Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champion - Spec.

paxdeity

Öne çıkan mesajlar

Champion spec'leri konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar, level 19 bir champion'um var (S/B/V) , 20 ci level'da LW/V 'ye respec edip etmeme konusunda kararsız kaldım.Mob'lara karşı çok rahatım ancak RvR'lerde 40 blade, 42 shield ne kadar işime yarayacak hiç bir fikrim yok..[hline]"And Shepherds we shall be
For thee, my Lord, for thee.
Power hath descended forth from Thy hand
Our feet may swiftly carry out Thy commands.
So we shall flow a river forth to Thee
And teeming with souls shall it ever be.
In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti."
Sosyal ağlarda paylaş

hep bi champion um olsun istemisimdir bos zamanimda bi tane kasiyorum bende cok bilgili degilim ama duyduklarima gore en iyi spec 50 lw 50 valor kalani parry seklinde lvl 50 lw style cok olumcul bisi :)[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay

[Bu mesaj Gladric tarafından 13 December 2003 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Shield spec Champion'da önerilen ve kullanılan spec 50 valor, 42 shield, 39 pierce veya blade. Bence 50LW 50 valor da iyi bu spec de iyi. Seçim senin neyden hoşlandığına bakıyor. Sert ve etkili bir şekilde sonuca gitmek mi yoksa savunmaya yönelik bir oyun mu... Genel yargı shield kullanıcaksan Hero olursun yönünde ama bence shield spec bir champion da gayet iyi. Nede olsa çoğu hero shield i omuz atmak için kullanıyor :) stun edip spear la saldırmak. Sürekli shield kullanırsan mage ve healer lara koruma sağlarsın vs. Dediğim gibi seçim senin.[hline]Borges
light chanter
lvl50 Animist
lvl44 Valewalker
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterimi LW/V'ye respec etmiş bulunmaktayım.Yeni haliyle 2 level atladım, kombolora , yavaş vuruş hızına ve özel vuruşların yüksek endurance götürmesine alışmak biraz zor oldu ama şu anda memnunum halimden.
Hepinize teşekkür ederim.[hline]"And Shepherds we shall be
For thee, my Lord, for thee.
Power hath descended forth from Thy hand
Our feet may swiftly carry out Thy commands.
So we shall flow a river forth to Thee
And teeming with souls shall it ever be.
In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti."

[Bu mesaj paxdeity tarafından 14 December 2003 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet uzun bi süre champion ile oynadim lvl 50 champim var. bu arada camelotu oynamayalıda 6 ay var. size tek tavsiyem champion falan acmayin:) lvl 50 style i bi kere ii degil stun yapıyor ama back style o yüzden cok kullanisli degil.
benim speclerde 50 lw 50 valor ve 28 parry di ama bi respec hakki gelsede blade shielda gecsem diye dua ettigimi hatirliyorum:P[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
champ s/s daha iyi bence ya, çünkü hem kendim gördüm hemde s/s ı tercih eden yada lwlerin ezildiini söleyen çok kişiye rastladım, baya zevkli bişi bence çünkü ben pure fighterı hiç sevmem tank olarak oynayabilceim classlar champ, thane, pala ve en çok hoşuma gideni reaver :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen

[Bu mesaj Mirluin tarafından 02 Eylül 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

42 shield, 39 weapon, 50 valor. Debufflanmış düşmanın her vurduğu blocklanıyor nasılsa. Silahla çok dmg koymuyosunuz ama adamın herşeyini blockladığınız için dd ile öldürsenizde olur=)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği
"To empty your mind is to fill your grave."

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gladric, 12 Aralık 2003 21:54 tarihinde demiş ki:
hep bi champion um olsun istemisimdir bos zamanimda bi tane kasiyorum bende cok bilgili degilim ama duyduklarima gore en iyi spec 50 lw 50 valor kalani parry seklinde lvl 50 lw style cok olumcul bisi :)[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay

[Bu mesaj Gladric tarafından 13 December 2003 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]

Ben başladım gladric :) 50 lw 50 valor 28 parry yada
50 lw 50 valor 27 parry 10 shield (engage için)
şu ana kadar gayet iyi gidiyor ama anlamadığım bir nokta var
paladinlerde olduğu gibi min. dmg cap için slash thrust crush a puan vermiyorsun. o kısmı anlamadım açıkçası.

champ forumlarına da baktım ama min dmg cap le ilgili birşey yazmıyordu.
umarım ilerde pişman olmam min. dmg için weap spec vermediğime.[signature][hline]Mirzabey / Paladin
Daggerfall / İnfiltrator
Us Kay
Sosyal ağlarda paylaş

verilmiyor serverın en iyi champion una sormuştım ben
parry bence gereksiz açıkçası 50lw kesinde(enayıleyşın için :))
ben 29 da son debuffları aldım 50 ye kadar at yaptırcam valora(oluyor dimi hiç at yapmadım daha önce) ama bi şekilde 42 shield alcam ben[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 50 style nasıl kullanışlı değil onu anlamadım.
oyunda en çok kullanılan positional rear. kaçan her support a vuruyosun stun mis gibi.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...