TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Memphis said: buda jess ^^ fena kayserili tipi var adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 jess değil o. dombili bi herifti jess, çam yarması gibi. ondan kimse sesini çıkartamadı zaten adama haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 huun said: jess değil o. dombili bi herifti jess, çam yarması gibi. ondan kimse sesini çıkartamadı zaten adama haha 2 tane jess var. Biri jesuskane level yazarı. Biride fotoğraftaki jess. 2side üst düzey yetkiliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bak onu bilmiyordum ben. kane olmayan jess'den haberim yok. zaten öbürüne yakıştırmazdım böyle şeyleri. 3-4 kere görmüşlüğüm vardı jesus'u, bi kaç kere anlayamadığım bir yakınlık göstermişti bana hehe. birine benzetiyordu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Oyman iyi anlatmış ama unuttuğu bi olay var. Beşiktaşta (ismini yanlış hatırlamıyorsam Alien) adlı bi cafe açıldı. İnternet cafelerin adım başı olduğu bu zamanda, 2 adet dev plazma ekran, tam anlamıyla imba donanımlardan oluşan yaklaşık 40+ makine, kocaman ekranlar ve cafeterya'dan oluşan bir yerin açılması güzeldi tabi ama kim nasıl açmıştı kimse düşünmedi. Neden herşey Samsung marka idi ? Bu cafenin sahibi kimdi ? Ayrıca binlerce kez söylediğim birşeyi tekrar söyliyim. WCG'yi alıp yapmak diye birşey söz konusu değil. Türkiye'de şu anki problem Samsung Türkiye'nin WCG yi desteklememesi. Yani siz gidip ESL gibi para verip lisans falan alamazsınız. WCG'yi sadece samsung yapabilir çünkü bu organizasyon samsungun kendi reklamını yaptığı bir organizasyondur. Herşey bir yana, rahatlıkla Türkiye'de oyun sektörü 12-13 sene önce daha iyiydi diyebilirim. Kendi imkanlarımız ile yurt dışından ekipman getiriyor, kendi cafelerimiz yada lan partylerimizi kurup hazırlanıyor, kendi turnuvalarımızı düzenliyorduk. Masraflarımızı kendimiz karşılayıp yurt dışındaki turnuvalara gitmek için bile çaba harcıyorduk. Hatta çoğu insan bilmez ama quake 1 zamanlarında dünyanın en iyi takımı SK Gaming, evet şu andaki en iyi takımlardan biri olan SK Gaming, (tarihi tam hatırlamıyorum ama 13 sene önce sanırım) Türkiye'de misafir edildi, dostluk maçları yapıldı arkadaş olundu. Ama şu andaki duruma bakarsak, herkez suçu organizatörlere atıyor. Yurtdışı uçak biletleri 50Eurodan başlıyor, konaklamalar 25-30Euro. İnternet problemi eskisine kıyasla yok denebilecek seviyede. Ama oyuncularımızda pek bir heves yok malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Eskisi gibi progaminge gönül veren oyuncu olmadığı için yeni iyi oyuncular gelmiyor squ. Mesala sizin quake tayfasının arkası gelmedi. Starcrafttada aynı adamlar. Warcrafttan biraz geldi sadece. Sleeepinde içinde olduğu genç bir oyuncu tayfası yetişti mesala. Ama onların ardından gelende yeni iyi oyuncular yok , doğal olarak rekabette gelişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 cafe kültürü de önemli bu işler için. bildiğim kadarıyla öyle belirli oyunlara ağırlık vermiş cafeler kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 mmorpg meselsi var bide, kafelerden sc wc cs quake falan oynanmıyo artık. Knight online metin2 wow falan oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ahahah 2006 daki ortaköy turnuvasını hatırladım hatta zaaa benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 iyiki wc3 e başlamamışım ya, rakip tanımazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar