huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 datte mempfıs'tan bile kötü bir troll olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dattebayo said: ilk ankette ( forumda açılan , aday adayları anketi ) spartacus ve memphis'in adı geçmiyodu :( üzülmüş adamlar aehaeuaehaeu öldürrüzz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 huun said: datte mempfıs'tan bile kötü bir troll olabilir. adam iyi yakalamış. helal olsun. saygı duydum. amaçladığım şeyde buydu. önceki mesajlarıma bakarsanız zaten eli yüzü düzgün mesajlar yazdığımı görebilirsiniz. huun agbiy <3 spartacus'ü işin içine katmiim dedim ama memphis olsa katardı diyerekten kattım direk. özür spartacus. edit: observer konusunda hala ciddiyim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yaptığın trollük böyle bi sanat eseri çıkartabiliyosa sen devam et bence "Beynine, kendi konuştuğun dilde yazılanları okuyup anlayamayacak kadar az oksijen gitmesine rağmen hayat dolu olman göz yaşartıcı." Sevmediğim insanlara itinayla not aldığım kağıttan çıkarıp okuyacağım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 huun said: narsizm yüksek okulunda derece yapmış birisininki kadar ego, amerikan futbolu soyunma odasındaki kadar testesteron bu tip bir camianın özüdür.... datte'ye niye laf söylüyorsunuz ki, bölüm yöneticimizin üstteki tanımlamasına tam olarak uygun mesaj yazmış. Bence geleceğin gosu'su olur datte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 biz öyle bir nesilizki, burun,burnundan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi narsistlik böyle bir şey değil ki,alınıyoruz sonra yani ne alakası var.yani narsistlik için çok az da olsa,zeka gerekir.ha,ne kadar zeka,o kadar narsist egosu.orası da ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jH7K-tOYNbA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Kendinden başkasını düşünmeden hareket ettiği için öyle yazdım, alınmaya gerek yok. :) sc forumunda da açıklama yaptırtıyorsunuz insana, donanım haber tadında yaşamaya başladım forumu. Edit: Testesteron seviyesi de iyi onu unutmayalım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tempstla benim ruhumu ortaya koyacaksak benim ruhum tempestin ruhuna marine rush ceker üstüne /dance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yaptığım troll denemesi tek mesaj üzerinden zeka tespiti yapabilecek kadar muhteşem insanların çevremizdeki varlığını gözler önüne serdi. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 benim yorumum sana değil,doubtful'a.narsizm üzerine. yoksa senin yapmaya çalıştığın ve hatta yine de tam olarak yapamadığın denemenin farkındayım,bir ara güldüm de hatta.neyse go philadelphia vs boston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 artstvol said: benim yorumum sana değil,doubtful'a.narsizm üzerine. yoksa senin yapmaya çalıştığın ve hatta yine de tam olarak yapamadığın denemenin farkındayım,bir ara güldüm de hatta.neyse go philadelphia vs boston spartaküzeydi benim cevap. narsizm falan anlamam ama rockçıyım herkes bilsin yani... "ama" dan sonrasını anlamayanlar için geliyor : http://www.youtube.com/watch?v=pJceCIazLrk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Neresinden çıkarttı o sesi be. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bence hepimiz oyumuzu serpile verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dattebayo said: yaptığım troll denemesi tek mesaj üzerinden zeka tespiti yapabilecek kadar muhteşem insanların çevremizdeki varlığını gözler önüne serdi. mutluyum.Cıks. Benim laf sokmam daha güzeldi, olmamış bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar