souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Nasıl oldu anlamadım 5-6 yıldan beri oynuyorum ilk defa başıma geldi.Hacklendim.LvL 1 karakterler açılmış ve 3 farklı serverdan total olarak 25k gold alınmıs karakterler oldugu gibi duruyor. Şimde ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 soğuk su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 account mail ve şifresini değiştirmelimiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 evet 1 bardak su içiceksin ve oyunu bırakıcaksın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ya gold olarak derdim yok ciddi bir cevap yazmıyacaksanız yazmayın ben account güvenliği için bir cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 şifre değiştir.bu kadar kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ticket at, goldlarını geri al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 gold olarak derdim yok demiş.ama yine de ticket at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 combo fix yaptım epey bişeyler sildi birde mail adresinide değiştireyim mi şifre ile beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://cgi.ebay.com/Blizzard-Battle-net-Authenticator-World-Warcraft-WOW-/300504627328?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f778b880 alınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 peki arkadaşlar gm e ticket atsam bu olayı parayı geri alırımda account güvenlik için 3-5 günlügüne kapatılırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 artık account kapatmak yok, 1-2 saatde item gold vs geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bi ticket yolla, accountunu güvenlik sebebiyle bi süre blocklarlar, logları inceleyip paranı ve giden itemlarını maille yollarlar sana. ama bilgisayarı da ya düzgün bi virüs programıyla tarat ya da kesin çözüm diyosan format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bir bardak su değil bütün herşeyi geri aldım 10 dakika sürdü yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 mobil authenticator al. http://cgi.ebay.com/Blizzard-Battle-net-Authenticator-World-Warcraft-WOW-/300504627328?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f778b880 şu linkteki pahalı bir zımbırtı zaten gerek yok. artık herkesin telefonu ışıklı mışıklı java mava herşey var. blizzardın sitesindeen sadece 1$a alabilrsiniz. hatta abim iphone versiyonunu bedavaya aldı kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar