TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yoo sleeep şuan xD adam en çok katılım olan craft da çeyrek final gördü xD ondan sonra sugosu geliyo galiba,ondan sonrada (oyuncu sayısına göre swarmın 2.lik) sonra benim go4sc2cup 4.tur HAHAHAHAHA
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 En çok katılımı bir faktör olarak alacaksak seni yazalım her turnuvaya katılıyon :D
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 olm o zaman türkiye'deki oyuncular diye oylama olsun. yılın oyuncusu gibi beklentileri yükselten bir tabir kullanmayalım. işte tempest, spartacus, swarm vs soru da şu: aşağıdakilerden hangisi oyuncu sayılır? hehe
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 aslında bence huun anket yapıcaktık.herkesi yazcaktık oylama 2 gün sürcekti.Bitince herkes onu yazcaktı.
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 _Spartacus_ said: Sleeep değil yılın oyuncusu yılın SC2 oyuncusu bile değil bence. doubtful said: 2010'un son yarısında çıkmış bi oyun için 2010'un en iyi oyuncusu olması mantıksız zaten :) _Spartacus_ said: SC2 adayı değil o zaman, SC2 adayı diye oy isteme .Sleeep'in asıl oyunu SC2 bildiğim kadarıyla; o yüzden bu oyundaki başarılarıyla değerlendirilmesi doğal. Sleeep said: multigamer olarak adayım ^^ _Spartacus_ said: Şaka bir yana, Türkiye'de (ve Çin dışında her yerde) artık WC3'te başarı bir yetenek kıstası olmaktan çıkacak kadar ölü bir oyun WC3. FIFA'yı bilmiyorum ama SC2'nin 10'da biri kadar zor bir rekabet ortamı olduğunu sanmıyorum. Sleeep'in asıl oyunu SC2 bildiğim kadarıyla; o yüzden bu oyundaki başarılarıyla değerlendirilmesi doğal. sc2'den uzun bir süre sonra öldü o vakte kadar hala aşırı derece aktifti w3 ki yarıştığım adamlar oldschool yılların tecrübesi adamlardı; belki gözünde büyük yetenek kıstası değil ama sc2den hala 10 kat yetenek isteyen bi oyun olduğuna inanıyorum (neden sc2 oynuyorum peki sadece türk ortamı için wc3'te evet öldü 5-10 adam var zaten 2hafta da bir dışarda görüşüp takıldığım adamlar) ki en son düzenlediğim wc3 lan party ye "Oyman, Venom, ZachTT" oynamaya , Hero, İmperial gibi efsane isimler de sadece muhabbet için istanbuldan katıldı, ve taaaaa zonguldaktan ödülsüz LAN party ye 2 kişi geldi, sc2 ufak ödüle bile bırak yakın şehirlerden adam gelmeyi, istanbul içindekiler bile vakit ayırıp gelemiyor :) .Sonracığıma 7yıl boyunca her fifa oyununu sadece 1 kez oynayıp beğenmediğim bi oyunken(pesçiyim ps2den) fifa11 beğenip gittim orj aldım 2gün sonra; kaliteli oyun hakkını vermek için, 30 ladder attım noname girdigim wgt de ilk gruplarda 2 milli oyunculu gruptan 1. , son 8deki gruplarda 1 milli oyunculu grupta yine 1. olarak finale kadar geldim ki maç vermedim kimseye, final maçında da bo3 öne geçip 1-2 yenildim. huun said: boşverin beyler, uzatmayın. herkes istediği gibi kullansın işte oyunu. yani ben de topici açarken adayım diye geldim hurra tüm oylar bana gibi bi niyetim yoktu :) huun said: yılın oyuncusu zaten çok geniş bir konu. hangi açıdan ele almak lazım derseniz, bence yurtdışındaki turnuvalarda oynadığı oyunda en çok kendinden bahsettiren, en yüksek dereceyi alan olsun yılın oyuncusu. _Spartacus_ said: En çok katılımı bir faktör olarak alacaksak ki katılımın ötesinde ; ESL go4sc2 Round 7 Rank# 9~16 (1024 players) Craft Cup#39 Quarter Final Rank# 5~8 (512 players) yurtdışı turnuvalarda bundan iyisini yapan da çıkmadı :P sugosu craftcup çeyrek finali var benden başka 128kişinin katıldığı vakitlerde :) yani uzun lafın kısası EN İYİ SC2ci olarak adayım gibi bişi demedim zaten ama en iyi (zaten benden başka 2 fps oyunu oynayan bikaç kişi cs+pointblank cs+cod4 falan var) multigamer olarak girmiştim 3 farklı oyunda ödül alan biri olarak kısa bi sürede... nasıl gerilmiş bu topicte sinirler bu kadar hala anlamadım neyse...
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sliple bugün 1v1 atıyoruz, reconda bi baktım orbital command yok, harita dört döndüm her yerde brx arıyorum, sonra adam demesin mi orbital'ı unutmuşum. orada çok kızdım kendisine, oyundan çıkıp hemen oyman'a attım oyumu.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 HAHHAHAHAHAA yapıyor ya öyle.Geçen bana karşıda güç basmayı unutmuş.yendim keratayı
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 huun said: sliple bugün 1v1 atıyoruz, reconda bi baktım orbital command yok, harita dört döndüm her yerde brx arıyorum, sonra adam demesin mi orbital'ı unutmuşum. orada çok kızdım kendisine, oyundan çıkıp hemen oyman'a attım oyumu. abi bide şu var barakayı gittim basein içinde köşeye attım sen de göremedin beni tanıyan adam direk eli ayağına dolaşıyor proxy var diye ... orbitali de unutmuşum :D xelnaga towerlardan bakıyordum da probeun dört döndü etrafta :D
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 @Sleeep: Ben senin "en iyi SC2 oyuncusu" olarak oy istediğini söylemedim ama "SC2 kazansın" diye oy isteniyorsa, o zaman SC2'de yaptıklarınla bu ödülü ne kadar hak ettiğin tartışma konusu olur. Ben senin ne WC3'te ne de FIFA'da nasıl oynadığını bilmiyorum ve tıpkı CS'cilerin nasıl oynadığını bilmediğim gibi. WC3 ve FIFA'da kazandığın başarıların ne kadar önemli olup olmadığını da bilmiyorum. Bu oyunları oynayan ne kadar iyi oyuncu olduğunu bilmediğim için o başarıları elde etmek için gereken yeteneği de bilmiyorum, WC3'ü tahmin edebiliyorum gerçi. CS'ciler için de bu yazdıklarımın aynısı geçerli. Nasıl onlara bilmediğim bir oyunda aldıkları başarıdan dolayı oy vermiyorsam, bu oyunlardaki başarıları da göze alamam. "SC2 kazansın" diye oy isteniyorsa ben de bildiğmi oyun olan SC2'den bakarım, onda da "yılın oyuncusu"luk bir şey göremiyorum. Darvin ve Tempest'ın FIFA ve WC3'te başarıları olmamasına rağmen bu adaylığa daha uygun olduğunu düşünüyorum. Bu benim oyunculuk hakkında kişisel görüşüm sonuçta, bir oyunda büyük başarı, birkaç oyunda daha küçük başarılara kıyasla daha önemli benim gözümde. Başkası senin yaptığını daha büyük bir başarı olarak görebilir.
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ay çok kıskandım lan ben de yılın oyuncusu olmak istiyorum. hadi hep birlikte half life2ye başlayın
doubtful Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Ben sleeep'e gönüllerin birincisi olduğundan dolayı oy verdim mesela. Yılın "komünitenin gönlünü kazanan" oyuncusu. Edit: Evet itiraf ediyorum komünite benim.
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 pentagram çok çalışıyor gizliden gizliye hahahahahah
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ulan sleep snn en iyi sc2 oyuncusu secilmen benim en iyi NBA oyuncusu secilmemle eş değer. düşün ne kadar alakasız kanka :D
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 abi güvendiğim 1 yer var ordan sağlam destek alırsak.cs ciler uzaylılara başvursa yinede kazanamaz anketi AHAHHh
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bu konu da bile paragraf paragraf tartışmışsınızya sizlere diyecek kelime bulamıyorum...Burası Türkiye burada herkes kendine göre gosu kendine göre day9 kendine göre gsl kurucusu.....Ne değişir Sleeep 2010 en iyi oyuncusu olmuş olmamış.Maksat Mete'nin dediği gibi community desteği.Yoksa orada ahmet olmuş mehmet olmuş tartışması yapılacaksa aramızda bence kimse oraya layık olamaz...
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Oylamaya bile değmeyecek çok saçma bir anket.
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bu arada belirteyim benim de CraftCup 1024kişide RO32 ye kalmışlığım vardır. lütfen kayda geçilsin, aheahehae o yüzden yılın en başarılı oyuncusu benim. o yüzden tartışmayı bırakalım işimize bakalım. oysa oy veren verir. birbirinizi kırmayın. siz farketmezsiniz ama "ben düşüncemi söylüyorum" ayakları bu tarz herkes tarafından okunan takip edilen tartışmalarda, ilişkileri bozar araya soğukluk girer. bu şekilde eğlenip geyiği yapılacak bi konu için dürüstlük abidesi olmaya, hat bildirmeye, gerilmeye gerek yok hiç. 2-3 ay önceki bi hararetli tartışmada da dedim. yine diyorum zaten bi avuç insanız. daha önce gaze gelip bu şekilde insanları kırdığım için biliyorum hiç gerek yok, inanın. sora hepsinden teker teker özür diledim gerçi... her neyse, zamanında komunite için az da olsa bi şeyler yapmaya çalışmış biri olarak fikrimi belirtebileceğimi düşündüm. yani yapacağınız şey linke tıklayıp bir mouse kliklemek bunun için ne kanser olacaksınız ne de oylamayı kazanan kişi başbakan olacak. verin oy gitsin. eğer o listenin haksız olduğununu düşünecek kadar bu konuda hassassanız bu konuda duyarlıysanız, azcık daha uğraşıp o listeyi yapanların arasına girin. biz burda 100 sayfa kafa patlatsak da o liste değişmeyecek. HİÇ GEREK YOOOOOOK... tartışmaya yani :)
Tempest Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Belegurth said: bu arada belirteyim benim de CraftCup 1024kişide RO32 ye kalmışlığım vardır. lütfen kayda geçilsin, aheahehae o yüzden yılın en başarılı oyuncusu benim. o yüzden tartışmayı bırakalım işimize bakalım. oysa oy veren verir. birbirinizi kırmayın. siz farketmezsiniz ama "ben düşüncemi söylüyorum" ayakları bu tarz herkes tarafından okunan takip edilen tartışmalarda, ilişkileri bozar araya soğukluk girer. bu şekilde eğlenip geyiği yapılacak bi konu için dürüstlük abidesi olmaya, hat bildirmeye, gerilmeye gerek yok hiç. 2-3 ay önceki bi hararetli tartışmada da dedim. yine diyorum zaten bi avuç insanız. daha önce gaze gelip bu şekilde insanları kırdığım için biliyorum hiç gerek yok, inanın. sora hepsinden teker teker özür diledim gerçi... her neyse, zamanında komunite için az da olsa bi şeyler yapmaya çalışmış biri olarak fikrimi belirtebileceğimi düşündüm. yani yapacağınız şey linke tıklayıp bir mouse kliklemek bunun için ne kanser olacaksınız ne de oylamayı kazanan kişi başbakan olacak. verin oy gitsin. eğer o listenin haksız olduğununu düşünecek kadar bu konuda hassassanız bu konuda duyarlıysanız, azcık daha uğraşıp o listeyi yapanların arasına girin. biz burda 100 sayfa kafa patlatsak da o liste değişmeyecek. HİÇ GEREK YOOOOOOK... tartışmaya yani :) çok şekersinnn
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 E vermeyin oy yazıp çıkmak ne kolay konuya aslında. Ne kadar gereksiz konu uzadı. En başında bu ankete kimlerin gireceğini seçen zaten buradaki adamlar. En çok oy alan 10 kişiyi ankete koyacağız dediler, onun konusu da açıldı bu forumda. Girip beğendiğiniz, istediğiniz adamın nickini oraya yazmak çok zor değildi. Sleeep'e oy vermek zorunda da değil kimse, yukarıda yazdığım gibi vermiyorum lan oy deyip geçin abi neyin tartışmasındasınız? Yılın oyuncusu sleeep değil? Xylm midir? Sleeep'ten daha fazla mı başarısı var. Biliyor musunuz onları? 2 kişi yarışıyor bir şekilde bu ankette, hiç fikriniz olmasa da ulan bu herifle en azından merabam var deyip oy verilir. Nedir yani?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Tamam abicim bu post dan sonra daha o niye var şu niye yok,niye oylamalıyım gibi sorular sormayalım.Tamam isteyen boş oy atsın (ble ble).Bedavaya burda bir birimizin gözünü oymaya gerek yok. Dahada bu adam niye var şu olmalıydı diyene 2010' un mağduru yapıcam.Hepinizi öpüyorum.
artstvol Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi oradaki anketi ne kadar ciddiye aldınız ya.orada oy atanların %60 ı 18 nin altında falan dediniz bildiniz,ki öyledir zaten.veletlerin gözüne girmek için mi burada millet birbirini yiyecek :D bırakın kim olursa olsun 1. ayrıca,sleeepin sadece sc olarak 2010 başarılarına bakılmıyor.w3 ile fifa'yı da katınca tabi başarılı oluyor adam.o olmasın da ben mi olayım. spartacus'un yazdıklarını da anlayabiliyorum.''Sc'de yılın türk oyuncusu'' olarak baktığımız zaman da,bu kez de sorunun cevabı sleeep değil,tempest. herkes bir yandan haklı da işte o kadar önemli bir anket değil bence,tartişmaya değecek kadar. ayrıca bu yılki tüm ödüller için,(yani sadece gaming değil oscar,nobel,mtv,grammy,altın portakal,altın küre,tubitak vs.) adayım memphis'tir.
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ilk ankette ( forumda açılan , aday adayları anketi ) spartacus ve memphis'in adı geçmiyodu :( üzülmüş adamlar aehaeuaehaeu
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Beynine, kendi konuştuğun dilde yazılanları okuyup anlayamayacak kadar az oksijen gitmesine rağmen hayat dolu olman göz yaşartıcı.
Tempest Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dattebayo o posttan sora sana memphle sparcatus ne dese haklı..
Öne çıkan mesajlar