karpuz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: DeamoN, 05 Eylül 2004 00:24 tarihinde demiş ki: sen kaça aldın gitarı ? ben arkadaşdan 500 milyona aldım (ama adam görebildiğiniz gibi süper temiz kullanmış gitarı zaten aşırı titiz falan bi adamdır o yüzden yani)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bende bikaç "gitar ve poz" temalı fotolarımdan çekip koyayım[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 laylaylom da 1250 euro mu?list pric eı onun 750 doalr be bir ara bombalamak lazım laylaylom u.natural'ın dediğine göre jacksonları da arada sb dreams leri yaparken yapıyorlarmış kendileri ne akdar doğru bilemem.ama sb dreams ler de direk aynısı jacksonların mümkün yani sırf sapı değiştirmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Cuce, 05 Eylül 2004 00:28 tarihinde demiş ki: Arkadaslar yanlis anlasilma olmasin Mortis cok daha mal gorunusludur burda baya iyi cikmis yine. Ulan mort isteseydin bende karizma fotolarin olucak bende may dayden falan. haha, süper iltifat olmuş. ;)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bi de tip olsa daatıcam mekanı ama :) mesela karpuzda tip war mortis e allah versin dela dan anca vai pozu verecek model olur zaten aldıgı parayla da laila ya gider karı kestirir gözüne sonra kızı çıkışta izler :) :) gençler boş işler bunlar satın elektroları alalım akustikleri melankoli melankolik , arpejli şeyler çalalım .[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 satmaya ne gerek var akustik de alırız yanında:)opeth takılırız:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ahah sana allah versin deamoncım .. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 İlla çıkartırcaksınız resmi. Poz bu değilde nedir , beyaz fenderle bile poz veriyorum :P (inşalla jacksonla pozda verdiğimiz günler olcek mehtapta [?!?] )[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ALLAH CEZANI VERECEK BAK PREDATOR O NE POZ!! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 çok "cool" çıkmışsın valla.hayran kaldım benimle evlenir misin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başkta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... İmzam hazır arkadaşlar zahuzhuzah :D[signature][hline]Nefr, 02 Eylül 2004 18:41 tarihinde demiş ki: ben karimi ya da kocami aldattigim icin hapis yatmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Karpuz kızmadın dimi? :D[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Pozisyon budur. Yok neymiş bacak şey gitar omza yok buymuş şuymuş. :-) Norton çok talibim var olmaz :-P[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 auahu :LOL:[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Predator-, 05 Eylül 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Pozisyon budur. Yok neymiş bacak şey gitar omza yok buymuş şuymuş. :-) Norton çok talibim var olmaz :-P ben hede hödö mühendisiyim ama:)kumar içki sigara yla da uğraşmam bak ona göre:D[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 adam predator. başka söze gerek yok. :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Norton bana Amerikan bi Jackson soloist yada usa gibson lespaul standart al evleniyim ciddi ciddi senlen :)[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar