Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 çok iyiydi ama bahaneleri PRO GAMERLAR AYARLAR DÜŞÜK OYNAR BAKIN DÜŞÜK AYARDA NASIL GÖRÜNÜYOR
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 July'a karşı geç Tank yapmanın nasıl bir mantığı var anlamak mümkün değil, şimdi baneling-roachla dağıtacak 3. base'i.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 söylemenden 5 saniye sonra adam mass baneledi ahah
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Erken tank yaparsan Mutayla cezalandırır.
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mutaya napacan simdi????????????????????????
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yildirimokur said: Erken tank yaparsan Mutayla cezalandırır.Evet Marauder Hellion gidince Muta'ya karşı çok iyi oluyorsun çünkü...
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bu mapdede july'a karsı oynıcam F tipinde 1 ay yatmaya razıyım ya
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Memphis said: mutaya napacan simdi???????????????????????? huahuahahha hiç bişi
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 elinin ayarı yokki camışın insan gibi basmıyor - müdürüm ofislere kalem lazım. alalım bir kutu + FABRİKASINI ALIN herif ülker gibi çalışıyor
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 _Spartacus_ said: yildirimokur said: Erken tank yaparsan Mutayla cezalandırır.Evet Marauder Hellion gidince Muta'ya karşı çok iyi oluyorsun çünkü... MVp sürekli baskı uygulayarak JulY'ın mutaya çıkmasını geciktirdi.Helionla Marauder bu işe yaradı. Eğer tank yapıp base'de otursaydı. July erkenden Mutaya çıkıp hayvana bağlardı işi. (Zaten hayvana bağladı)
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ya açamadım ben kaede senin dedigin gibi de açamadım hatta abi halp
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yildirimokur said: _Spartacus_ said: yildirimokur said: Erken tank yaparsan Mutayla cezalandırır.Evet Marauder Hellion gidince Muta'ya karşı çok iyi oluyorsun çünkü... MVp sürekli baskı uygulayarak JulY'ın mutaya çıkmasını geciktirdi.Helionla Marauder bu işe yaradı. Eğer tank yapıp base'de otursaydı. July erkenden Mutaya çıkıp hayvana bağlardı işi. (Zaten hayvana bağladı)O baskıdan hemen sonra Tank-Marine'e geçebilirdi (Factory'e reactor vermeyip blue hellion yaptığı factory'de hemen sonra siege tank üretimine geçebilirdi). Oyunun başından Tank çıkarsaydı demiyorum.
Desu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Cuce said: desu bana laf etmiş! estagfurullah cücecim olur mu yaw öyle şey :)
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mithgor said: july 10 adimda topkeki yiyormus.. hahahaha
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 gom streamin linkini versin biri ya açamıyorum ben de
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 o büyük saldırıyı kaybedicğeini bilerek yaptı zaten. işcide 40 food fark varken kazanacğını beklmiyodur zaten, tekrar tkerar saldırıp etiymeyi planlıyodu işte
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://www.gomtv.net/2011championship/live/ burdan gene de olmuyorsa tekrar tekrar deneyin /v/ de baya şikayet eden var
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 oradan girdim zaten de işte yüklü değil diyo dediğin gibi, gom playerı manual açınca da öyle demeye devam ediyo linki falan var mı ki streamin direk playerdan açak
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 _Spartacus_ said: yildirimokur said: _Spartacus_ said: yildirimokur said: Erken tank yaparsan Mutayla cezalandırır.Evet Marauder Hellion gidince Muta'ya karşı çok iyi oluyorsun çünkü... MVp sürekli baskı uygulayarak JulY'ın mutaya çıkmasını geciktirdi.Helionla Marauder bu işe yaradı. Eğer tank yapıp base'de otursaydı. July erkenden Mutaya çıkıp hayvana bağlardı işi. (Zaten hayvana bağladı)O baskıdan hemen sonra Tank-Marine'e geçebilirdi (Factory'e reactor vermeyip blue hellion yaptığı factory'de hemen sonra siege tank üretimine geçebilirdi). Oyunun başından Tank çıkarsaydı demiyorum. Tank+marine e geçti zaten, fakat barakalara techlab ekli olduğu için fazla marine çıkaramadı heralde. Benim anlamadığım şey July_zerge karşı ne bi banshee görüyoruz ne bi drop bunu anlayamıyorum. Bu adam nerden biliyor Banshee nin gelmeyeceğini. 2 tane banshee gelse herşey değişmez mi ?
Öne çıkan mesajlar