Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESL 2010 Yılın Oyuncusu Anketi Başladı

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

TD)Pentagram said:

Abi ben wc3 cü değilim,camianızıda bilmiyorum sc2 ye geçenleri söledim.tamam sende varsın kızama =D.Ama gerek aldıkları dereceler,gerek oynadıkları takımlardan yola çıkarak söyledim.Adam 2 kere wcg, acon,eswc almış.Bukadar derece alan adamı tanımayıp benimi tanıyacaklar.

Seni tanımayan mı var :P
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

Abi ben wc3 cü değilim,camianızıda bilmiyorum sc2 ye geçenleri söledim.tamam sende varsın kızama =D.Ama gerek aldıkları dereceler,gerek oynadıkları takımlardan yola çıkarak söyledim.Adam 2 kere wcg, acon,eswc almış.Bukadar derece alan adamı tanımayıp benimi tanıyacaklar.

ya ne alak eswc almıs gidememis, wcg de win alamamıs acon aynı
bitane kazandıgı mac yok venomun
zach zaten hani ne kadar alakasız oldugunun bi gostergesi ondan hic bahsetmicem
kıskanma konusuna gelince, o ne alak onu hic anlamadım yani ben herkezi yeniodumda beni nie yazmadın tarzı bi msgmı attım
yok yani yenemedik, yenmeyi gec alakamız olmadı zamanında
bi gravedigger bi ara max 2-3 hafta formdaydı oda wcg de 1 win mi ne alabildi o haliyle
hangi tanınmadan bahsediosunki
hayır bilmiosan yazma bisey, yazmak istiossan bi arastırda yaz, hayal gücünde biseyler canlandırıp gercekmis gibi yazıosun inancak insanlar valla
Sosyal ağlarda paylaş

Yurt dışına gitmek bi kıstas olmamalı bence ya, çok saçma. En son işte bu Darkpassage guildi point blank için koreye gitmiş, adamların videolarına baktım "Yar*** Ye KOREAAA" diye tribun yapmis videoya cekmisler. Maç videolarına bakiosun kimseden ses çikmiyo Türk takimi "GELL GELL GELLL KOOOOOOŞŞ YTEEEESAASSSSé bagirio hanzo gibi. Oyman ile Koreye gittigimizde mesela adam Age of Mythology'den gitti 4 kişi vardı turnuvada, adamlar hayatlarında ilk kez oynuyodu. Ben hem unrealdan hem warcrafttan finale kaldım, ki yendiğim oyuncular arasında zach ve venom da vardı. Ben imbayım yada oyman çok kötü demiyorum, sadece yurt dışına gitme kıstası saçma. Türkiye'de lay lay lom turnuva kazanıyoken korede 1 tane maç kazanamadım, hatta 40küsür e -1 mi ne maçım var.

Türkiye'de tanınmış 1 tane oyuncu var, ona da saygı duymak lazım

Yavaş Tıkla Bozulmasın

HARRIS

Sosyal ağlarda paylaş

Ne diye çemkirdin şimdi anlamadım ki.WCG yi ESCW yi falan kazanmış adamı tanımışlar demenin neresinde yalnış var.Ben bildiğimi,dinlediğimi söyledim.Hatta bilgimin olmadığınıda belirttim.
E dışarda bir maç alamayan adam hepinizi yenmişse siz dahada kötüymüşsünüz abi buradan bu çıkar.Kaldıki Excello clanında oynadığını biliyorum mesela venomun.Her yoldan geçeni almazlar excelloya.

Abi cs cilere diyorsunuz ama siz bu yaşta adamsınız bir birinizi takdir edemiyorsanız denecek pek laf yok.
Sosyal ağlarda paylaş

w3 te bildiğim kadarıyla wcg ye gidip taşşaklarını gösterebilen tek adam Bu.Hero'dur
wcgye gidip gruplardan çıktı (2. olarak sanırım)
son 32 maçında pc sinde mouse/klavye driverı yüklü değil ...
etrafta hakem arıyor olaya el koycak bu arada maçlar başlamış ...
5dk sonra bi hakem geliyor yanına niye başlamadın hala diyor...
driver yok aga diyince, o zaman rakibe win veriyorum 1-0 geridesin 2. maça geçin diyor...
bu morallede 2. maç yenilip geliyor(tamam normalde yenicekti kesin demiyorum ama yenebiltesi olan arjantin oyuncusuydu öle ünlü pro falan değildi) t_T

sonralarda kode5 türkiye elemelerini kazandıki katılım pahalı bi turnuvaymş ... çin bileti kazandı organizatör iflas açıkladı götürmedi...
bi yerden sonra da adam soğudu gg.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

Ne diye çemkirdin şimdi anlamadım ki.WCG yi ESCW yi falan kazanmış adamı tanımışlar demenin neresinde yalnış var.Ben bildiğimi,dinlediğimi söyledim.Hatta bilgimin olmadığınıda belirttim.
E dışarda bir maç alamayan adam hepinizi yenmişse siz dahada kötüymüşsünüz abi buradan bu çıkar.Kaldıki Excello clanında oynadığını biliyorum mesela venomun.Her yoldan geçeni almazlar excelloya.

Abi cs cilere diyorsunuz ama siz bu yaşta adamsınız bir birinizi takdir edemiyorsanız denecek pek laf yok.

e iste sen dedinki cs local sc w3 falan yurt dısında akıoduk herkez bizi tanıodu
bende dedimki öyle bi dünya hiç bi zaman olmadı
ben oyle diyince sen dedinki tamam tamam sende iyisin seninde adını yazıorum ( w9f8yadsoıf bq8wehtlsd )
sonra ben gercekleri yazınca çemkirmis oldum
ve olay TAMAM OZAMAN ADAMLAR YURT DISINDA 0 DILAR AMA SIZI YENDIILLER NABEERRRR?? taktir etmeyi bilmiosunuz cok acizsizniz moduna girdi suanda
bu forumda zaten o olayı hic anlayamadım dogruları söyleyince bi anda kendimi sidik yarısının icinde buluom :p
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

TD)Pentagram said:

e iste sen dedinki cs local sc w3 falan yurt dısında akıoduk herkez bizi tanıodu
bende dedimki öyle bi dünya hiç bi zaman olmadı
ben oyle diyince sen dedinki tamam tamam sende iyisin seninde adını yazıorum ( w9f8yadsoıf bq8wehtlsd )
sonra ben gercekleri yazınca çemkirmis oldum
ve olay TAMAM OZAMAN ADAMLAR YURT DISINDA 0 DILAR AMA SIZI YENDIILLER NABEERRRR?? taktir etmeyi bilmiosunuz cok acizsizniz moduna girdi suanda
bu forumda zaten o olayı hic anlayamadım dogruları söyleyince bi anda kendimi sidik yarısının icinde buluom :p

bak dediğim konu ; cs ciler her 10 maçından 8 si türklerle.Bunların yurt dışında yenilme şansı bile yılda 2 3 kere oluyor.Sen ben vsvs ise her organizasyonumuz nerdeyse dışarı ile.Sleeep mesela mouz.streloku yeniyor,atıyorum sugosu tarsonu yeniyor.Ama sıradan cuplar aracılığı ile adlarını duyuruyorlar demek istediğim buydu.He iyi oynayıp herkesi düzmek ayrı bir meziyet.Ama en azından türkiye dedinmi sana şu şu oyuncular var bildiğim diyorsa,demekki hatırı sayılır bişiler yapmışlar.Sen wcg yi kazanıp gitsen çinli wc3 cüde memphisi biliyorum türkyieden dese,burda bir hata görürmüsün?Kastımda bundan yana.Ne venomun avukatlığını yada propagandalığını yapıyorum nede sana laf sokma derdindeyim.İyi oyuncularınızıda bilmediğimi,sadece türkiyede uluslararası organizasyonları kazanıp giden adamı en azından bileceklerini söledim.Şimdi git bir iskoça türkiyeden takım sor gs fb den sonra bursaspor der.Demek istediğim sadece öyle yada böyle dışardaki takımlarda oynayan bir şekilde aktif organizasyonlara katılan oyuncu ismini unutmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

he he öyle csciler yabancılarla hic mac atmıo
sleeep gosuları farmlıo ( yanlıs anlamayın cheesle 1 win aldı falan sanmayın bildin sleeep dedimi strelok falan bi gerilio )
yabancılara -Bursa? diyince
yabancılar: IYI TAKIMDIR! dio
venom diyince zaten oyuncular klavyeyi bırakıp kacıodu
ne güzelmis ya dsfgsd
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

he he öyle csciler yabancılarla hic mac atmıo
sleeep gosuları farmlıo ( yanlıs anlamayın cheesle 1 win aldı falan sanmayın bildin sleeep dedimi strelok falan bi gerilio )
yabancılara -Bursa? diyince
yabancılar: IYI TAKIMDIR! dio
venom diyince zaten oyuncular klavyeyi bırakıp kacıodu
ne güzelmis ya dsfgsd

abi sen fena içerlemişsin yahu.Bursa venom bunlar direk sana anti tabi anlarımda.Bursa türkiyede şampiyon olup gittiyse bursanın çok iyi olduğunu değil,beşiktaşın fenerin leş olduğunu gösterir.Venom türkyiede 4 kere cup kazanmışsa,seni loserden gelip elemişse bu venomun gosu olduğunu değil senin kötü olduğunu gösterir.

keşke herkes sleeep kadar aktif olup uğraşsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Önce şakaya vurayım dedim işi yukardaki postta gördüğünüz gibi. Ama yazılan mesajları görünce bu konuda az çok bilgisi olan biri olarak kendimce bazı doğru noktalara parmak basmak istedim.

Öncelikle Türkiyede efsane olmuş bir gamer yok. Dünyanın tanıyıp saygı duyduğu ve kabullendiği adamlarımız kesinlikle yok. Sadece kısmi başarı gösteren ve oyuna uzun süre emek verip tanınmış oyuncularımız mevcut. Kim dir peki bu adamlar?

Venom: Venom ladderda uzun süre iyi oyunculara karşı winler aldı. Kimse bunu yadırgayamaz. Bir çok türkün yenemediği oyuncuları yendi. Ama adamın wcg finallerindeki performansı çok kötü. Ladderda yaptığı winlere kıyasla venom başarısız oldu. Bu venomun kötü oyuncu olduğunu göstermez ama okadar ladder maçı ve ladderdad kazandığı maçları kıyas ettiğimiz zaman yabancı turnuvalarda daha fazla başarılı olması gerekirdi. Bu açıdan venom emekçi bir oyuncu ve istikrarlı bir oyuncu ama bir turnuva oyuncusu değil.

Hero: Hero yetenekli bir oyuncu kimse bunu red edemez. Ladderda venom ve zach kadar tanınmış bir oyuncu değil. Ama wcg finallerine kalıp orda gruptan çıkması gerçek anlamda büyük bir başarı. Hero turnuva oynamayı çok iyi beceriyor. Tüm türkiyede düzenlenen strateji oyunlarından wcg finallerine giden kişiler arasında tek gruptan çıkan kişidir. Bu anlamda kendisini takdir etmemiz lazım.

Sugosu: Sugosu venomla heronun tam ortası karaktarde bir oyun tarzına sahip. Hem ladderda tanınıyordu hemde kısmen turnuvalarda başarılı idi. Onun şansızlığı sc1 wcg türkiyeden çabuk kalktı. Oda katıldığı wcg final gruplarda ilk2'yi 3kişiyle paylaşıp playofflarda elendi. Gerçek anlamda tanınan türk oyunculardan biriydi. Fakat oda gerçek anlamda avrupadaki oyuncular arasına damga vuramadı.

Zach: Zach uzun süre ladderda iyi oyuncular yenmiş olmasına rağmen turnvuvalarda üst seviyeye ulaşamadı. İstikrar açısından iyi olsada winner tarzı bir oyuncu değil.

Squ: Oyuncluğu çok iyi bilmesine rağmen konsantrasyon problemi olduğundan bence kendini geliştiremedi. Belkide zaman ve ders problemleri yüzünden vs.

Harris: Geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

entrikalar dönüyo lan. yalnız şu ana kadar hwa takımından tanıdığım ( gördüğüm desem daha doğru olur belki de ) elemanlardan bi' düzgün fevax'i tanıdım. diğerleri kumda oynasın. nedir bu kıskançlıklar onu da anlayamadım ki.

okudum sinirlendim lan. mis gibi tespit yaptım bi yorum gelmedi adam tek veletçe hareketiyle 2 sayfa post topladı. olmadı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Öncelikle Türkiyede efsane olmuş bir gamer yok. Dünyanın tanıyıp saygı duyduğu ve kabullendiği adamlarımız kesinlikle yok.

noldu kıskandınmı oyman pentegram seni saymadı die
kıskanç seni

türkiyede tanınmıs oyuncu yokmuss, halbüki bi zach dendimi ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...