue hellion yaptığı factory'de hemen sonra siege tank üretimine geçebilirdi). Oyunun başından Tank çıkarsaydı demiyorum.

Tank+marine e geçti zaten, fakat barakalara techlab ekli olduğu için fazla marine çıkaramadı heralde. Benim anlamadığım şey July_zerge karşı ne bi banshee görüyoruz ne bi drop bunu anlayamıyorum. Bu adam nerden biliyor Banshee nin gelmeyeceğini. 2 tane banshee gelse herşey değişmez mi ?
  • Yeni Oluştur...