Sleeep Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 haber linki ; http://www.esl.eu/tr/news/152552/ anket linki ; http://www.esl.eu/tr/poll/39423/ multigamer olarak adayım :D StarCraft II ElectroWorld & Level StarCraft II Cup Rank #2 (sc2 normal edition + ozone gaming mouse rev.2) ESL StarCraft II Autumn Cup Rank #3 (esl premium membership) ESL go4sc2 Round 7 Rank# 9~16 (1024 players) ESL Exper Starcraft II Ladder #3 (Intel Core i7-2600 Processor) Craft Cup#39 Quarter Final 5~8 (512 players) WarCraft III ESL Lenovo WarCraft 3 Ladder Rank #2 (Lenovo IdeaPad u-550) FIFA 11 Asus Wgt Rank #2 HWA Trilogy Tour Fifa 11 Rank#2 (Ttesports Shock headset, Challanger keyboard, Black Mouse, Conkor mousepad) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Tempest'ın ya da Darvin'in olmaması garip olmuş. SC2'den bir oyuncu aday olacaksa bu iki oyuncudan biri (ya da ikisi) olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 _Spartacus_ said: Tempest'ın ya da Darvin'in olmaması garip olmuş. SC2'den bir oyuncu aday olacaksa bu iki oyuncudan biri (ya da ikisi) olmalıydı. http://forum.paticik.com/read.php?39,5421083 şurda ankete gircek oyuncuların seçimi vardı ordan yola çıkarak hazırlandı katılımcılar mete açmıştı topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Sleeep said: _Spartacus_ said: Tempest'ın ya da Darvin'in olmaması garip olmuş. SC2'den bir oyuncu aday olacaksa bu iki oyuncudan biri (ya da ikisi) olmalıydı. sleeep gayet iyi bir aday bence :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sakalımda var ama dinletemedimki sözümü.ilgi alaka gösterseydiniz şimdiye orda daha çok sc ci olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 diğer oyunların sahip olduğu kitleyi düşününce sc için 2 oyuncu kafidir listede. sistemi sömürüp esl'i gerçeklerden kopartmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 SC'den az oyuncu var demedim ben zaten. 2 oyuncu olacaksa Darvin ve Tempest olmalıydı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 xylm %90 alır bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 beyler son güne kadar pek katılım yapmayın.son gün vericez ayarı.Önce bjk tribünü gibi 1 2 3 Şİİİİİ yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… esltr Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Siz yine bi şeyler karıştırıyosunuz ama du bakalım, hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sleeep Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 beyler cs ciler kırbaçlıyor bi el atın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 silip şunun son gününü öğrenip bildireversene bana olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SnailBey Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 1. yle 1w1 yaparım her oyunda farketmez. alırım kupasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sleeep Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 TD)Pentagram said: silip şunun son gününü öğrenip bildireversene bana olurmu anket başlangıcından itibaren 1 hafta ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 tamam daha var.bırak 5 gün daha 1.lik keyfi yapsınlar.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Memphis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 verdim sleeepe oy ama cs nin lameri coktur gecemezsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… IntoTheRain Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 TD)Pentagram said: sakalımda var ama dinletemedimki sözümü.ilgi alaka gösterseydiniz şimdiye orda daha çok sc ci olurdu. sc tarihinin en alakasız comminitysi ile karşı karşıyayız walla bu sc2 de. adamların trollük ve geyik harici hiç bir şey umurlarında deil ne bekliodun ki mete ? sleep gl bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LM Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 IntoTheRain said: TD)Pentagram said: sakalımda var ama dinletemedimki sözümü.ilgi alaka gösterseydiniz şimdiye orda daha çok sc ci olurdu. sc tarihinin en alakasız comminitysi ile karşı karşıyayız walla bu sc2 de. adamların trollük ve geyik harici hiç bir şey umurlarında deil ne bekliodun ki mete ? sleep gl bro. katılıyorum, şu ana kadar gördügüm en boş communty sc2 tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 LM said: IntoTheRain said: TD)Pentagram said: sakalımda var ama dinletemedimki sözümü.ilgi alaka gösterseydiniz şimdiye orda daha çok sc ci olurdu. sc tarihinin en alakasız comminitysi ile karşı karşıyayız walla bu sc2 de. adamların trollük ve geyik harici hiç bir şey umurlarında deil ne bekliodun ki mete ? sleep gl bro. katılıyorum, şu ana kadar gördügüm en boş communty sc2 tayfası Kaç tane sc2 tayfası var totalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bişey dicem yanlış anlamazsanız, bu e-gaming'de yurtdışına en çok açılmış olan oyun/oyuncular hangileri? sc tayfası çok başarılı değildi sanki uzaktan takip ettiğim kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Memphis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 VoodooRush said: LM said: IntoTheRain said: TD)Pentagram said: sakalımda var ama dinletemedimki sözümü.ilgi alaka gösterseydiniz şimdiye orda daha çok sc ci olurdu. sc tarihinin en alakasız comminitysi ile karşı karşıyayız walla bu sc2 de. adamların trollük ve geyik harici hiç bir şey umurlarında deil ne bekliodun ki mete ? sleep gl bro. katılıyorum, şu ana kadar gördügüm en boş communty sc2 tayfası Kaç tane sc2 tayfası var totalde? communty ile sc2 arasına virgün koymamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dattebayo Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 10 kişiden 9'u sc2 oyuncusu olsaydı ne olurdu ki ? bir kişi 1. olacak sonuçta. hatta tek kişinin gönderilmesi bi sc2 oyuncusunun kazanma ihtimalini arttırırdı. örneğin an itibariyle sleeep de 50 oy varken waradmiral'da 4 oy var. toplayın 50 ile 4'ü kaç etti ??? 9/10 olayını anlayamayanlr için : olasılık hesabı değil ki bu "NE KADAR FAZLA SOKSAK IYI LAN REUOHEEHEHAEHEAHEH" diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ahmedinejad said: bişey dicem yanlış anlamazsanız, bu e-gaming'de yurtdışına en çok açılmış olan oyun/oyuncular hangileri? sc tayfası çok başarılı değildi sanki uzaktan takip ettiğim kadarıyla? CS ciler anca yılda 1 kere global organizasyon(dreamhack)olursa katılırlarsa katılabiliyorlar.başka türlü yurt dışına cs cilerin pek kontağı yok.her 10 cs ciden 8 i local kalıyor.Yurt dışı ile alakası olmuyor. SC2 bilindiği üzere global olduğu için local kalmıyorsun.şuanki Sc2 cilerden; Sugosu,beeswax,thrall,ille, oyuncu olarak kendisini öteden beri tanıtmışlar.gerisi local şuanlık.Broodwarda yaptılar bu ünü.Sugosu başlarda yine her turnuvada tepelere gidiyordu da oda biraz saldı.Yine aynı kadro diyebilirim. (dota,wc3 de buna katılabilir oyuncularını pek tanımıyorum ama Dota dan SoD takımı,wc3 dende venomlar,zacth lar falan tanıtmış kendisini) daa eski tarihlerde çok gosu olmuşta isimlerini bilmediklerim vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Memphis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tabi canım w3 de venom ve zach dedimi avrupa bi aya kalkar onunu ilikler saygı durusuna gecerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Abi ben wc3 cü değilim,camianızıda bilmiyorum sc2 ye geçenleri söledim.tamam sende varsın kızama =D.Ama gerek aldıkları dereceler,gerek oynadıkları takımlardan yola çıkarak söyledim.Adam 2 kere wcg, acon,eswc almış.Bukadar derece alan adamı tanımayıp benimi tanıyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sakalımda var ama dinletemedimki sözümü.ilgi alaka gösterseydiniz şimdiye orda daha çok sc ci olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 diğer oyunların sahip olduğu kitleyi düşününce sc için 2 oyuncu kafidir listede. sistemi sömürüp esl'i gerçeklerden kopartmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 SC'den az oyuncu var demedim ben zaten. 2 oyuncu olacaksa Darvin ve Tempest olmalıydı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 xylm %90 alır bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 beyler son güne kadar pek katılım yapmayın.son gün vericez ayarı.Önce bjk tribünü gibi 1 2 3 Şİİİİİ yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esltr Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Siz yine bi şeyler karıştırıyosunuz ama du bakalım, hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 beyler cs ciler kırbaçlıyor bi el atın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 silip şunun son gününü öğrenip bildireversene bana olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 1. yle 1w1 yaparım her oyunda farketmez. alırım kupasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 TD)Pentagram said: silip şunun son gününü öğrenip bildireversene bana olurmu anket başlangıcından itibaren 1 hafta ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 tamam daha var.bırak 5 gün daha 1.lik keyfi yapsınlar.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 verdim sleeepe oy ama cs nin lameri coktur gecemezsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 TD)Pentagram said: sakalımda var ama dinletemedimki sözümü.ilgi alaka gösterseydiniz şimdiye orda daha çok sc ci olurdu. sc tarihinin en alakasız comminitysi ile karşı karşıyayız walla bu sc2 de. adamların trollük ve geyik harici hiç bir şey umurlarında deil ne bekliodun ki mete ? sleep gl bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 IntoTheRain said: TD)Pentagram said: sakalımda var ama dinletemedimki sözümü.ilgi alaka gösterseydiniz şimdiye orda daha çok sc ci olurdu. sc tarihinin en alakasız comminitysi ile karşı karşıyayız walla bu sc2 de. adamların trollük ve geyik harici hiç bir şey umurlarında deil ne bekliodun ki mete ? sleep gl bro. katılıyorum, şu ana kadar gördügüm en boş communty sc2 tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 LM said: IntoTheRain said: TD)Pentagram said: sakalımda var ama dinletemedimki sözümü.ilgi alaka gösterseydiniz şimdiye orda daha çok sc ci olurdu. sc tarihinin en alakasız comminitysi ile karşı karşıyayız walla bu sc2 de. adamların trollük ve geyik harici hiç bir şey umurlarında deil ne bekliodun ki mete ? sleep gl bro. katılıyorum, şu ana kadar gördügüm en boş communty sc2 tayfası Kaç tane sc2 tayfası var totalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bişey dicem yanlış anlamazsanız, bu e-gaming'de yurtdışına en çok açılmış olan oyun/oyuncular hangileri? sc tayfası çok başarılı değildi sanki uzaktan takip ettiğim kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 VoodooRush said: LM said: IntoTheRain said: TD)Pentagram said: sakalımda var ama dinletemedimki sözümü.ilgi alaka gösterseydiniz şimdiye orda daha çok sc ci olurdu. sc tarihinin en alakasız comminitysi ile karşı karşıyayız walla bu sc2 de. adamların trollük ve geyik harici hiç bir şey umurlarında deil ne bekliodun ki mete ? sleep gl bro. katılıyorum, şu ana kadar gördügüm en boş communty sc2 tayfası Kaç tane sc2 tayfası var totalde? communty ile sc2 arasına virgün koymamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 10 kişiden 9'u sc2 oyuncusu olsaydı ne olurdu ki ? bir kişi 1. olacak sonuçta. hatta tek kişinin gönderilmesi bi sc2 oyuncusunun kazanma ihtimalini arttırırdı. örneğin an itibariyle sleeep de 50 oy varken waradmiral'da 4 oy var. toplayın 50 ile 4'ü kaç etti ??? 9/10 olayını anlayamayanlr için : olasılık hesabı değil ki bu "NE KADAR FAZLA SOKSAK IYI LAN REUOHEEHEHAEHEAHEH" diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ahmedinejad said: bişey dicem yanlış anlamazsanız, bu e-gaming'de yurtdışına en çok açılmış olan oyun/oyuncular hangileri? sc tayfası çok başarılı değildi sanki uzaktan takip ettiğim kadarıyla? CS ciler anca yılda 1 kere global organizasyon(dreamhack)olursa katılırlarsa katılabiliyorlar.başka türlü yurt dışına cs cilerin pek kontağı yok.her 10 cs ciden 8 i local kalıyor.Yurt dışı ile alakası olmuyor. SC2 bilindiği üzere global olduğu için local kalmıyorsun.şuanki Sc2 cilerden; Sugosu,beeswax,thrall,ille, oyuncu olarak kendisini öteden beri tanıtmışlar.gerisi local şuanlık.Broodwarda yaptılar bu ünü.Sugosu başlarda yine her turnuvada tepelere gidiyordu da oda biraz saldı.Yine aynı kadro diyebilirim. (dota,wc3 de buna katılabilir oyuncularını pek tanımıyorum ama Dota dan SoD takımı,wc3 dende venomlar,zacth lar falan tanıtmış kendisini) daa eski tarihlerde çok gosu olmuşta isimlerini bilmediklerim vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tabi canım w3 de venom ve zach dedimi avrupa bi aya kalkar onunu ilikler saygı durusuna gecerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Abi ben wc3 cü değilim,camianızıda bilmiyorum sc2 ye geçenleri söledim.tamam sende varsın kızama =D.Ama gerek aldıkları dereceler,gerek oynadıkları takımlardan yola çıkarak söyledim.Adam 2 kere wcg, acon,eswc almış.Bukadar derece alan adamı tanımayıp benimi tanıyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar