roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 az önce gerizekalı bir kızın tumblr blogunda gezerken rastladım. bayaa da tutmuş bişi he, bir sürü kişi reblog eylemiş falan. hadi kızlar için olan versiyonu salak da, bunun erkek versiyonunu yazanı boğarak öldürmek istedim. üzülüyorum. görelim: Kadının 4 mucizesi ; kendimiintihalederim: seviyorumolumlan: -Kanaması olur,yara almadan. -Süt verir,ot yemeden. -Akıl verir,beyni olmadan. -Kafa s2344r,s*** olmadan. erkeğin 4 mucizesi; yaralar, kan akıtmadan anandan emdiğin sütü burnundan getirir, ot gibi olarak beynimi ütüledin der, beyni olmadan çok iyi seviştiğini söyler, s***ne bakmadan daha ne denebilir ki :D g*t eden kadının mucizesi ! Reblogged 1 day ago from kendimiintihalederim (originally from seviyorumolumlan)
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 forumum der, adına bakmadan post atarsın, rengi turuncu yenilik olmaz, yük olmadan yeni üyeleri sevmez, ****cik -forum.****cik.com-
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Link vereyim de kaç kişi like etmiş reblog eylemiş bakın: http://bit.ly/hQXCOz
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Özellikle şu mısradaki kafiye beni benden alıyor dostlar; anandan emdiğin sütü burnundan getirir, ot gibi olarak. Şu anlam bütünlüğüne bakın.
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ey turk kizi, birinci vazifen turk erkegine hayati dar etmektir.
Öne çıkan mesajlar