trainspotting23 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Selam, öss'nin ilk ayağı olan ygs'ye başvuru yapmıştım ve tamamlandı sayfasını görmüştüm fakat çıktı almadım. Şimdi sınav yerleri açıklanmış ve ben sınav yerimi öğrenmek için sisteme girdiğimde başvurumun olmadığını görüyorum. Nasıl salak bir hata olabilir ki böyle birşey çıksın karşıma? Aynı sorunu yaşayan var mı merak ediyorum kafayı yicem sabaha kadar. Arıyorum şu an açmıyorlar ösymden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 şu an açmazlar tabii sakin ol, yarın sabah erkenden ösym merkezleri mi ne var. onlara başvur kesin bi hata olmuştur. ama önce sakin ol. hallediliyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 1 bardak soğuk su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 korkutma olm adamı.. yarın gidip erkenden kapılarına dikil, görüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bilmem ben össye hiç başvurmadım sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 zaten halledilmezse haberlere çıkarım ösym binasını bombaladı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben de gelirim crossbow'um var.pompalı tüfeğim var.av bıçağım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Üzülme, üniversite sart degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kız arkadaşım da telefonda haşladı beni şimdi benim çıkmıyo neden diye sordu ne bileyim dedim diye ddfdsdfs kızcağız panik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yav is dating a high schooler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 lise mezunları da lazım bu ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yarın gazetede yazar isimleriniz.ösym binasında katliam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 nomsaR said: lise mezunları da lazım bu ülkeye. ben varım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yav said: kız arkadaşım da telefonda haşladı beni şimdi benim çıkmıyo neden diye sordu ne bileyim dedim diye ddfdsdfs kızcağız panik oldu durun bi sn arkadaşım.. çocuğun derdi yarın hallolacak yav is dating a high schooler ı kaçırmamamız lazım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 nomsaR said: lise mezunları da lazım bu ülkeye.en kötü ihtimalle dgs ile 4 yıllık fakülteye geçicem össye iş olsun diye giriyorum fakat benim yerimde deli gibi hazırlanan mimarlık mühendislik hedefleyen biri olabilirdi ve bu salak olay onun başına gelebilirdi ve yarın ben onlara güzel bir sıvayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hahah yav'dan beklemezdik değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 zaten çoğu üniversite mezunu askerlikten yırtmak için okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 seneye artık......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi :D ÖSYM AİS > Aday İşlemleri Sistemi > Aday İşlemleri > Sınava Giriş Bilgilerim menünün burasından çıkıyo bilgiler bi yanlış olmasın ve baya geç açılıyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dating a high schooler diyoruz biz.. sen menü diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 senin ossye girmene gerek gorulmemis, direk odtu makineye alicaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sağlık olsun bir daha çalış bir daha gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 buldun mu yok bok yaü AÇIlmıyo benim de benim açıkta yok bi bok seneye girersin boşver salak mısın uyuzluk bu yaptıgıjn bişi sorcam sisteme ilk defa girerken şifre mi değiştirmek gerekiyo? bilmiyorum ben yok lan kafam girsin ösymye 2011ösys dedikten sonra menü gelmedi mi çok yavaş da olsa açılıyo AAHAA GOOD *kendi girceğim yeri öğrendim* yok benim offfff nie nası yok ua ağlıcam yok işte deli oldum menüde yok benim ne menude sınava giriş bilgilerim sekmesine tıkladın mı ÖSYM AİS > Aday İşlemleri Sistemi > Aday İşlemleri > Sınava Giriş Bilgilerim ayşe? yok. ne yok öeeeh geldi neresi ????????? ayşe tipini mi incelkion resime bakıp söylesene neresi bal güzel benim de cihat kora ayrı kaldık epey ya arada 3 semt var evet baya sorun değil ben erken bitirir gelirim :D heyecan bastı :D öööööööf ah bu liseliler :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 biz çıkışı almaya çalışıyoruz millet girmeye çalışıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben bi 2004 bi de 2008'de kazandım bunu, dandik bi sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar