karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 nedir ne değildir? Islak bezle silinir mi? daha önce bunla ilgili bir topic vardı galiba ama ben bir türlü bulamadım... özür dilerim... bilenler gene de cevaplarsa güzel olur[signature][hline]"Mph Rmph !!"
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 tık[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim [Bu mesaj DeamoN tarafından 04 Eylül 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aldın mı rhoads unu? memnun musun?:)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aldım aldım çok memnunum... resmini bile koyacam[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: DeamoN, 04 Eylül 2004 13:04 tarihinde demiş ki: tık çok teşekkür ederim topic kitlenebilir[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ne renk? bari kitlenene kadar chat yapalım :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 rhoads nası bişey hiç duymamıştım hehe[signature][hline]Konya Rock Platformu
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 siyah... rhoads diil gitarın ismi Randy Rhoads 3... jacksondan du resmini bulup koyayım[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 gitarım budur güle güle kullanayım :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
duende Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya aynı o sekilde gitar satan biri var bende almayı dusunuyorum otururken calabiliyomusun o gitarla cunku ben derse baslıcam o yuzden onu ogrenmem lazım(lutfen kitlemeyin yopici bu bilgiye ihtiyacım var)[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya normal arkası yuvarlak gitarlar gibi değil ama rahatsız da değil... başkta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... hem klavye nin yerle yaptığı açı da artıyo baya... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 V'ler bana garip geliyor. Ama memnunsan sevindim =).[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 studyo da konserde zevkli olur çalması zor olur o ayrı ne zamandır çalıosun akrpuz ?[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 4 senedir falan ama 4 sene çalmış biri gibi deil çünkü çok az falan çalıştım şimdi tekrar gaza geldim... klasik gitar dersi aldım 2 sene önce... ondan 2 sene önce de 1 kısa ders daha almıştım şimdi kitaplardan idare ediyorum... yavaş yavaş gelişiyorum[signature][hline]"Mph Rmph !!"
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 haybi bakalım biz de öss faln derekn yalan olacaz ztn artık btün emeller 2 sene sonrasına kaldı[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben lise sonum şu an... boş zamanlarımda çalışıyorum[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ehehe bne de lises 2 de alakam yoktu lise sonda gitara başladım nie çünkü bilgsayarın etkisinden kurtuluuosun lise sonda naapiim bişey yapmam lazım diosun ve gitara geri dönüosun :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
EarS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 o gitarda 19dan sonrasını rahat basabiliyor musun?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: EarS, 04 Eylül 2004 17:03 tarihinde demiş ki: o gitarda 19dan sonrasını rahat basabiliyor musun? evet... hem de gayet rahat yani... şimdi denedim :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Nihilprophet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Çok güzel gitarda .Jackson kullanan bir arkadaş var bunu gibi diken diken:rock.Bu gitarda bir denge problemi olduğundan bahsediyodu çalarken sapın yukarı doğru kaydığını söylüyodu öle bir problemle karşılaştınmı karpuz??[signature][hline]Elivent senthura suhr havelora Havelar eronis o ni'hra
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sapın yukarda olması iyi bişey de böyle bu problemle de karşılaşmadım[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu da ben ve benim gitar :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt.Fear.. Fear is my Ally!
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 cola ayran herkes sana hayran desem ciddi bir yalan olur 'şöyle-böyle senfonik bitch the mortis'[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ahaha arkada cola ayran falna var ya :) orası şey hani caferağanın yanında büfe varya orası :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bunun karizma oldugunu iddia etmiorum sırf mortis nası poz verilir görsün die ![signature][hline]Bornozlu CanavarChemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Öne çıkan mesajlar