Ne diye çemkirdin şimdi anlamadım ki.WCG yi ESCW yi falan kazanmış adamı tanımışlar demenin neresinde yalnış var.Ben bildiğimi,dinlediğimi söyledim.Hatta bilgimin olmadığınıda belirttim.
E dışarda bir maç alamayan adam hepinizi yenmişse siz dahada kötüymüşsünüz abi buradan bu çıkar.Kaldıki Excello clanında oynadığını biliyorum mesela venomun.Her yoldan geçeni almazlar excelloya.
Abi cs cilere diyorsunuz ama siz bu yaşta adamsınız bir birinizi takdir edemiyorsanız denecek pek laf yok.
e iste sen dedinki cs local sc w3 falan yurt dısında akıoduk herkez bizi tanıodu
bende dedimki öyle bi dünya hiç bi zaman olmadı
ben oyle diyince sen dedinki tamam tamam sende iyisin seninde adını yazıorum ( w9f8yadsoıf bq8wehtlsd )
sonra ben gercekleri yazınca çemkirmis oldum
ve olay TAMAM OZAMAN ADAMLAR YURT DISINDA 0 DILAR AMA SIZI YENDIILLER NABEERRRR?? taktir etmeyi bilmiosunuz cok acizsizniz moduna girdi suanda
bu forumda zaten o olayı hic anlayamadım dogruları söyleyince bi anda kendimi sidik yarısının icinde buluom :p
bak dediğim konu ; cs ciler her 10 maçından 8 si türklerle.Bunların yurt dışında yenilme şansı bile yılda 2 3 kere oluyor.Sen ben vsvs ise her organizasyonumuz nerdeyse dışarı ile.Sleeep mesela mouz.streloku yeniyor,atıyorum sugosu tarsonu yeniyor.Ama sıradan cuplar aracılığı ile adlarını duyuruyorlar demek istediğim buydu.He iyi oynayıp herkesi düzmek ayrı bir meziyet.Ama en azından türkiye dedinmi sana şu şu oyuncular var bildiğim diyorsa,demekki hatırı sayılır bişiler yapmışlar.Sen wcg yi kazanıp gitsen çinli wc3 cüde memphisi biliyorum türkyieden dese,burda bir hata görürmüsün?Kastımda bundan yana.Ne venomun avukatlığını yada propagandalığını yapıyorum nede sana laf sokma derdindeyim.İyi oyuncularınızıda bilmediğimi,sadece türkiyede uluslararası organizasyonları kazanıp giden adamı en azından bileceklerini söledim.Şimdi git bir iskoça türkiyeden takım sor gs fb den sonra bursaspor der.Demek istediğim sadece öyle yada böyle dışardaki takımlarda oynayan bir şekilde aktif organizasyonlara katılan oyuncu ismini unutmazlar.
Öne çıkan mesajlar